PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
247
3.1.14 20:21

Ještě jsem zapomněla napsat, že beru utrogestan(1-0-1 od 30.12.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.1.14 09:56

Rekla bych, ze 11.1 uz by neco mohlo byt videt… Jenze tezko rict, jestli pri Pregnylu 1000 jeste nebude test falesne pozitivni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.1.14 10:22

Děkuji za odpověď, zkusím testnout toho 11.1. kéž by to konečně vyšlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.1.14 10:47

Budu drzet palce, pak napiste :) Po osmi letech to musi byt dost narocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.1.14 10:51

Náročné to moc nebylo..7,5 roku se mnou nikdonic nedělal, jen říkali jak jsme v pořádku a že to chce čas…pak jsem změnila doktora a tím to teprve začalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
4.1.14 11:05

To vas oba obdivuji, protoze chtit dite a 7.5 roku se nedarit, tak to uz je dost dlouhy cas 8o
Ja po laparoskopii otehotnela hned dalsi cyklus. Ted chceme druhe a zase to nejde.

Holky, je tu nektera ktera s PCO ovuluje? A byli jste i presto na drillingu?
Ja ovulovala, sla jsem na laparoskopii a pri te I drilling a pak se podarilo otehotnet. Ted zase ovuluju, ale netehotnim :lol: Doktorka v CARu mi tvrdi, ze mi druhy drilling zadny doctor nebde chtit udelat, protoze ovulaci mam a za by se ta operace teda musela „napsat“ na neco jineho a pri tom udelat drilling…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
4.1.14 11:10

My jsme se začali snažit když mi bylo 20 tak jsme to moc neřešili, ale ten čas strašně rychle utíká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
5.1.14 21:13

@včelička3 Ahojky, tak mam za sebou první injekci Gonalu a zvládla jsem ji… Vůbec to nebolelo, ale ten pocit před tím 8o celá jsem se třásla. Teď už to půjde samo :potlesk:
To, že :poblion: je prý dobrý znamení, že vše je v pořádku. Ale už se i blížís do fáze, kdy to končí ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
5.1.14 22:46

@wlucinka Šikovná jsi :) statečná :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.1.14 10:49

@wlucinka Ahojky, no co bychom pro ty mrňata neudělaly, viď ;) Ten první vpich je vždy nejhorší, pak už to jde samo ;)
No většina holek v této době už nevolnosti nemá, já musím mít vždy něco extra, zítra jdu na kontrolu, tak uvidím co mi poví, doufám že udělá utz, už jsem prcka 4týdny neviděla :(

@lastova Já bych testovala až 14dní od styku, takže raději 13.1. aby nebyl test falešně negativní, já testovala 14dní po IUI a ten test byl hodně slabě pozitivní ;) To pobolívání prsou způsobuje utrogestan, popichování v podbřišku by mohlo být těhu, ale nechci dávat plané naděje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.1.14 10:57

@včelička3 děkuji za radu, dneska jsme to nevydržela a udělala si test asi ve čtyři ráno, samozřejmě je negativní, vím, že to bylo brzo…ale včera jsem si v práci zvrtla nohu a bolestí jsem nemohla spát, tak jsem to jen zkusila..ráno jsembyla na chirurgii, rtg jsem odmítla, co kdyby náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.1.14 10:59

@lastova Tak máš aspoň ověřeno že už nemáš pregnyl v těle, takže příští případně pozitivní test už bude opravdu těhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.1.14 11:02

@včelička3 taky jsem si to myslela…snad nám to konečn vyjde, určitě dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.1.14 13:00

@lastova přeji hodně štěstí a za týden // ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
6.1.14 13:22

@včelička3 děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie