Pár výchovných na zadek?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
18.6.21 21:03

Chudák chlapeček, když má mámu, co řeší takovou blbost, ten to asi bude mít v životě hodně těžký :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
18.6.21 21:04

Nedavala bych dite nikam, kde ho ponizuji trestanim - bitim na HOLY zadek.
Je to nechutne a ponizujici.
Babicce bych byla schopna rict, ze az bude stara a dementni, budeme ji taky bit, az neposlechne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
18.6.21 21:06
@VitaminC píše:
Nedavala bych dite nikam, kde ho ponizuji trestanim - bitim na HOLY zadek.
Je to nechutne a ponizujici.
Babicce bych byla schopna rict, ze az bude stara a dementni, budeme ji taky bit, az neposlechne.

Už jste se objednala k psychiatrovi? Jak vůbec něco takového můžete vypustit ehm z úst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
18.6.21 21:07

@Matt 02 Tady byva zvykem tykat.
A ne, neobjednala, nevidim duvod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2690
18.6.21 21:08

@Matt 02 taky nechápu 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️nějaký ženský mě nepřestáváji udivovat… Dítě dostalo na zadek a co… Kdyby byl vychovaný věděl by že to dělat nemá ale tenhle koment je jako strop 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️ 🤦🏻‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
18.6.21 21:09

Na holou? To je dost nechutné a přes čáru. 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12885
18.6.21 21:15
@GabinkaCh píše:
A policii bys na ní měla zavolat :P na babičku

A víš že kdyby se to opakovalo tak ano? Minimálně záznam na OSPOD, aby si nemohla na dítě dělat nároky oficiální cestou.

Nejsou všechny matky a babičky světice, víš? Já si mlácení užila dosytosti jako dítě a vím, co to má za následky, takže u mě je pro toto nulová tolerance.

Neřeknu kdyby ho jen plácla přes ruku, ale stáhnout kalhoty a řezat, že má červený zadek ještě hodiny potom je prostě násilí na dítěti a dospělý, který se neovládá. A s takovým moje dítě samo nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
18.6.21 21:15
@Markéta188 píše:
@Maria37 rozdíl dát dospělé ženě facku, která má rozum a chápe co se smí a nesmí a rozdíl dát dítěti na zadek.

Cože?? Takže dospělý, který chápe kontext svého jednání, si bití nezaslouží, ale dítě, které ho, jak píšeš, nechápe, si to zaslouží? To jsou teda pozoruhodné argumenty.

Já bych spíš řekla, že lidé bijí děti proto, že se na rozdíl od dospělých nemohou bránit a nedokáží ani dospělé verbálně konfrontovat s tím, že to není v pořádku. Takže si to většina dospělých snáze vnitřně morálně obhájí.

K zakladatelce - nikdo z nás tu nezná potřebné detaily, aby do dokázal objektivně zhodnotit. Za mě je rozdíl v symbolickém plácnutí, které má spíš funkci upoutání pozornosti a vytržení z tranzu a bitím na holý zadek až brečí. Proč holý? Jako aby to co nejvíc bolelo? Nebo aby to bylo ponižující? Neuznávám tyhle výchovné metody, protože mám v živé paměti, jak jsem je prožívala já jako dítě a nechtěla bych to předávat dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
18.6.21 21:16
@VitaminC píše:
@Matt 02 Tady byva zvykem tykat.
A ne, neobjednala, nevidim duvod.

O to je ta situace vážnější, když ten důvod nevidíte. Tohle co jste napsala je prostě hnus největšího kalibru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
18.6.21 21:16

Teď ato vás tam udivuje ten nahý zadek? Bylo vedro, mohl se koupat a být prostě nahý. To měla babička říct miláčku obleč se ať ti můžu dát na zadek? Zkrátka ho napomenula, zvýšila hlas a dítě ji stále ignorovalo a nicilo majetek. Tak tu dala na zadek. Jinak milá a hodná babička, kterou má dítě rádo a vy byste hned utly kontakt nejlépe. To je na hlavu ne? Kvůli jednomu incidentu dítěti vzít babičku a ničit vztahy? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.6.21 21:17

@Matt 02 Proč nebít nemohoucí babičku, však se taky nemůže bránit, ne? Aspoň vidíte, jak je zrůdné bít kohokoli. Ani psi se dnes necvičí bitím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
18.6.21 21:21
@thalasan píše:
Teď ato vás tam udivuje ten nahý zadek? Bylo vedro, mohl se koupat a být prostě nahý. To měla babička říct miláčku obleč se ať ti můžu dát na zadek? Zkrátka ho napomenula, zvýšila hlas a dítě ji stále ignorovalo a nicilo majetek. Tak tu dala na zadek. Jinak milá a hodná babička, kterou má dítě rádo a vy byste hned utly kontakt nejlépe. To je na hlavu ne? Kvůli jednomu incidentu dítěti vzít babičku a ničit vztahy? :zed:

Oni někteří manželé jsou taky moc hodní pracovití, akorát občas manželku plácnou, ale co - přece kvůli tomu nebudou ničit manželství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6794
18.6.21 21:22

@Matt 02 Aha, takze bit slabsiho neni v poradku, jen kdyz se nejedna o dite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14809
18.6.21 21:22

Mně to přijde strašný, kohokoli svlékat a pak bít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2932
18.6.21 21:23
@Liberalissima píše:
A víš že kdyby se to opakovalo tak ano? Minimálně záznam na OSPOD, aby si nemohla na dítě dělat nároky oficiální cestou.

Nejsou všechny matky a babičky světice, víš? Já si mlácení užila dosytosti jako dítě a vím, co to má za následky, takže u mě je pro toto nulová tolerance.

Neřeknu kdyby ho jen plácla přes ruku, ale stáhnout kalhoty a řezat, že má červený zadek ještě hodiny potom je prostě násilí na dítěti a dospělý, který se neovládá. A s takovým moje dítě samo nebude.

Asi čtu jiný příspěvek, ale kde čteš, že ho rezala až měl červený zadek ještě hodiny po tom? Dítě klidně mohlo běhat nahé venku a těžko jo babička bude nejdříve oblékat a pak placené po zadku? Pokud dítě dostalo poprvé v životě tak ho to mohlo překvapit. Nebo plakát, protože si uvědomil že udělal chybu a pláčem vzbudit lítost? Babičku dítě miluje, babička ho taky, nejspíše ho placla poprvé a ty bys hned pretrhala jejich vazbu a dítěti vzala babičku pro jednu chybu? Chápu, že díky vlastním zkušenostem to vidíš černě, ale ženeš to tedy do druhého extrému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí