Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:Řekněme, že ty si ten zodpovědný a ona si užívá studentská léta bez závazků. Každý jste za ty tři roky dospěl někam jinam. Jinak ty mi přijdeš až moc rozumný na svůj věk, to prosím neber špatně. Takže bych hledala nějakou podobnou dívku s podobným založením jako ty nebo na tu svou uhoď. Jinak souhlasím s tím, že si nerozumíte. To že ona jen leží a čumí do mobilu, tedy je nekonfliktní, protože prachy má od rodičů a když je hůř obere tebe, není nic co by značilo, že si rozumíte… To je jen její apatie, která vytváří dojem porozumění, ona je prostě jen mentálně neustále mimo a ty za ní všechno děláš, tak co byste měli za konflity…
Osobně mám práci a k tomu sem tam brigádu. Ne že bych měl málo peněz z práce, spíš lehký nadprůměr, ale doba je zlá, ceny jdou nahoru a snažím se šetřit na horší časy kdyby přišly
S rodiči se o vztahu nebavím, ani příbuznými. Spíš to vidí sami když jsou u nás na návštěvě, že to není úplně ono. Dovolený máme tak dvakrát, třikrát do roka. Platíme to dá se říct napůl s tím, že ona vlastně přispěje z peněz co má od rodičů a pak jídlo atd tam spíš platim už já, protože „vyčerpala“ svoji rezervuJe to prvni vztah nás obou.
Neztrácej čas a najdi si jinou dívku.