Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Emilie píše:
Tak třeba jaký jsi ty měla vztah k cihlám.
Moc hodně cihel mi prošlo rukama, vozila jsem i kolečka s maltou a betonem. Ale hlavně jsem vařila pro chlapy na stavbu jídlo. Vozila na kole na stavbu, auto jsme tehdy neměli.
@Daša 2 píše:
Moc hodně cihel mi prošlo rukama, vozila jsem i kolečka s maltou a betonem. Ale hlavně jsem vařila pro chlapy na stavbu jídlo. Vozila na kole na stavbu, auto jsme tehdy neměli.
Ilčiho či jak se jmenuje ten kůň na fotce, jsi k transportu jídla nepoužila, a proč?
@Emilie píše:Česky řečeno Ilči není náš. Tehdy, když jsme stavěli dům, tak asi ani nebyl na světě. Je to kůň manželova bratrance.
Ilčiho či jak se jmenuje ten kůň na fotce, jsi k transportu jídla nepoužila, a proč?
@Daša 2 píše: Česky řečeno Ilči není náš. Tehdy, když jsme stavěli dům, tak asi ani nebyl na světě. Je to kůň manželova bratrance.
Efektivně by zajistil přepravu jídla, no co se ale dá dělat.
@Emilie píše:
Efektivně by zajistil přepravu jídla, no co se ale dá dělat.
To určitě, jenže je to už hodně let zpět co mi bylo 15 let
@Daša 2 píše:
To určitě, jenže je to už hodně let zpět co mi bylo 15 let
Ty jo, tak to jo, to asi v tomto věku by nebylo ani možné využít automobil.
@Emilie píše:
Ty jo, tak to jo, to asi v tomto věku by nebylo ani možné využít automobil.
Levné by to jistě nebylo, kdyby ji chytili policajti - patnáctiletý řidič…
@Klementyna píše:Čekalo by ji přestupkové řízení, ale nejhůř by to odnesli rodiče, museli by pokutu platit.
Levné by to jistě nebylo, kdyby ji chytili policajti - patnáctiletý řidič…
@Tinuvien píše: Čekalo by ji přestupkové řízení, ale nejhůř by to odnesli rodiče, museli by pokutu platit.
Ti by ji asi přerazili vejpůl!
@Klementyna píše:
Ti by ji asi přerazili vejpůl!
Líbilo by se jí být o polovinu menší? Ale zase by si měla s kým povídat, kdyby byla dvakrát.
@Tinuvien píše:
Líbilo by se jí být o polovinu menší? Ale zase by si měla s kým povídat, kdyby byla dvakrát.
Tím pádem ale když by se postavila vedle sebe, mluvila by se svým zadkem ![]()
@Klementyna píše:
Tím pádem ale když by se postavila vedle sebe, mluvila by se svým zadkem
Mimochodem, já vycházela ze rčení: „Udělám z Tebe dva malý do školky.“.
Příspěvek upraven 02.03.15 v 10:41
@Tinuvien píše:
Já vycházela ze rčení: „Udělám z Tebe dva malý do školky.“.
Ypsilon není jistě oblíbené písmeno dětí ve školce, ani těch přepůlených. Mimochodem, jakto že začínáš větu písmenem J? Nějaká chyba v matrixu?
@Klementyna píše:
Ypsilon není jistě oblíbené písmeno dětí ve školce, ani těch přepůlených. Mimochodem, jakto že začínáš větu písmenem J? Nějaká chyba v matrixu?
Už je to opraveno, tak to dopadá, když člověk pracuje a snaží se u toho i nalézt jinou zábavnou činnost.
To záleží na tom, co při tom děláš, já obědvám a dítě se mi snaží sahat do klávesnice. Ale zatím ji statečně bráním.