Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
S průměrnou mzdou si lze užívat i současně šetřit. Kor u rodičů. To jen poznámka k některým příspěvkům. Všechno rozházet není investice do sebe, ale finanční negramotnost.
@markytka3 píše:
a to neslo vyresit? doplatila bys rozdil na co on nemel a on by ti to postupne splatil. jaky mel duvod, ze mel a najednou nema? mel by alespon na polovicni naklady nasledneho bydleni?…Příspěvek upraven 09.10.23 v 14:21
Prohrál to v automatech ![]()
Já mám dnes škodolibou a tak si to neodpustím - zakladatelko, na to jak jsi tu naposled jako bezdětná dost hustě šila do jiné anonymní jak má rodit a kojit a rozhazovala rady na spokojené vztahy, tak ti to samotné nějak nefunguje, viď?
Jseš pěknej pokrytec, dáváš kázání, ostatní urážíš, ale pak máš sama vztahovou minulost katastrofickou. Příště doporučuju správně zakliknout anonym @Bianca007, ono se dá velmi jednoduše ověřit, že jsi anonymní tulipán ty.
@Parninas píše:
Já mám dnes škodolibou a tak si to neodpustím - zakladatelko, na to jak jsi tu naposled jako bezdětná dost hustě šila do jiné anonymní jak má rodit a kojit a rozhazovala rady na spokojené vztahy, tak ti to samotné nějak nefunguje, viď?![]()
![]()
Jseš pěknej pokrytec, dáváš kázání, ostatní urážíš, ale pak máš sama vztahovou minulost katastrofickou. Příště doporučuju správně zakliknout anonym @Bianca007, ono se dá velmi jednoduše ověřit, že jsi anonymní tulipán ty.
Tak to jsme doma ![]()
@Parninas píše:
Já mám dnes škodolibou a tak si to neodpustím - zakladatelko, na to jak jsi tu naposled jako bezdětná dost hustě šila do jiné anonymní jak má rodit a kojit a rozhazovala rady na spokojené vztahy, tak ti to samotné nějak nefunguje, viď?![]()
![]()
No nekecej! Mě ten styl psaní přišel hned nějakej povědomej. Zase jsme 12 stran plácaly slámu na jednu jednoduchou trollici, ach jo.
@Parninas dobře ty ![]()
To je ta týpka, která trapně nabalovala toho kolegu v práci? Nepsala tu někde, že je s přítelem rok? S tímhle kolegou by totiž měla být někdy od léta ne? ![]()
A neni to jeho zpusob reseni problemu? Jako odlozit to, nechat to vyhnit, „zbytecne“ se nehadat…, vyhybat se neprijemnostem, kdyz o tom nebudeme mluvit tak problem neexistuje? To by byl do budoucna super obri problem…
@Anonymní píše:
U rodičů, pracuje.
Protože to investuje do sebe, podle toho, co mi řekl na důraznou a jasnou otázku.
Jestli si neplati kurzy ke zvyseni kvalifikace, tak to jen bohapuste prohyri.
@unuděná píše:
No nekecej! Mě ten styl psaní přišel hned nějakej povědomej. Zase jsme 12 stran plácaly slámu na jednu jednoduchou trollici, ach jo.
Já upřímně doufám, že je to jen kreativní projekt podobně jako bývala Meh. Protože mi jinak přijde úplně bez soudnosti.
@Bellamia píše:
@Parninas dobře ty
To je ta týpka, která trapně nabalovala toho kolegu v práci? Nepsala tu někde, že je s přítelem rok? S tímhle kolegou by totiž měla být někdy od léta ne?
Já nemám úplně lore kompletně podchycený, ale kdykoliv ji někde zahlédnu, tak je to pokaždé bizárek. ![]()
Driv nebo pozdeji te toto chovani zacne vytacet. Uz jen jak pises, ze se zajimas detailne o byt, zjistujes informace, hledas vhodne byty atd… tak milostpan co? Casem k neku prestanes vzhlizet, prestane ti imponovat, bides se citit jako jeho matka. A s detma to jeste vic vynikne. Neodsuzuju, ze bydli u rodicu, ale pokid to tak je, ma vyrazne nizsi naklady, nez by mel sam v byte, a o to „tucnejsi“ by mel mit konto. Jeho „bohatstvi“ by nemelo byt v nobl botach a podobnych kravinach, ale v priprave na budouci bydleni, tzn. v jeho veku a zrejme nekolika letech pracovniho procesu v radu set tisic (zaklad na hypoteku, cast na byt apod.). Za me do zivota nepouzitelny kus.
@Parninas píše:
Já nemám úplně lore kompletně podchycený, ale kdykoliv ji někde zahlédnu, tak je to pokaždé bizárek.
Lore
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat