Párty u sousedů v rizikové oblasti?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7209
23.10.20 22:23

Tak, jedna slepice kvokne a hejno dalších slepic se přidá a bude psát to samé. Jsi udavačka, bonzačka, starej se o sebe a blablabla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
23.10.20 22:23
@Keyllah píše:
No neke, oni mají puštěnou i hudbu??!!! 8o

No tak doufám, ze nezpívají 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
508
23.10.20 22:25

Můj chlap je zrovna na pokeru, naštěstí na domě, bez zvědavců :mrgreen:
Do práce taky chodíme, takže mě to vůbec nezajímá.
A ty se starej o sebe, uděláš líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.10.20 22:26

My jsme doma 2 + 3 (skolaci = ukoly) + Britak a kote🌋.
Mame party kazdy den a vecer :dance: 👣 👣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 22:26

Vy jste vážně neskutečné. Ostatní co si myslí, že by sami zavolali policajty raději nenapíšou aby se vyhnuli kecům. Já bych je klidně zavolala. Rodina se sice navštevovat muze ale ne za ucelem party. Nekdo bude nakazeny, prskne nekam na co sahnete a mate to taky. Ono možná kdyby jste pracovali někde kde by jste viděli že to vážně není sranda, viděli jak lidi koncí na ventilatorech a nebo sami doma měla třeba dítě s onemocněním, které ho radí mezi rizikové, asi by se vám to taky nelíbilo. Taky díky takovým jako se nedivým že se to tady potom tak rozmahá

• Citovat
  • Upravit
508
23.10.20 22:27
@Anonymní píše:
Vy jste vážně neskutečné. Ostatní co si myslí, že by sami zavolali policajty raději nenapíšou aby se vyhnuli kecům. Já bych je klidně zavolala. Rodina se sice navštevovat muze ale ne za ucelem party. Nekdo bude nakazeny, prskne nekam na co sahnete a mate to taky. Ono možná kdyby jste pracovali někde kde by jste viděli že to vážně není sranda, viděli jak lidi koncí na ventilatorech a nebo sami doma měla třeba dítě s onemocněním, které ho radí mezi rizikové, asi by se vám to taky nelíbilo. Taky díky takovým jako se nedivým že se to tady potom tak rozmahá
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Anonymní hrdinka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
23.10.20 22:27
@Anonymní píše:
Ja myslela ze jsou navstevy zakazane. Se divime jakym stylem se to risi, kdyz se najdou **** hudba od nich slyset je

V noci? Pak je muzes nahlasit na pcr. Ale jinak bych se starala o sebe, praskaci nejsou moc popularni 8) na tebe nikdo nic nesiri, kdyz tam nejsi s nima, tak nevim co te stve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9117
23.10.20 22:28

Jestli ti vadí hluk, tak tam jdi zaťukat, že je po desáté a ať jsou zticha, nebo zavoláš policajty. Co bys jako chtěla jiného dělat? Jinak co dělají přes den ti může být jedno, já třeba věřím že se tomu nikdo nevyhneme a jen doufám v lehký průběh u sebe i svých blízkých. Riziko nevyhledávám, ale ta jarní naivita, že budeme doma a ono se to přežene, už mě opustila. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
23.10.20 22:35
@Anonymní píše:
Vy jste vážně neskutečné. Ostatní co si myslí, že by sami zavolali policajty raději nenapíšou aby se vyhnuli kecům. Já bych je klidně zavolala. Rodina se sice navštevovat muze ale ne za ucelem party.Nekdo bude nakazeny, prskne nekam na co sahnete a mate to taky. Ono možná kdyby jste pracovali někde kde by jste viděli že to vážně není sranda, viděli jak lidi koncí na ventilatorech a nebo sami doma měla třeba dítě s onemocněním, které ho radí mezi rizikové, asi by se vám to taky nelíbilo. Taky díky takovým jako se nedivým že se to tady potom tak rozmahá

To myslíš někoho bezpříznakového?? Tak to nakazí i např kolegy v práci, klidně i někoho v mhd, v obchodě. A proč? protože neví, že je COVID pozitivní a i když dodržuje vše, jak má, tak stejně může někoho nakazit…
Pokud myslíš, někoho, kdo má příznaky (byť normálního nachlazení), pak je to na zodpovědnosti každého z nás. To nezachrání ani lockdown s možností volného pohybu na 1m :roll: :roll: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 22:37

@werajsik Ano, v tom máš rozhodně pravdu. To jsem v zápalu boje už nedomyslela. Mě prostě jen štve tohle nadávání do bonzáků. Proto jsem to i přidala anonymně, nechci žádné útoky na mou osobu

• Citovat
  • Upravit
3957
23.10.20 22:37

Ať žije StB v moderní podobě :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.20 22:38

@werajsik Navíc mě prostě štve nedodržování pravidel jako takových.

• Citovat
  • Upravit
4928
23.10.20 22:42
@Anonymní píše:
@werajsik Navíc mě prostě štve nedodržování pravidel jako takových.

Tím anonymem jsi porušila pravidla tohohle serveru - jdi si přečíst v jakých případech ho můžeš zakliknout (citlivé osobní informace). Ty urputná dodržovatelko pravidel ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
23.10.20 22:44
@Anonymní píše:

Mi teda predevsim vadi, kdyz ma clovek byt doma v karantene, protoze je nakazeny nebo byl v kontaktu a nedodrzuje to. Ma potrebu, ze se bude nekde courat. Jestli doma ve svem dela stojky nebo kotrmelce. Tak to je mi fuk. Na dodrzeni karanteny lidi se…kaslou a nedodrzuji to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3957
23.10.20 22:45
@Anonymní píše:
@werajsik Ano, v tom máš rozhodně pravdu. To jsem v zápalu boje už nedomyslela. Mě prostě jen štve tohle nadávání do bonzáků. Proto jsem to i přidala anonymně, nechci žádné útoky na mou osobu

Tak ať nebonzují. Pokud někdo bude chtít, tak to prostě obejde… :nevim: :nevim: Já sice patřím k něm zodpovědnějším, ale někdy je to doma fakt na palici, takže se někomu nedivím, když má možnost,

Já mít možnost, tak ji využiju taky… :nevim: :nevim:
Mám 14-měs. mimčo, takže už více než rok na MD/RD do toho školáka, který už je zas víc jak týden doma, sedím doma na zadku, jen nákupy a domů. Na procházku s mladší teď chodí většinou manžel, já aspoň v klidu doma uklidím. Takže mi to leze těžce na palici. :zed: Mít možnost, neváhám ani minutu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí