PC hry a dospělí muži

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106465
1.4.25 11:58

Mne to neva..taky jsem hodně na PC, a nemusím mít protějšek pořád za krkem
A vadi to i chlapům

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37136
1.4.25 12:00

My je hrajeme spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4591
1.4.25 12:13

Dulezite je, aby primerene delil svuj cas: 3h hrani na PC, 3h na playstationu, 3h na mobilu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4330
1.4.25 12:17

@Pidulka1991 on má období kdy u toho má potřebu sedět každý den a pak zase kdy k tomu nesedne i par měsíců, nutno ale podotknout ze me to nevadí ja si vecer čtu nebo kouknu na seriál a jsem i rada za to ticho 🙏 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11858
1.4.25 12:34
@Anikaa02 píše: Více

Tak to ticho ti závidím! Manžel, když hraje, pouští si zvuk do repráků a potichu to teda vůbec není. Takže sluchátka mám potom já. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
1.4.25 12:42

Myslim, ze muz, ktery se adekvatne venuje rodine a domacnosti, nebude kritizovany za hodinku/dve u pocitace, i kdyby to bylo denne. Ja bych teda vyzadovala sluchatka, nesnasim ani TV jako background, kdyz jsem unavena.

Detinske je oddalovat povinnosti a denne uprednostnit vlastni zabavu a relax. To je pak jedno, jestli odchazi k pocitaci, na ryby nebo neco patlat do garaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
1.4.25 13:34
@Setere píše: Více

Tak pokud u toho nesedí 24/7 a nemá ještě vypálený voči a mozek. Je to nejspíš podobné jako vzít do ruky noviny, čučet na sport, číst si knihu nebo běhat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13993
1.4.25 13:41
@Anikaa02 píše: Více

Jo tak to pak jo. Mně by to štvalo kdyby to bylo denně a nezbýval by čas na vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
1.4.25 14:25

Ať si každý dělá co chce.. :nevim: u nás se to zásadně nehraje, ani na to není čas. A přijde mi to dětinské. Jen tady hodně čtu, že chlapi hodně hrají PC hry a doma s ničím nepomáhají, což osobně bych neztrpěla.. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4330
1.4.25 15:11

@Pidulka1991 jo u nás kdyz už je to moc tak zavádíme treba nedělní večery jen spolu a tak ale přiznám se ze co naše dite mluví jsem vecer snad jeste víc ko 😂 😂

@Titty Tak to je jasny dárek treba k narozeninám ja jsem mu je kupovala taky 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
1.4.25 15:21

Přesně tak, když se splní povinnosti, tak už je jedno jestli se kouká na seriály nebo hraje na počítači. Myslím, že to začíná být dost běžnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
1.4.25 15:22

Díky všem. Je vidět, že mám kolem sebe divnou sociální bublinu :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
1.4.25 15:30

Podle toho, kolik času by na tom trávil. Asi chápeš, že denně dvě hodiny, nebo propařit víkend, pokud má rodinu a parterka tomu neholduje, je moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12625
1.4.25 15:33

Taky nekdy hraju vecer misto telky hledacky a obsluhovacky. Proc ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Breadman
1.4.25 15:41

Hraní her je pro muže narozené kolem roku 90 naprosto normální, neboť s tím vyrůstali. Je to stejné jako můžu narození v roce 70 sledují telku či čtou knihy. Je to takové naučené chování.

Záleží také na stylu hry. Pokud dospělý chlap hraje nějaké military hry typu CoD atd tak je docela divny, neboť na vojáčky se hrálo v dětství. Ale budiz. Nicméně jsou třeba strategické hry podporující myšlení, nebo rpg hry které jsou v podstatě fantazijní svět. Něco jak kniha, kterou ovládáte a příběh píšete vy.
Dale jsou hry, které se dají hrát i se ženou. doporučuji overcooced:D

Ale ohledně hraní. Pokud chlap raději hraje na PC než aby kukal, dal si veceri společně se ženou nebo jel na výlet…tak je blázen

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!