Partnerská škola Velká Británie

41
2.4.22 16:10

Partnerská škola Velká Británie

Dobrý den, ráda bych pro naši ZŠ našla ve Velké Británii partnerskou školu, se kterou bychom mohli komunikovat, vyměňovat si zprávy a nápady a případně se vzájemně navštěvovat. Dříve existovaly nějaké stránky, kde bylo možné najít kontakt, ale zatím jsem nenašla návod jak na to. Poradíte někdo? Předem děkuji, Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15814
2.4.22 16:26

@elody otázka je, jestli Velká Británie je dostupné místo, pokud uvažujete i o vzájemných náštěvách. teď jsem byla u syna na třídních schůzkách, na střední škole, a angličtinářka nám vykládala, jak jejich škola právě spolupracovala s VB, ale po brexitu to šlo do kopru :nevim: a že tedy teď našla nové partnery ve Španělsku a Irsku, kam se bude moct od letošního roku zase vyjíždět :nevim: ale u střední školy šlo i o pracovní spolupráci, výjezdy na odbornou praxi, u základky to možná bude jednodušší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.4.22 16:31
@sagina píše:
@elody otázka je, jestli Velká Británie je dostupné místo, pokud uvažujete i o vzájemných náštěvách. teď jsem byla u syna na třídních schůzkách, na střední škole, a angličtinářka nám vykládala, jak jejich škola právě spolupracovala s VB, ale po brexitu to šlo do kopru :nevim: a že tedy teď našla nové partnery ve Španělsku a Irsku, kam se bude moct od letošního roku zase vyjíždět :nevim: ale u střední školy šlo i o pracovní spolupráci, výjezdy na odbornou praxi, u základky to možná bude jednodušší.

Tento rok jsme se rozhodli obnovit poznávací zájezdy do VB, ale to je samozřejmě s cestovkou a opravdu poznávací. Chtěla bych, aby děti mohly navštívit školu, zúčastnit se výuky a trochu více poznat děti a školu i mimo pobyt tam. Ale nápad využít i školu mimo anglicky mluvící země, není špatný nápad. Děkuji za inspiraci, Hanka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová