PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2148
21.11.13 07:57

@Elen25 Ahoj Alenko, to jsou dobré zprávy, gratuluji :hug: a držim palečky na snažení :palec:

Já se mám všelijak, do práce chodím, i když zrovna včera jsem si vzala den dovči, o víkendu jsme měli oslavu manželových narozenin a ségra se švárou přišli nastydlí, sice si neuvědomuju, že by kolem sebe nějak prskali, ale přesto byli velmi úspěšní a já, mamka i manžel jsme od pondělní noci ko, máme rýmu, bolesti v krku a celýho těla no znáš to, já samozřejmě můj oblíbený kašel je se přetransformoval do trochu jiné podoby než byl předtím :roll: V úterý jdu na kontrolu ke gyn. tak uvidím co mi řekne pěkného, konečně snad dostanu těhu průkazku :dance:
Jinak nevolnosti občas jsou, zajímavé je, že já je mám vždy večer a většinou když mám dlouhou v práci, asi jak jsem vyřízená, tak pak nejsem schopná přijmout večeři, jinak tomu nerozumim :nevim: O víkendu se to pokusim vyležet a když to nezabere tak budu muset si zkusit říct o neschopenku, i když minule jsem na ní byla 14dní a moc to ničemu nepomohlo, teda když pominu fakt, že jsem byla na výplatě asi o 5 tisíc lehčí :roll:

Kdyby mě konečně opustil ten kašel a nachlazení, tak bych si snad konečně mohla to těhotenství začít užívat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
24.11.13 19:52

Ahoj holky ja ted sleduji ovulku, co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
25.11.13 09:39

@Vrk Ahojky, no s tímto nemám žádné zkušenosti, nikdy jsem ovu testy nekupovala a nedělala, ale řekla bych, že ten poslední vypadá nadějně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
25.11.13 21:41

@Vrk Za me je pozitivni ten posledni :pankac: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.12.13 19:17

@včelička3 @jarunka86 Ahojky holky :mavam: jak se mate?
Mirus, jak jde tehulkovani? Už roste bříško? :srdce:
Jarunko, co ty něco nového?

Já už netrpělivě odpočítávám dny do návštěvy s dr. je to už ‚jen‘ 14dni… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.12.13 20:55

Holky, kolik máte hodnotu AMH? Já měla před 3 roky 15 a teď mám 8. Takže po drillingu se to o dost zlepšilo, jenže je možné, že už se to zase vrací na původní úroveň :zed: Měla jste některá Clostibegyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.12.13 23:14

@terkamo Ahojky já mám amh 2,85
Koukám, že ty mas docela dost :think:
Je dost možné, že se to vrací… Rok je dlouhá doba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.12.13 07:17

@terkamo a co znamena amh? Ja ani nevim kolik mam a kolik ma byt normalne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.12.13 07:48

@wlucinka Ahojky, těhulkování docela jde, hodně to člověka zmáhá, je to veliký sotva pár centimetrů, ale sílu mi to bere děsně, včera jsem šla spát v půl devátý :mrgreen: a manžel jen nevěřícně koukal, že chce koukat se mnou na nějaký film a já se klidím do ložnice, ale já jsem prostě ko. Už aby byly Vánoce a já měla dovolenou :dance: Pořád mě ještě trápí kašel, ale už je to lepší, zítra mě čeká utz na přelomu 12-13.tt a tak se trochu bojim, tak mi držte palce, přece jen ten začátek těhu nebyl zrovna růžovej :roll: Neboj tu kontrolu už máš za pár, upečeš nějaký cukroví a kontrola je tu ;)

@terkamo Já mám hodnotu 4,9 a to je rok po drillingu, ale netuším kolik jsem měla před ním :roll: Stav se vrátit asi může, těžko říct, ale s věkem by to mělo klesat ;) Clostilbegyt znám moc dobře, měla jsem ho 6cyklů bez nějakých problémů a ten poslední se nám při IUI zadařilo :palec:

@Vrk AMH je hodnota zjišťovaná z hormonálního profilu a udává množství vajíček ;) Ideál je kolem 1,5-3 (ty názory se různí na to rozmezí)když máš vyšší hodnoty je většinou problém s ovulací a s komplikací hyperstimuláku, tedy že vaječníky budou přehnaně reagovat na hormony, pokud máš nižší hodnoty znám holky s hodnotou 0,3 tak ty zas mají problém, že je vajíček málo a musí jim dávat koňské dávky hormonů a kolikrát jim stejně vajíčko nedoroste a nebo je prázdný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.12.13 01:22

@včelička3 aha, dekuji za vysvetleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
6.12.13 12:54

@včelička3 No já právě ovuluji úplně sama bez léků. Jestli chápu dobře, tak Clostilbegyt je na uzrávání vajíček? To by mi asi nedali, aby mi jich neuzrálo padesát naráz :roll: I tak cítím každou ovulaci.
No musím si to tak za 2 měsíce nechat zase zjistit, a jestli to bude vyšší než teď, tak půjdu znovu na drilling, chjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.12.13 15:48

@včelička3 Ahojky tak, jak jsi dopadla na UTZ? Určitě je vše v pořádku :dance:
A jak dlouho dovcu mas? Vánoce bohužel moc nejsou svátky odpočinku, sama lítám jak šílená :mrgreen: abych nic nezapomněla…
Vím, že to uteče ale teď mi to tak nepřijde… Ale až bude 18.12.Řeknu si -Tyo, toto uteklo :dance: jak se znám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.12.13 19:38

@terkamo ano chápeš to dobře, většinou pomáhá při dozrávání vajíček, ale jeho účinky jsou i jiné, takže bych se spíš zeptala pak doktora proč zrovna tento lék ti doporučil ;)

@wlucinka Tak mám po kontrole a bylo to super, mrně se tam krásně už hýbalo, dle dnešního měření má 6,3cm a odpovídá to 13+0, takže roste více méně správně možná se o den či dva předbíhá :) Hezky nám pan doktor ukázal páteř, ručičky nožičky, ledviny, všechno máme po dvou, takže dobrý :palec: rozštěp taky nemáme, dále nám ukazoval bránici, močák a nos, ten jsem teda neviděla :mrgreen: Krev dopadla taky dobře a výsledky konečné budou možná v úterý, to jdu do poradny, někam se posílají společně s výsledky krve a s dnešním měření, tak snad to bude vše ok. Byl to skvělej zážitek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
9.12.13 21:53

@včelička3 Ja prave Clostilbegyt predepsany nemam, ale hodne holek o tom mluvi, tak se musim pozeptat zda by to nefungovalo I na moje vajucha :lol:
Pockej az ti budou na velkem UTZ ukazovat modrou a cervenou krev miminka {okyslicenou a odkyslicenou} to je teprve 8o ceho vseho je ta technika schopna :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
10.12.13 07:46

@terkamo Tak za zeptání nic nedáš :palec:
Krásný je toho prcka vůbec vidět, protože zatím o něm vůbec nevím, až se začne mlít pořádně a já to ucítím, tak to bude taky zážitek, až uvidím jak na co reaguje, co se mu líbí a co ne :dance: na to si ještě pár týdnů počkám :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí