Paréza brachiálního plexu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
926
17.10.12 11:34

Dani:((((( Už jsme se o tom bavily, tak víš, co si o ní myslím. Podle mě jsi to vystihla přesně s tou její nerozhodností, ona asi primárně nechce dělat problémy, jen je na postu, kde musí rozhodovat a přitom se bojí. Po nás taky chtěla schválení pomalu i od uklízečky:-p Někdo z neurochirurgie by si s ní měl asi promluvit, když může říct, že taková operace nespěchá… Kéž by vám to už klaplo, ať máte celou tuhle pakárnu za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
17.10.12 14:50

No moje nervy, to by bylo něco na mně :cert:. To je fakt síla, co si dovoluje. Jedna věc je opatrnost a zodpovědnost a druhá je špatné rozhodování a zbytečné protahování. Opravdu by jí měl někdo rázně vysvětlit, proč tyhle operace spěchají :zed:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
17.10.12 17:16

Danuš na to není co říct, to je chování, to je děs. Nemysly kdyby šlo o její dítě tak by to mělo už za sebou. Nechápu Mencla nebo Hnince že si o tomhle nerozhodujou sami, jste jejich pacienti, a u Dořkové jste jen na oddělení, ta by podlemě do toho neměla co kecat…Obdivuji tě, já bych byla psychicky uplně hotová, s míma nervama bych to pokždý obrečela…Snad už vám to teď vyjde…Pevné nervy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
17.10.12 18:43

Mony však nemysli, když jsem odjížděla od Terky raděj jsem ji dala jen pusu a odešla ani se na ni nedívala, no když už jsme dojeli tam tak vpoho nejhorší je pro mě to loučení. No apak den té operace od rána jsem byla rozklepaná, nemohla jsem se soustředit, když noční sestra odcházela říká Petříku, tak ať ti to dobře dopadne…no a už jsem měla na krajíčku. Pak když jsem ho koupala a měla na posteli on se na mě smál kopal, tak už mi bylo do breku jen ztoho pomyšlení, že jak ho tam zas nechám, chudák sám mě nikde neuvidí už jsem na to myslela a chtělo se mi brečet. No a když došla Dvořáková a oznámila mi to, tak jsem nevěděla jestli brečet nebo nadávat, udělalo se mi černo před očima a jen jsem čekala kdy to semnou sekne.Pak už to postupně přešlo, ale vtu chvíli, když jsem byla od rána vystresovaná a ona mi řekne tohle…a to už ty výsledky musela vědět v PO a nechala nás takhle trápit, schválně ještě říká že se to veme statim ať to máme co nejdřív! Já to taky staniční říkala, proč si to nerozhodne Mencl a ona mi na to odpověděla, že on tomu nerozumí, že je ještě moc mladý doktor a že tohle vyš. nechávají na ní, že je pediatrička a že je Mencl vlastně rád že mi unich můžem být ubytovaní, protože neurochirurgie nemá svou dětskou jipku.
Je to vážně příšerný a ještě jak mi furt opakovala že tohle není nutná operace že to není slepý střevo…takto už vážně jsem se měla co držet abych na ni nevyjela, ale věděla jsem že to tam ještě budem muset přežít kvůli té operaci, tak jsem byla raděj potichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
17.10.12 18:49

Danuš, nemáte to lehké. Ale zvládnete to. Držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
17.10.12 19:03

Janík já vím že to zvládnem nic jinýho nám nezbyde, ale přijdou mi to zbytečný stresy a komplikace! a hlavně mám strach aby se nerv dal spojit, aby se uchytil, když se to furt tak oddaluje :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
926
17.10.12 22:44

Dani, neboj, operují to do roka věku, tak asi ví proč. Kdyby se to třeba v 8m spojit nemělo, tak by to nedělali.
Dvořáková rozhoduje, kdo je operace schopný, kdyby při ní byly komplikace třeba proto, že pustila děcko s rýmou, tak za to nesla zodpovědnost (teda teoreticky, nějak nevěřím, že by se v české praxi něco dělo:-p). Každopádně proto do toho nemůžou moc mluvit neurochirurgové, ty si zodpovídaj za to, že udělají správně neurochirurgickou práci. Nicméně ona je fakt případ:-p Když už si trvala na tom, že je hodnota 34 moc, tak to měla říct hned a ne nechat děcko hladovět - to si bohužel asi vůbec neuvědomují, jak je to pro miminka náročné. A aspoň pak držet pusu, že je to vlastně možná z té dermatitidy. No, všechny vám držíme co můžem, tak už to tentokrát klapnout musí!!!

Marti, Jani, jak si vaši kluci poradí/poradili při pokusech o klekání, stoupání? Bernáš je jak torpédo, plazí (neleze:((() se po celým domě a poslední dva dny strávil tím, že se o všechno snaží opřít a klečet. Samozřejmě ve chvíli, když chce dolů, tak to nejde, protože se přidržuje zdravou rukou a paretickou když dá dolů, tak se okamžitě podlomí, takže padá na tlamičku:( Přijdou prckové na nějaký fígl? Nebo bude tohle šílený období, kdy nemůžu ani na záchod, trvat dlouho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
18.10.12 11:36

Ahoj Soni, Mates se plazil až do roka. Už i rehábka říkala, že je možné, že ani nepoleze a rovnou půjde do stoje. Asi měsíc před prvním rokem se začal na čtyřech zvedat na kolínka - pérovat, ale nelezl. Když začal lézt, tak teprve pak si kleknul a začal se stavět u nábytku. Jde nejdřív pravou nohou do opory (na rytíře) a pak se postaví. Vždy se začne držet levou rukou a až pak přidá pravou paretickou. Jen málokdy je zvedne obě najednou. Ale jelikož už ručku zvedá nad úroveň ramen, tak se stoupáním a přidržováním se už nemá problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.10.12 12:02

Holky, tak mi dnes aji osobně volal Mencl, jestli už víme výsledky aby nás mohli na PO zařadit do operačního protokolu. Jelikož jsem na odběry měla jít až po obědě, tak jsem mu řekla že tam vyrazím hned a dám mu vědět. Ještě jsem se ho ptala že by asi bylo nejlepší tu operaci mít co nedjřív když má skoro 5m, tak říkal že je to lepší čím dřív tím líp, ale že operovali aji 6m chlapečka, ale samo že co nejdřív. Tak jsme byli na CRP a Petřík má 8 :palec: :palec: :palec: supeeeer tak jsem hned volala Dvořákové a domluvili jsme se na neděli na příjem a Menclovi jsem volala nedovolala tak psala sms ať si nás zařadí na PO do operačního protokolu, tak snad už to vyjde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
19.10.12 13:33

Suuuppperrr tak snad to konečně budete mít za sebou, a budete mít i ty největší stresy za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
19.10.12 17:25

Tak že by konec smůly? Moc vám držím palce, ať už je to za vámi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
19.10.12 18:37

Konec smůly bude až v PO po operaci, protože už ničemu nevěřím v to út když ho Dvořáková poslechla a řekla dobrý, nikdy by mě nenapadlo že by se to ještě dalo zrušit! ale snad už se to povede :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
21.10.12 11:40

Holky, tak dnes další pokus na Prahu, zítra Petříkovi držte pěsti ať to má brzy za sebou a hlavně aby už to vyšlo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
21.10.12 12:17

Ahoj Danuš, myslím na vás už od rána. :hug: Věřím, že tentokrát to všechno klapne a všechno bude OK. Držíme palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
21.10.12 12:24

Janík díky moc, holky zas vás budu informovat, ale budu mít internet jen v mobilu, tak se opět může stát že se zpráva odešle několikrát nebo se objeví nesmyslné smajlíci či překlepy, za to se dopředu omlouvám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí