Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Navíc, průšvih do budoucna je i fakt, že šetřit jednoduše neumí. Kdybyste se sestěhovali, budete si muset naspořit nějaký polštář, pro případ výpadku platu třeba, na nábytek, tu se něco rozbije a je to potřeba rychle řešit. O nějakém zakládání rodiny vůbec nemluvím. Aby ses za pár let nevzbudila a nezjistila, že všechno táhneš sama a on investuje do sebe
@unuděná píše:
Navíc, průšvih do budoucna je i fakt, že šetřit jednoduše neumí. Kdybyste se sestěhovali, budete si muset naspořit nějaký polštář, pro případ výpadku platu třeba, na nábytek, tu se něco rozbije a je to potřeba rychle řešit. O nějakém zakládání rodiny vůbec nemluvím. Aby ses za pár let nevzbudila a nezjistila, že všechno táhneš sama a on investuje do sebe
Tak jestli neumí uvidím při společném bydlení. Bydlení závazek není. Dá se kdykoli odejít.
@Anonymní píše:
Já vím o všem. Ke všemu mám podklady. Nic mi netaji. Problém jsem mu řekla, slíbil, že se zlepší. Tak co mi udělá dát mu šanci?Nic.
Za to my a naše minulost stoji
A jak ta šance podle tebe má vypadat? Co by teď musel udělat, aby sis řekla „ok, byl mladej a blbej, ale teď už se to změnilo“? ![]()
@Anonymní píše:
Tak jestli neumí uvidím při společném bydlení. Bydlení závazek není. Dá se kdykoli odejít.
Zpátky k mamince? Takhle uvažujete oba? Hustý.
A ty vidíš, že neumí. Prosímtě, co je dneska 40k?? Vždyť to v pohodě může z dvou výplat odklonit ![]()
@unuděná píše:
A jak ta šance podle tebe má vypadat? Co by teď musel udělat, aby sis řekla „ok, byl mladej a blbej, ale teď už se to změnilo“?
Mně stačí, že ty peníze našetří. Nic víc nepotrebuju.
@Anonymní píše:
Jenže já jsem mladší![]()
času mám dost
No tak pozor, ať si tě nepojistí mimískem.
@unuděná píše:
Zpátky k mamince? Takhle uvažujete oba? Hustý.
A ty vidíš, že neumí. Prosímtě, co je dneska 40k?? Vždyť to v pohodě může z dvou výplat odklonit
Třeba k mamince. To už je pak asi jedno.
Ale nájem není extra závazek. Nic, co by se nedalo zkusit. Kdyztaj tam zůstanu sama.
@pohledzdruhestrany píše:
No tak pozor, ať si tě nepojistí mimískem.
O antikoncepci jsem se starala vždycky sama a mimi není na poradu dne.
@Anonymní píše:
Já vím o všem. Ke všemu mám podklady. Nic mi netaji. Problém jsem mu řekla, slíbil, že se zlepší. Tak co mi udělá dát mu šanci? Nic.
Za to my a naše minulost stoji
Tak to jsem i za tebe v nejklidovatějším klidu, přece když tě miluje ![]()
@Anonymní píše:
Mně stačí, že ty peníze našetří. Nic víc nepotrebuju.
Ale tak proc nedat druhou sanci… Treba se toho chyti a vzpamatuje se… Kolik je tobe?
No na mladi bych to uplne nesvadela… Manzelovi je 30 a uz mame dve deti. Praci v zahranici i nejake majetky.. Nekteri chlapi ale nedospeji nikdy ![]()
Možná, že se šel partner podívat na být jen proto, že to chtěla ona. Možná, že dopředu věděl, že se stejně nikam stěhovat nach e a nebude. Možná, že mu je u rodičů dobře a nechce na tom nic měnit…
@EEKK píše:
Možná, že se šel partner podívat na být jen proto, že to chtěla ona. Možná, že dopředu věděl, že se stejně nikam stěhovat nach e a nebude. Možná, že mu je u rodičů dobře a nechce na tom nic měnit…
A proto s tím přišel on
![]()
@smile_xxx píše:
Ty podklade 😀. Teď ti lhal do očí, že na ten byt má. A neměl. Ale tvou důvěrou to překvapivě neotřáslo. Protože ho tam strašně miluješ. A je to tak strašně sexy, když chlap bydlí u rodičů a nemá ani korunu. A co až spolu budete bydlet, a něco se pokazí a nebo se bude muset koupit postel a tak. To zaplatí kdo?
Já finance mám a dobre. Ale taky svoje principy. Vrátit se můžu vždycky.
@Anonymní píše:
O antikoncepci jsem se starala vždycky sama a mimi není na poradu dne.
A k čemu ti ten týpek vlastně je? Náklady na půl nebo víc ty, ještě ho budeš doma obskakovat a on si ani nenatáhne kondom? Platit si gigola by na tvém místě bylo fakt lepší ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat