PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
13.11.13 16:39

@jarunka86 jak to, že si nezařádíš? :nevim:
Dneska jsem byla na krvi na výsledky léčby štítné žlázy…v pondělí se dozvím, jak to dopadlo :think:

Přijde mi holky, že to teď nějak vůbec neutíka…strašně se to vleče :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
13.11.13 17:42

@wlucinka Protoze jdu 1. do prace :think: Mne to taky neutika, ale kdyz si tak vezmu, ze nedavno jsem se vratila od more a za mesic jsou Vanoce, tak to vlastne bezi jako blazen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.11.13 18:55

@jarunka86 to máš pravdu!!! :potlesk:
Já mám hodně ráda vánoce a musím přiznat, že to je po velice dlouhé době poprvé co se už nemůžu dočkat, aby byli po nich a byl leden!!!
1.1. Do práce? Přítel taky jde, takže řádění se vyhne i nám… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
13.11.13 19:25

@wlucinka Taky se tesim, az bude po Vanocich :) Neboj, utece nam to :hug: No tak ja si aspon uziju vanocni vecirek z holkama z prace, kdyz ne silvestra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
13.11.13 20:48

@jarunka86 ona se příležitost vždycky najde :pankac:
A od ledna už to nepůjde, tak se musíme vyřadit do té doby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
13.11.13 20:55

@wlucinka No to je pravda :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
14.11.13 00:21

Ahoj holky, pridavam se kvam :) i ja mam pco bez ms i ovulace a jsem po 1ivf se 2transfery a nejak to nevychazi. Ted jsem si dala pauzu do noveho roku..tak uvidime :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
14.11.13 07:12

Ahoj holky, tak já se pomalu taky začínám těšit na Vánoce, hlavně teda na to volno, protože to vstávání do práce mě fakt zabíjí :pocitac: Ani nevím jestli se chystá nějaká nová pohádka :think: Horší je to s dárkama nic nemám nakoupeno, budu s tím muset brzy něco udělat, nechce se mi lítat po krámech teď na tož až bude zima, led a čvachta, to už se mi nebude chtít vůbec nikde běhat :roll: Teda netušila jsem že bude na mě těhotenství působit útlumem a leností, znám spoustu těhulek který furt někde poletujou, já teda nechápu kde berou energii :nevim:

@Vrk Ahojky vítej, spermio máte dobrý? Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
14.11.13 10:45

@včelička3 spermio mame dobre. Ha neberu od dubna 2012, ale se snazenim jsme zacali az cca listopad 2012. Potom unor brezen jsem brala clostil, poprve domaci snazeni a podruhe iui ale folik byl jen 13mm a udelala se mi pak cysta 5×4…tak jsem se na vse vyprdla a v kvetnu 2013 jsme sli do caru na ivf konzultaci. Doktor nam doporucoval nejdriv iui a stimulku injekcema, ale ja nechtela cekat. Tak na konci cervence bylo opu a potom jsem nemela transfer doslo na slabsi ohss a srpen jsem cekala kvuli nizke sliznici..nedorusta sama a v zari uz jsem so o transfer rekla a nic a ted v rijnu taky nic:( tak nevim. Ted cekame jeste na vysledky dalsich vysetreni…ale je mi 26..takze cas jen. Jen me ty neuspechy desi.:( ja myslela, ze ivf je tutovka a ono prd. Ted chci volno od hormonu. Po roce jsem vysadila i utros co beru kvuli ms…tak jsem zvedava zda prijde i sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
14.11.13 12:37

@Vrk Aha tak to chápu, že chce člověk chvilku pauzu, je to psychicky hodně náročné. Nám teda vyšla druhá IUI, ale už jsme měli jinak taky vyjednaný IVF na listopad, nechtěla jsem už taky čekat ;)
Hele tím jak píšeš, že sis o transfer řekla a nic, to znamená že ti ho neudělali, protože se jim něco nezdálo a máte embrya furt zmražený a nebo že provedli ET, ale že se mimčo nechytlo?
Kolik máte mrazáčků?
Hele mě na sliznici i dorůstání vajíček pomohl Nosifol! Nezkoušela jsi ho nebo nějaký jiný preparáty, na internetu se najdou různé čaje a bylinky o kterých holky tvrdí, že jim taky pomohly? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
14.11.13 13:31

@včelička3 Ahojky :mavam:
Se nedivím, že jsi unavená…napadá mě, že by jsi mohla dárečky nakoupit na netu, co? Alespoň se vyvarujes lítaní ve cvachte… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
14.11.13 14:02

No ja budu asi taky nakupovat pres net…nejak neni cas :) Horsi bude neco vymyslet :) A snad bude snih na Vanoce :-) Uz se tesim na tu vuni vanoc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
14.11.13 14:03

@wlucinka Ahojky, máš pravdu že by se to dalo řešit i tímto způsobem, jen jsem zatím nenašla ten správný obchod kterému bych věřila, přez Alzu většinou objednává manžel elektroniku, to má výhodu, že maj u nás pobočku, tak si to zboží zkoukneš a víš, že je vše ok. Pak jsem jednou brala parfémy na stránkách co mi doporučila ségra, ale jinak jsem internetovým obchodům zatím nepřišla na chuť možná neumím hledat :mrgreen: hlavně si ty věci ráda prohlédnu a ošahám a pak vím co kupuju, todle mi na netu prostě chybí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
14.11.13 18:46

@včelička3 ne ne to uname na ze mi ho zavedli a nechytlo se. Mela jsem sliznici jen 5mm. :( nosifol jsem mela 1krabicku uz driv, ted ho mam uz objednany 3baleni. Tak uvidime. Piju i kontryhel ted zase a gynex. Tak jsem zvedava. Ted chci dat volno od tech myslenek na deti a v lednu znovu a lepe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.11.13 07:31

@Vrk Ta sliznice byla opravdu hodně nízká, to jsi měla raději asi počkat :( Já těch Nosifolů vypila 3 krabičky než se to projevilo na utz, teda brala jsem ho dva měsíce. Hele a na imunologii tě neposlali, když se to nechytlo, aby vyloučili i problém imunitního systému, tedy že tvoje tělo záměrně embryo zahubí, protože ho bere jako něco cizího?
Takže příští rok, až uznáš za vhodné, tě bude čekat zase komplet celé IVF, protože mrazáčky už nemáte, chápu to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí