Partnerství a intimita

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12741
8.11.24 11:10
@Br457 píše: Více

To si ale trochu protiřečíš. Respektive, kdyby se mnou partner nechtěl intimně žít, nenazývala bych to tak, že skvěle fungujeme. Pro mě je intimní stránka naprosto zásadní věc v tom vztahu, už jen proto, že si ji nemůžu outsourcovat jinde, aniž by s tím ten druhý neměl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.24 11:10

A otěhotnění bylo neplánované?
Já vím, že tohle mléko už je rozlité, ale fakt nevím, čemu se divíš, když už to takhle je evidentně několik let. Prostě o tebe intimně nestojí a pokud to ani nechce řešit s odborníky, tak máš na výběr buď dožít v celibátu a během pár let být psychicky totálně na dně, nebo se holt rozvést a začít znovu a lépe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.24 11:11
Úplně skvěle, ale intimita nula? To myslíš vážně? Ne, nefungujete úplně skvěle už jen proto, že ty máš problém a cítíš se vedle něj takhle špatně a on to odmítá řešit. Takhle se milující partner nechová.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
8.11.24 11:13

Zakladatelko, nebo se ho můžeš zeptat rovnou, jestli teda, když s Tebou sám spát nechce, nebude mít problém s tím, když si tuto chybějící stránku vztahu budeš kompenzovat jinde s někým jiným. Jako úplně vážně a bez ironie. Ono to může hodně napovědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
8.11.24 11:14

Aha, takže vám to nefungovalo nikdy přesto jsi se nastěhovala k jeho rodičům a pořídila si s ním dítě. No tak to tedy hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.24 11:15
@Hecate píše: Více

Souhlasím. Minimálně jako začátek řešení - aby mu došlo, že skutečně mají problém, který ona už odmítá ignorovat, a pokud s tím nic neudělá, tak tím jejich vztah úplně skončí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.24 11:16

@unuděná no myslim to tak ze je jinak skvělý jakoby rika mi jak me miluje a tak dále o vse s postará a tak ale taky jsem mu rikala ze kdyz ta intimita tam neni a on po me netouží ze je to špatně a jestli to takhle půjde dál tak to skončí prostě a on ze to chápe a tak no. Uz jsem si nejistá jestli to ma vážně cenu na tom pracovat nebo ne. Snažím se sním o tom mluvit ale prostě kdyz to tak reknu tak se mu to nelíbí kdyz o tom mluvím. 😏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
8.11.24 11:17

Netouží po své ženě a nechce to řešit? Bude další roky na tebe koukat s tím, že jste se hádali a dělat tak tiché dusno? uff :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.24 11:17

@JancaS84 fungovalo na začátku tak nějak půl roku měsíce a pak jak jsme se začali hádat a pak zase hned usmířili tak ta intimita mu prej pomalu a jistě mizela a teď už ji proste nemá vůbec to tak vidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
8.11.24 11:18

Na příští „miluju tě“ bych mu odpověděla: Skutečně? Tak to dokaž, a pojďme vyřešit ten problém, který máme. Tady jsem našla kontakt na manželskou poradnu a sexuologa, na kdy nás mohu objednat?
Z reakce sama nejlépe poznáš, jak moc tě miluje a jak moc je z tebou jen z pohodlnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
8.11.24 11:22

A o čem ty hádky byly ze jsi se mu tak zprotivila? Nějaká tvá sexuální minulost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
8.11.24 11:22

@Br457 Tak jasně, že se mu to nelíbí, protože jemu to tak asi vyhovuje a nic měnit nechce. To, že jsi nespokojená a s čím, ví. Není potřeba mu to opakovat desetkrát, pokud už s tím nezačal něco dělat když ne po prvním, tak po druhém sdělení.

Moje teorie je taková, že o sex ztratil zájem z jiného důvodu, který Ti nechce říct. Spíš bych si tipla, že to nebude problém typu haprující erekce, protože s tím se něco dělat dá a když dostal „varování“, že to takhle dál dlouho nepůjde, něco by s tím začal dělal, kdyby mu na tom vztahu záleželo.

Spíš to na mě tedy dělá dojem, že je to něco, co se týká Tebe, co Ti ale říct nechce, protože by to de facto znamenalo konec vztahu. Může to být nějaká větší nespokojenost s Tvou vizáží nebo s tím, jak ten sex vypadá, ale taky třeba nějaká bokovka, pro kterou už jaksi nemá energii ve vašem vztahu.

Může to být ale i tak, že je s případným koncem z tohoto důvodu srozuměn, jen nechce být ten, kdo do toho sekne. Důvod se tu nabízí: vypadal by před okolím jako padouch, a tak by byl raději, kdyby za něj ten rozchod udělal někdo jiný (= Ty). On se pak může tvářit hrozně překvapeně a ublíženě, on přeci nic, jen s Tebou nechtěl spát, ale to bylo proto, že jste se kdysi dávno hádali.

Pokud se dokonce někdy vyjádřil stylem, že by ti outsourcování intimity toleroval, o to víc bych poslední možnosti věřila. S tím, že to přivolení může být past. Jakmile by na nevěru přišel, mohl by to otočit proti Tobě jako důvod rozchodu (který pro něj vyznívá dobře, že).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.24 11:27

@JancaS84 nee vůbec byli kvuli úplným maličkostem. Fakt jen blbosti nic vážného právě proto to nechapu kdyby to byli nejaky vážný věci ale tohle jsou fakt blbosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
8.11.24 11:30

@Hecate prave jsem se ho několikrát ptala jestli je to mnou jestli se mu už nelíbím nebo tak a on ze ne ze je to proste tim ze jsme se hádali a to ho odrazovalo. Rikam vzdyt je to minulost a byli to úplný blbosti proč taháš minulost do přítomnosti vzdyt to přece se sexem nesouvisí. A jeste jsem mu rikala je v něčem jiným problém? A on ze ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35936
8.11.24 11:30

Tak to bych mu dala nůž na krk jak říká @unuděná prostě jsme dospělí, máme dítě, nefunguje nám intimita, pojďme to vyřešit. Vyříkat si to. Pokud nebude chtít, tak to je bohužel konečná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí