Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše: Ále, to snad ani nestojí za řeč.Člověče, mám z tebe dojem, že to před námi chceš tutlat!
Tak, teď jsem byla odhalena. Přeci nebudu psát někam do éteru, co drbny probírají tady u nád v domě. Prostě panelák. ![]()
@Samy píše:
Tak, teď jsem byla odhalena. Přeci nebudu psát někam do éteru, co drbny probírají tady u nád v domě. Prostě panelák.
Kupte si domek na vesnici a budeš to mít to samé, jen ve větším měřítku.
Uff, do práce to mám pěšky 15 minut, tak se nebudu nikam stěhovat a pak kodrcat kvůli drbům.
@Samy píše:
Uff, do práce to mám pěšky 15 minut, tak se nebudu nikam stěhovat a pak kodrcat kvůli drbům.
Mám to celkem blbé, všechny drbny sedí zalezené právě v těch domečcích a nevystrkuji nos
@Daša 2 píše:
Mám to celkem blbé, všechny drbny sedí zalezené právě v těch domečcích a nevystrkuji nos
Strkaly by ho stejne tam, kam byste nechtela. Radeji jim nic nerikat.
@Samy píše:
To máš, holka, recht
Trautenberk by se nám mohl o drbnách něco navyprávět, viz. krakonošova sojka!
@Klementyna píše:
Trautenberk by se nám mohl o drbnách něco navyprávět, viz. krakonošova sojka!
Ale to je pohádka. A realita je realita.
@Mablanka píše:
Ale to je pohádka. A realita je realita.
A ty máš snad něco proti pohádkám? Nebo proti sojkám? Nebo proti něčemu jinému? A co na to Jan Tleskač?
Člivěče, já mám pohádky moooc ráda. A Jan Tleskač ať si myslí, co chce. ![]()
@Mablanka píše: Člivěče, já mám pohádky moooc ráda. A Jan Tleskač ať si myslí, co chce.
Em si to nemyslí, ať si myslí Jan Tleskač co chce, Em se pídí, co s tím mladým zámečníkem.
@Emilie píše:
Em si to nemyslí, ať si myslí Jan Tleskač co chce, Em se pídí, co s tím mladým zámečníkem.
@Mablanka píše:
Mladé zámečníky nebrat!!!
Ty, nesouhlasím, kamarád Zámečník J. by stál za hřích. ![]()