Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wlucinka Tak jak dopadla kontroláááááá a rozpis léků atddddd. ![]()
@včelička3 Ahojky, promiň nějak jsem nestihla odepsat ![]()
Dostala jsem léky - gonal a medrol a začínám už 2.1.takže si teď užijeme svátky a pak se na to vrhneme
! Mám strach z tech jehel, ale pro miminko cokoli ![]()
Přes ty svátky to uteče, jak voda ![]()
Tak co, už dovolenkujes? Já ano a je to pohodička… Konečně!!! ![]()
@wlucinka Jasný to chápu a máš klasický jehly a nebo pero? Tak to budem s začátkem roku držet palečky a snad tu přibude brzy další těhulka, posílám ti těhu bacily ![]()
jj už dovolenkuju, i když dneska hodně u plotny, zítra musim nakoupit maso a ještě nějaký balicí papír, manžel si zabalil dárky a řekl, že mu toho moc nezbylo
Pak už jen potřebuju dozdobit jedno cukroví a v pondělí udělat klasiku-salát, obalit maso a poklidit, abych mohla 24. strávit pokud možno jen u pohádek, příští rok už takové lehy mít nebudu, tak si to musim užít ![]()
Ahoj holky všem posílám básničku :
Pod stromečkem dárků dosti – šupináče s málo kostmi,
mezi svátky klidný čas, na silvestra trochu zas –
alkoholu přiměřeně!! S petardami opatrně, na Nový rok bolehlav a ať tě má každý rád!!!
HLAVNĚ VŠEM PŘEJI BRZKÉ A POHODOVÉ TĚHULKOVÁNÍ, POSÍLÁM TĚHU BACILY
![]()
@wlucinka ahojky, neboj!! Ja ted stimuluji pred ketem a taky znovu picham…a uz jsem docista mazak a to jsem si pred 1jehlou nedovedla ani predstavit!!;) Preji krasne Vanoce a v novem roce at se nam vsem splni sen!
@včelička3 @Vrk Hojky, holky ![]()
Mám naštěstí pera a ne klasický injekce…
Každopádně jsem si myslela, že mi první pichne přítel a ten jak naschvál bude v práci
takže to budu muset zvládnout sama… Už 5.1. Pícham první!
Jaké jste měli Vánoce? Já super, krásne jsem
Se si odpočinula
![]()
@wlucinka No vidíš to máš za chvíli, 5. už je za rohem
Vánoce byly super, jen trochu krátký, za chvíli už budu muset zase do práce, jdem hned 2.
Jinak mám teď blicí období, svátky jsem ustála do 25. to už se večer žaludek vzbouřil a zítra si budu muset dát dietu, protože už mě to
nebaví, aspoň budu moc s klidným svědomím vlézt po Vánocích na váhu, nepřibrala jsem ani deko, podle dnešního vážení ![]()
@wlucinka @Vrk Tak to tu budem mít na konci ledna hned dvě maminy, to bude super, držim palce holky ![]()
@včelička3 tak to ještě odpočívej
já jsem byla v práci už dnes a hned nám naparili 2hodiny přesčas
a první den po dovce nic moc ![]()
Já jsem teda také nepořádala ‚zraci‘ orgie… Ani to neslo, začala jsem hodně pít kvůli IVF a jak mám pořád plný žaludek a močák, nic se mi tam nechce vejít
chci vidět, jak se tam budou ještě vejít ty vaječníky plný vajíček
. Dneska jsem dala 5l a myslím, že je to můj životní rekord… A to mi dr řekl, že by bylo nejlépe, kdybych vypila 6l ![]()
@wlucinka tyy jo tolik vody!! To se muze? Jsi dobra. Hodne pit se ma hlavne po opu ne?
ted je to jedno…ja myslim, ze 6litru to uz bys byla otekla a jaky mas protokol. Neboj se injekci. Pera nebo klasika, puchnout musis
prvnich par jsem se bala a potom uz jsem jela jak namydlena. Tak at pekne rostou!!
@Vrk Jj je to hodně ![]()
Sice se má až po opu, ale řekl ať už začnu teď ať s tím pak nemam problém…abych to pak brala jako normálku ![]()
A musím říct, že se mi daří… Dnes zatím dva litry a žádná hrůza to není…
Tys nemusela pít tolik? ![]()
Tyyyy jo, 6 litru to uz je snad zivotu nebezpecne, ne?
Jestli normalne pijes malo, tak to musi byt poradna zabiracka na ledviny
@terkamo no, je to zahul
ale normálně vypiju tak 2-3litry a snažím se víc pít už od začátku prosince…ty 3-4litry, aby to prave pak nebyl takovej zahul, až se to po mě bude chtít ![]()
Dodržuju vše co mám v tech papírech napsaný… Nechci nic podcenit ![]()
@wlucinka Tak to jsi dobrá, že tak pilně trénuješ
já jsem dříve pila cca 2litry někdy možná 3, moc jsem to nesledovala, ale neměla jsem s pitím problémy, za to teď mám problém vypít litr denně
Někdy to prostě neteče a tak se raději nenutím, stejně by to nemělo efekt nebo asi mělo, ale opačný
Manžel začal moje
komentovat slovy, že vše na co se těším tak skončí
naposledy to byla včera čočková polívka a já jí tak ráda ![]()
@Vrk Teď končím 16.tt. zítra mě čekaj odběry a v úterý kontrola v 17.tt ![]()
Dobrý den, jsem tu nová. Chtěla bych se zeptat..22.11.2013 jsem podstoupila laparku kvůli PCO(8 let se snažímeo mimi)…měsíčky jsem dostala16.12.2013 pak 5-9den brala clostík(2tabl. denně. 28.12.2013 ultazvuk, kde byli na každé straně po jednom vajíčku..bylmi píchnut pregnyl 10000, pak jsme se doma snažili…kdy bych si mohla udělat test, jestli se zadařilo? Jinak mě občas píchá v podbřišku a bolej mě prsa…Předem děkuji za rady