Partner chronický bordelář

Napsat příspěvek
Velikost písma:
322
8.8.24 13:07
@Annonymní_007 píše: Více

Chápu a popravdě souhlasím :palec:, snažit se musí oba, já bych tu kombinaci nedal. Už radši budu sám než s partnerkou která dělá bordel a nemáme sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
8.8.24 13:13
@Azeretereza píše: Více

Ježkovy voči, ty snad píšeš o naší rodině :D U nás to bylo to samé, mamka pedant na pořádek, my ostatní bordeláři. Ona furt lítala a uklízela, nám to bylo fuk. A s tátou vydržela přes 50 let. Já z toho vyrostla a s přibývajícími léty jsem začala být pořádnější, ale brácha ne, je bordelář dosud. Ještě že si našel ženskou, která je jeho krevní skupina :D No, špínu doma nemají, to ne, ale nemáš si tam kde sednout a kam co položit. Hele, to je povaha, to se teď už nezmění. Mě změnila až vlastní domácnost, ale někde ve mně je to pořád, jako že jsem k bordelu poměrně rezistentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
8.8.24 13:48

Bordel kolem sebe v bytě nenávidím a upřímně by pro mě byl větší průser než málo sexu. Moje domácnost je silně minimalistická právě z důvodu, aby nikde nebyl žádný bordel a nikde se nic neválelo. Bordeláře bych fakt nedala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4909
8.8.24 14:00

Chtěla jsem poradit, ať zaplatí někoho na úklid, když se na něm odmítá podílet. Ale pak jsem dočetla k pasáži o odmítání sexu ve věku pod 30 a na to můžu napsat jen jediné. Zdrhej, dokud to jde. Časem to bude nejspíš jen horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
8.8.24 14:15
@Buba mara píše: Více

Přesně! Já taky byla bordelář. A můj domov mě vyléčil. Ale i tak uklízím jen když se mi chce. A když se mi nechce, tak ať je klidně bordel. Že bych musela 3× týdně vysávat, to ne. Stejně tak ségra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.8.24 08:46

Být tebou bych se s ním rozešla. Ne kvůli tomu, že by byl bordelář, ale kvůli tomu že tě neposlouchá a nezajímá ho, že je celá domácnost jen na tobě a že ti to vadí.
Ve chvíli, kdy budete mít dítě, to bude to samé. Celá domácnost a celá péče o potomka bude jen na tobě a on si pořád nebude schopen uklidit ani skleničku.

Můžete se mít rádi, ale rozcházíte se ve dvou poměrně důležitých aspektech. Máte nesoulad v sexu a máte obrovský nesoulad v tom, jak si představujete dělení povinností v domácnosti.

Pokud ale o něj i tak stojíš a rozcházet se nechceš, zkusila bych ti doporučit „techniku“, kterou dělala moje maminka mně, když jsem byla puberťák a dělala jsem doma binec a kterou já dnes dělám svému příteli, který je taky trochu bordelář.

Ve chvíli, kdy přítel někde nechá něco válet (skleničky, talíře od snídaně, oblečení, rozbordelené věci, tašku od nákupu atd). tak to vezmu a odnesu to do pokoje, kde má on svůj stůl se svým počítačem. A tam mu prostě tu hromadu bordelů položím na klávesnici.

Je to místo, kde si toho určitě všimne a kde mu to určitě bude vadit. Je to jasný pokyn: „Ukliď si to“.
A mně to přestává štvát, protože jsem to dala na místo, kde to mně nepřekáží.

Rozhodně to po něm neuklízím. A když se čertil, proč mu to tam nosím, tak jsem mu v klidu vysvětlila, že mě štve bordel po bytě a tak jsem jeho nepořádek odnesla do jeho prostor, kde mi to nevadí. A že pokud tam ty věci třeba shnijí, je mi to jedno, protože nebudou hnít ve společných prostorách.

Docela to funguje, protože si uvědomil, kolik bordelu doma nechává. Teď už si většinou uklidí nádobí po snídani a prádlo nehází na zem, ale do koše.

Když jsem ho chtěla naučit, aby také občas zapnul pračku, tak jsem mu prostě přestala prát. Nebo jsem prala primárně svoje věci a sem tam přihodila jedno nebo dvě svoje trička, když jsem měla místo. Přítel se o to vůbec nestaral a pak jednoho dne zjistil, že je plný koš a on nemá v čem jít do práce. Musel jít ve smradlavém, a bylo mu to hodně nepříjemné. Od té doby pere a hlídá si to sám.
A já mu zase můžu v klidu prát.

Také jsem prohlásila, že nebudu prát jeho ponožky, pokud je nerozmotá. On si je vždycky stáhnul a hodil je do koše úplně zamotané, že jsem každou jednotlivou musela vzít a rozmotat… nechápu, jak to dělá.
On to taky moc neřešil a pak jednoho dne zjistil že nemá ponožky. Tak si je začal prát sám a zjistil, jaká je otrava, když se ponožky perou najednou a pak člověk musí pověsit celou pračku ponožek.
Od té doby se snaží ponožky rozmotávat, abych je přihodila k normálnímu prádlu a on to pak nemusel prát sám :D

Postupně jsem ho takhle co se týče úklidu naučila nepřidělávat mi práci a také se trochu zapojit.
Ale můj přítel je zlatíčko, který má prostě jenom jiné návyky a neuvědomuje si to. Není to o tom, že by chtěl vše házet na mě a že by byl líný.
Jenom prostě nefungovalo, že jsem mu to „jenom“ řekla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2181
9.8.24 08:50

@Tayen Tohle je prostě SKVĚLÝ!!! :potlesk: :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.8.24 13:46
@Bafonek
ace] @Bafonek píše: Více

Tyhle smotané ponožky do kuličky řeším u svého dospělého vyvdaného syna. On má ještě pořád mírnou nadváhu a problémy se zády, takže si to tím ulehčuje při svlékání. A že těch ponožek vyrobí za týden půl pračky mu nevadí. Ale já mám pak plný filtr u pračky nepořádku a jeho dlouhých vlasů. Totéž platí pro filtr u sušičky, kde se to alespoň trochu rozmotá.
Už aby si pořídil novou pračku do svého bydlení. Nebo spíš nějakou ženskou, která mu to vysvětlí a přijme to od ní líp než od macechy
P. S.: Je mu 36 👹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Varovný Signáleček
9.8.24 22:49
@Listea píše: Více

A co místo úklidu dělat ten sex? Sex mezi hadrama je super. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
4984
10.8.24 09:36
@Listea píše: Více

Upřímnoat hrozně bolí…ale nikdo Ti to tady nenapíše

Nelibis se mu jako žena. Fyzicky ho nepritahujes a tulením se snaží zamezit sexu aby bylo alespoň něco. Sex s tebou bere jako povinnost a ne chtíč. Mám kole. Sebe hodně chlapu, kteří se přemáhají k sexu a jeste to naaranžuji tak aby to vypadalo, že ho chtějí…jednou týdně se to přežít dá za pocit, že vás má někdo rád a je tady pro vás… Smutný

Najdi jiného, věř mi

Příspěvek upraven 10.08.24 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4984
10.8.24 09:37
@Varovný Signáleček píše: Více

Ona ho ale nepritahuje…každý chlap to z daného textu pozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit