Parkování během přestavby

MarkétkaBeruška
23.7.14 15:38

Parkování během přestavby

Ahoj holky :mavam: :kytka:

Tak nám začali v ulici kopat nějaké potrubí, což znamená že rozkopají úplně celou ulici, silnici i chodníky. No je to nepříjemné ale co nadělám. A však před chvíli jsem se bavila se sousedkou a ta si mi stěžovala kde budou parkovat s autem, že nemají garáž. A pokračovala s tím že mi tvrdila, že když jsou to opravy od města tak město je povinno zajistit náhradní místo pro parkování. A tak se vás tedy ptám je to pravda? Já myslím že by to bylo skvělé, páč opravdu dost lidí bude mít s tím problém, na jedné straně ulice jsou paneláky a na druhé rodinné domky s garážemi (kde teda nemohou to auto nechat páč by nevyjeli), ale myslím se že povinnost to není…tak jak to je? :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
193
23.7.14 15:49

Mesto rozhodne zadnou takovou povinnost nema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
23.7.14 15:51

@minkar dík já jsem si to myslela, ale nebyla bych to já abych se neujistila. :lol:

• Citovat
  • Upravit
40270
23.7.14 16:06

@MarkétkaBeruška
U nás je taky všude rozkopáno a i bez toho je tady problém v centru zaparkovat, takže to lidi nechávají, kde to jde. Město nemá žádnou takovou povinnost a vzhledem k hezkýmu počasí se měšťáci prochází aktivněji a mají žně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
23.7.14 16:30

Zkus to zjistit možná mají..my jsme měli slavnost na ulici na několik dní a obec nám řekla kde můžeme parkovat auta aby jsme nebranili v provozu, ale taky aby to nikomu nevadilo

• Citovat
  • Upravit
193
23.7.14 18:18

To byla jejich dobra vule, ale rozhodne ne povinnost… u nas jako premii ke stavbe rozmistili po cely ulici zakazy zastaveni (mimo vozidel stavby) a mestaci tam chodi co hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová