Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
No a přesně proto jsme ten byt nevzali přece
Ne, nevzali jste ho proto, že on nemá ani blbých 40k. Jako nezlob se na mě, ale člověk, co minimálně 5 let pracuje za 35 čistýho a žije za minimální náklady na bydlení, jídlo a energie, by už mohl mít na základ slušný hypotéky.
@unuděná píše:
Jestli to nevíš, tak ti to řeknu: NENÍ.
Kdyby tě miloval, chtěl s tebou žít, bydlet a plánovat budoucnost, nebude mu dělat problém dodržet domluvenou dohodu. To je důležité. Ne nějaký vyfouklý byt. Ztráta důvěry a jeho finanční negramotnost-to je ten problém.
Ale on to bydlení neplanovat, až teď jsme se rozhoupali. Ani ja o tom do teď neuvazovala.
Takže žádná dohoda ani nebyla.
A já důvěru neztratila.
@Anonymní píše:
Třeba nezmění. Ale odejít se dá vždycky. Tak proč mu nedat šanci?
No, abys nepromeškala vhodnej čas pro založení hnízda
Představ si, že s tímhle jeho přístupem řešíš…hypotéku, mateřskou, až nebudeš vydělávat, nedostatek peněz, půjčky, atd. atd.
@Anonymní píše:
Nevím, jestli je dobrý partner do života. Život si neplanuju extra. Dělám to, co mě naplňuje teď. Těhotná nejsem. Kroužek na ruce taky ne.
No ještě aby ![]()
@unuděná píše:
Ne, nevzali jste ho proto, že on nemá ani blbých 40k. Jako nezlob se na mě, ale člověk, co minimálně 5 let pracuje za 35 čistýho a žije za minimální náklady na bydlení, jídlo a energie, by už mohl mít na základ slušný hypotéky.
Ale každý to má jinak no… ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
No, abys nepromeškala vhodnej čas pro založení hnízdaPředstav si, že s tímhle jeho přístupem řešíš…hypotéku, mateřskou, až nebudeš vydělávat, nedostatek peněz, půjčky, atd. atd.
Jenže já jsem mladší
času mám dost
@Anonymní píše:
Ale on to bydlení neplanovat, až teď jsme se rozhoupali. Ani ja o tom do teď neuvazovala.
Takže žádná dohoda ani nebyla.
A já důvěru neztratila.
Vy jste se dohodli, že seženete společné bydlení a každý do něj dá určitou částku. On s tím souhlasil, jdete na prohlídku a najednou z něj vypadne, že ty peníze nemá. A ty jsi důvěru neztratila jo?
Hele jak myslíš, je to tvůj život, ale s takovýmhle uvažováním špatně skončíš.
@Anonymní píše:
Ale každý to má jinak no…
Ano, to skutečně má. Finančně negramotní lidé jedou od výplaty k výplatě a pak se diví, že nemají na nájem.
@unuděná píše:
Vy jste se dohodli, že seženete společné bydlení a každý do něj dá určitou částku. On s tím souhlasil, jdete na prohlídku a najednou z něj vypadne, že ty peníze nemá. A ty jsi důvěru neztratila jo?
Hele jak myslíš, je to tvůj život, ale s takovýmhle uvažováním špatně skončíš.
Je to dojemné, jak začala diskuzi naštvaná a nakonec toho fešáka ještě bude obhajovat ![]()
@Anonymní píše:
Jenže já jsem mladší![]()
času mám dost
Když seš tak nad věcí, tak se divím, že tě zrovna byt tak vytočil. Není tenhle, bude jiný…
Jestli teda dokáže omezit investice
@Kníže Ignor píše:
Je to dojemné, jak začala diskuzi naštvaná a nakonec toho fešáka ještě bude obhajovat
Taky mě ten obrat zaujal
@smile_xxx píše:
A ty chceš jít do společného bydlení s někým, kdo žije od výplaty k výplatě? To má objektivně malou vyplatu a nebo utrácí za kraviny? A nebo má dluhy, o kterých nevíš?
Já vím o všem. Ke všemu mám podklady. Nic mi netaji. Problém jsem mu řekla, slíbil, že se zlepší. Tak co mi udělá dát mu šanci? Nic.
Za to my a naše minulost stoji
@Kníže Ignor píše:
Je to dojemné, jak začala diskuzi naštvaná a nakonec toho fešáka ještě bude obhajovat
Nastvana jsem, ale miluju ho. To je normální
@ivašot. píše:
Když seš tak nad věcí, tak se divím, že tě zrovna byt tak vytočil. Není tenhle, bude jiný…
Jestli teda dokáže omezit investice
Protože byl fakt můj vysněný. Ale jasne, bude další. A proto chodím do práce a nejdu na Nuselak.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat