Partner mě zklamal

Napsat příspěvek
Velikost písma:
493
20.11.18 15:02

Ale furt lepší, když to řekne rovnou, než když by to dítě udělal a pak o něj neměl zájem, nebo od vás utek, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6196
20.11.18 15:03

Já si nemyslím, že problémem musí být věkový rozdíl. Moje babička byla o 8 let starší než její druhý muž a byli spolu od jeho 18. let. Babička už dítě měla a druhé za žádnou cenu nechtěla (taky si myslela, že si časem najde partněr někoho ve svém věku). Jejímu muži to nikdy nevadilo a byl s ní do své smrti (zemřel ve 40. letech). K mamce se choval vždy velice dobře. Podle mě je možné, že naopak partnerovi zakladatelky vyhovuje to, že děti nemá a že si našel partnerku, u které čekal, že je asi už ani chtít nebude. Ne každý chce vlastní děti - pokud budeme upřimní, tak je život bez nich pohodlnější, pro děti se musí člověk omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.18 15:04
@Anonymní píše:
@Meily mě taky malem mrdlo…na to, kdybych byla těhotná, jsem se ho ptala! Řekl mi, ze by se samozřejmě k tomu postavil…
Jinak dámy, ty vaše rypave komentáře, ze si hledá mladší objekt si můžete nechat od cesty. Nevím, která z vás…mimochodem, všimla jsem si, ze některé jsou tu vážně zle.

Neber to hned tak zle, myslím, že za racionální zvážení, jestli tohle v tom nehraje roli by to stálo… asi bys na komentáře k věkovému rozdílu měla být zvyklá. Já měla partnera i o 20 let staršího a nějaká rypna mě teda nerozhodila, každopádně jsem vždy zvažovala, jestli věkový rozdíl nemůže mít vliv, není důvod se hned urážet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
20.11.18 15:06

Tak snad jsi se ho zeptala na důvod a nechala si to vysvětlit ne? :nevim: nevím, už děti máš, on nechce, tak bych to dál neřešila a užívala si život ve dvou. Děti máš dospělé, takže čekej na vnoučata.. :nevim: a pokud to nemůžeš přejít, tak asi nemá smysl s ním být dál, pořád bys mu to v duchu předhazovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
20.11.18 15:07
@Filanda píše:
Já si nemyslím, že problémem musí být věkový rozdíl. Moje babička byla o 8 let starší než její druhý muž a byli spolu od jeho 18. let. Babička už dítě měla a druhé za žádnou cenu nechtěla (taky si myslela, že si časem najde partněr někoho ve svém věku). Jejímu muži to nikdy nevadilo a byl s ní do své smrti (zemřel ve 40. letech). K mamce se choval vždy velice dobře. Podle mě je možné, že naopak partnerovi zakladatelky vyhovuje to, že děti nemá a že si našel partnerku, u které čekal, že je asi už ani chtít nebude. Ne každý chce vlastní děti - pokud budeme upřimní, tak je život bez nich pohodlnější, pro děti se musí člověk omezovat.

Přesně tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.11.18 15:08

Některé z vás jsou fakt, já nevím… Proč to souvisí s věkem? Někdy je chlap nevyzrálý i v 50. Já mám manžela mladšího o 11 let a máme zdravý vztah. Máme dceru a snažíme se o další. Zakladatelko, klid… Vše se určitě vyřeší, prostě se jen lekl. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.11.18 15:10

@Trnka111 Protože tak funguje přirozený přírodní výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
20.11.18 15:13

@divine woman
Jak přirozený výběr, podle jakých tabulek? :) To jakože ani v přírodě nemůže mít starší samice mladé s mladším samcem? Aha, díky za vysvětlení. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.18 15:14

Tak koukám, ze jste strasne rychle se vším hotové…děti mas, proč to resis, defacto jsi už stará, najde si mladší…kdo tohle neprozil, nepochopí. Já osobně znám spoustu páru, kde je větší věkový rozdíl ( žena je starší ) mají děti a nikdo věk neřeší. S partnerem máme hezky vztah, na rukách by mě nosil. Ale dítě nechce. Řekl mi, ze to tak zatím necítí. Na otázku, jestli to nevěděl dřív, když jsme se pro miminko rozhodli, nedokázal odpovědět. Rozhodne nebyl pod žádným nátlakem. Jinak děkuji za vaše názory. Mimochodem, některé z vás tu jsou vážně slepice :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pidlák Povidlový
20.11.18 15:15
@Meily píše:
Rozmyslet si dítě? :zed: To by mě asi jeblo.. Tak snad chce nebo ne? Promluvili jste si o tom pořádně?
Důvod proč najednou změnil názor? :nevim:
Co kdybys už byla těhotná…to by tě jako opustil nebo co

to si nemůže nic rozmyslet? co je tohle za uvažování? mít děti není povinnost a ona už děti má.

• Citovat
  • Upravit
20767
20.11.18 15:17
@Anonymní píše:
Tak koukám, ze jste strasne rychle se vším hotové…děti mas, proč to resis, defacto jsi už stará, najde si mladší…kdo tohle neprozil, nepochopí. Já osobně znám spoustu páru, kde je větší věkový rozdíl ( žena je starší ) mají děti a nikdo věk neřeší. S partnerem máme hezky vztah, na rukách by mě nosil. Ale dítě nechce. Řekl mi, ze to tak zatím necítí. Na otázku, jestli to nevěděl dřív, když jsme se pro miminko rozhodli, nedokázal odpovědět. Rozhodne nebyl pod žádným nátlakem. Jinak děkuji za vaše názory. Mimochodem, některé z vás tu jsou vážně slepice :lol: :lol: :lol:

Tak o čem vlastně ta diskuze je? Najednou máte dokonalý harmonický vztah :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
20.11.18 15:17

@Trnka111 Tak pokud se tvůj manžel nelekl, tak v pořádku. Pokud se ale partner zakladatelky lekl, tak se zakladatelka ptá proč. A ano, může to být třeba proto, že jemu je 31, má na děti dost času, jí je 39 a už ten čas nemá. Chlap je s ní od 23, zřejmě si moc neužil a došlo mu, že vlastní dítě už bude ten definitivní závazek.
Ale ano, taky to může být úplně jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
20.11.18 15:18

@Trnka111 Samice samozřejmě může mít mláďata s mladším samcem. Ale když dáš 30 letému chlapovi na výběr stejně hezkou ženu ve 25 a 40 letech, tak si 99% chlapů vybere tu mladší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
20.11.18 15:19
@Anonymní píše:
Tak koukám, ze jste strasne rychle se vším hotové…děti mas, proč to resis, defacto jsi už stará, najde si mladší…kdo tohle neprozil, nepochopí. Já osobně znám spoustu páru, kde je větší věkový rozdíl ( žena je starší ) mají děti a nikdo věk neřeší. S partnerem máme hezky vztah, na rukách by mě nosil. Ale dítě nechce. Řekl mi, ze to tak zatím necítí. Na otázku, jestli to nevěděl dřív, když jsme se pro miminko rozhodli, nedokázal odpovědět. Rozhodne nebyl pod žádným nátlakem. Jinak děkuji za vaše názory. Mimochodem, některé z vás tu jsou vážně slepice :lol: :lol: :lol:

A tom my tady píšeme, víš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
20.11.18 15:19
@Pidlák Povidlový píše:
to si nemůže nic rozmyslet? co je tohle za uvažování? mít děti není povinnost a ona už děti má.

Povinnost to samozřejmě není a má plné právo děti nechtít, o tom diskuze není. Ta je o tom, že dítě chtěl a najednou otočil. Ale o tom měl přemýšlet, než na to kývl, já bych vedle sebe nechtěla člověka, který by byl tak nekonzistentní ve svých rozhodnutích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí