Partner s nestandardními názory

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17610
10.4.26 16:45
@asddsa píše: Více

Souhlasim, ze decka by nemeli mit pristup na soc. site, ze to nema dobry vliv na deti, o tom se nemusime ani bavit, jen jak to udelat, to je otazka… protoze jde o pretext k obecni kontrole, kazdy, kdo bude chtit na soc. sit, vsichni, deti i dospeli musi prokazat identitu, tim padem jde o ztratu anonymity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17610
10.4.26 17:06
@Justin Case píše: Více

Porad nevidim problem… pokud on nehlasa blbiny typu placata zem a vesmirni jester a respektuje jakz-takz, ze zakladatelka nema zajem o jeho prednasky, kde je problem?

Muze byt zajimavy debatovat s nekym, kdo to vidi jinak, nevadilo by mi, ze to partner vidi jinak, muj chlap ma taky na nektere veci jine nazory a jsou z toho zajimave debaty, neco me naucil on, v necem jsem zmenila nazor ja a neco prijal on ode mne a v necem porad vidime veci jinak… a kde je problem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
10.4.26 19:27
@My Melody píše: Více

Jistě, ale to už zase musí být dost velký zájem, takřka hraničící se sebevzděláním. U ostatního to stačí tak nějak obecně.

• Citovat
  • Upravit
1384
10.4.26 22:02
@Kfětoslava píše: Více

Děkuju, to mě zahřálo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1384
10.4.26 22:16
@HaSLRna píše: Více

To máš těžké, tady není o čem moc diskutovat. Většina lidí se od těch, co mají úplně jiný světonázor, přirozeně distancuje. Když je někdo názorově mimo mě, tak se s ním nestýkám. Ty se vlastně ptáš, jak být s někým, kdo je mentálně mimo tebe, protože je „jinak“ skvělý. Nevím v čem je tak skvělý, když ti otravuje náladu a nemůžete si ani pokecat bez toho, aby ses musela přemáhat a držet pusu. Já to mám tak, že náhled na svět potřebuju mít s partnerem podobný a teprve potom s ním vlezu do pelechu. Osobně jsem ti tady napsala svou zkušenost, ex se nesmírně přetvařoval, projevil se až v manželství a když jsme měli dítě. Nedalo se to, ačkoliv to byl jen střípek z jeho osobnosti. Ty s ním nejsi v manželství a nemáte děti, tak můžeš odejít. Rada, nebo ideálně recept na to, jak souznít s člověkem, se kterým si prostě nerozumíš, NENÍ. Protože to nejde. Možná proto se tato diskuze stočila jiným směrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2933
11.4.26 01:45

A jak moc to ovlivňuje váš vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11113
11.4.26 05:48
@asddsa píše: Více

Mě by zajímalo, jak by to ale udělali prakticky? Fakt konkrétně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5055
11.4.26 13:34

Jde také o to, zda dotyčný svoje teorie jenom hlásá (i když i to může být nebezpečné), nebo je agresivně prosazuje, vynucuje si souhlas a druhého i shazuje až uráží („kdo tohle nechápe je úplně blbý“). V tomto případu bych byl k setrvání takového vztahu byl skeptický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
11.4.26 14:31
@Luboš P píše: Více

Jako, že mlátí kladivem do Země a řve: „A budeš placatá!“

• Citovat
  • Upravit
2523
11.4.26 17:22
@Luboš P píše: Více

Už jen to, že by pořád mlel nesmysly, je to mě silně asexuální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17610
11.4.26 21:38
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
:lol:!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
11.4.26 22:26

Tak asi záleží jakou té jeho stránce ty dáš váhu. A pokud už teď se tam objevilo to, že to bude kámen úrazu, tak věř, že časem to bude horší. Ono že teď to až tak moc nevytahuje neznamená, že v budoucnu nebude. A že v rodině byl starý člověk, který byl celý život takový negativní a na stará kolena běžely celý den zprávy na čt24 a hrůza.
Osobně bych s takovým člověkem nebyla - já chápu rozdílný zájmy a nepotřebuji a ani nechci vztah, kde jsou jen společný zájmy a vše se dělá spolu, ale rozdílný pohled na svět by problém byl. Nebo spíš ta negativita, pac já nechci byt obklopena negativitou a člověk, který vše zpochybnuje a je se všemi názory v konfliktu v negativitě žije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí