Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Samy píše:
To záleží na tom, co při tom děláš, já obědvám a dítě se mi snaží sahat do klávesnice. Ale zatím ji statečně bráním.
Moje dítě též miluje klávesnici. Vymyslelo by jak na ni dosáhnout, i kdybych ji přilepila na strop..
@Klementyna píše:
Moje dítě též miluje klávesnici. Vymyslelo by jak na ni dosáhnout, i kdybych ji přilepila na strop..
proto mám počítače dva, ale musím uznat, že je to stejně málo, každý by chtěl být na počítači stejně sám.
@Emilie píše:
proto mám počítače dva, ale musím uznat, že je to stejně málo, každý by chtěl být na počítači stejně sám.
Mám děti menší než ty a toto mi dělá jednoroční, takže to není proto, že by chtěl k počítači, on prostě chce jen mačkat tlačítka. Nejlépe tak Ctrl+Alt+Delete = problém vyřešen ![]()
Marně někdy vysvětluju, že na počítač fakt nemá sahat, že to je zábavná věc pro rodiče, tedy že u toho sedává maminka a otec. ![]()
@Klementyna píše:
Mám děti menší než ty a toto mi dělá jednoroční, takže to není proto, že by chtěl k počítači, on prostě chce jen mačkat tlačítka. Nejlépe tak Ctrl+Alt+Delete = problém vyřešen
No to je hned vypnuto. ![]()
@Samy píše:
No to je hned vypnuto.
Obrnět trpělivostí se musí ten, kdo chce napsat kloudnou větu s jednoročákem v zádech ![]()
Chybná úvaha, mám v zádech dvouletou a je to to samé, možná horší o to víc, že si vleze kam potřebuje a ještě k tomu přidá patřičný komentář. ![]()
@Samy píše:řekla bych, že to není o věku - ty starší zase okolo poskakují, mamí, dopiš, já už si chci hrát.
Chybná úvaha, mám v zádech dvouletou a je to to samé, možná horší o to víc, že si vleze kam potřebuje a ještě k tomu přidá patřičný komentář.
To mi povídej. Pořád jen: Mami, pusť mi pohádku, písničku, prosím.
@Tinuvien píše:
Musíte být neodbytné, jen tak usednou ke knize a dají pokoj.
Jedinou dětskou knížku už nemáme v cajku, všechno rozervou, holomci
A pak, mámo, vezmi izolepu a slepuj a slepuj… ![]()
@Samy píše:
Já tohle u knížek naštěstí neznám.
Máš štěstí, holčičky jsou na toto určitě lepší. I když můj první taky knížky nerval, to až ti další dva ![]()
@Klementyna píše:
Máš štěstí, holčičky jsou na toto určitě lepší. I když můj první taky knížky nerval, to až ti další dva
Ano, máme doma též mnoho a mnoho handicapovaných krtečků bez různých končetin, často i hlav
@Emilie vím, že když příjdou vnuci (3r.) je lepší nechat počítač spát a vůbec ho nezapínat.