Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ještě jsem zapomněla napsat, že beru utrogestan(1-0-1 od 30.12.)
Rekla bych, ze 11.1 uz by neco mohlo byt videt… Jenze tezko rict, jestli pri Pregnylu 1000 jeste nebude test falesne pozitivni.
Děkuji za odpověď, zkusím testnout toho 11.1. kéž by to konečně vyšlo..
Budu drzet palce, pak napiste
Po osmi letech to musi byt dost narocne…
Náročné to moc nebylo..7,5 roku se mnou nikdonic nedělal, jen říkali jak jsme v pořádku a že to chce čas…pak jsem změnila doktora a tím to teprve začalo…
To vas oba obdivuji, protoze chtit dite a 7.5 roku se nedarit, tak to uz je dost dlouhy cas ![]()
Ja po laparoskopii otehotnela hned dalsi cyklus. Ted chceme druhe a zase to nejde.
Holky, je tu nektera ktera s PCO ovuluje? A byli jste i presto na drillingu?
Ja ovulovala, sla jsem na laparoskopii a pri te I drilling a pak se podarilo otehotnet. Ted zase ovuluju, ale netehotnim
Doktorka v CARu mi tvrdi, ze mi druhy drilling zadny doctor nebde chtit udelat, protoze ovulaci mam a za by se ta operace teda musela „napsat“ na neco jineho a pri tom udelat drilling…
My jsme se začali snažit když mi bylo 20 tak jsme to moc neřešili, ale ten čas strašně rychle utíká…
@včelička3 Ahojky, tak mam za sebou první injekci Gonalu a zvládla jsem ji… Vůbec to nebolelo, ale ten pocit před tím
celá jsem se třásla. Teď už to půjde samo ![]()
To, že
je prý dobrý znamení, že vše je v pořádku. Ale už se i blížís do fáze, kdy to končí ne? ![]()
@wlucinka Ahojky, no co bychom pro ty mrňata neudělaly, viď
Ten první vpich je vždy nejhorší, pak už to jde samo ![]()
No většina holek v této době už nevolnosti nemá, já musím mít vždy něco extra, zítra jdu na kontrolu, tak uvidím co mi poví, doufám že udělá utz, už jsem prcka 4týdny neviděla ![]()
@lastova Já bych testovala až 14dní od styku, takže raději 13.1. aby nebyl test falešně negativní, já testovala 14dní po IUI a ten test byl hodně slabě pozitivní
To pobolívání prsou způsobuje utrogestan, popichování v podbřišku by mohlo být těhu, ale nechci dávat plané naděje ![]()
@včelička3 děkuji za radu, dneska jsme to nevydržela a udělala si test asi ve čtyři ráno, samozřejmě je negativní, vím, že to bylo brzo…ale včera jsem si v práci zvrtla nohu a bolestí jsem nemohla spát, tak jsem to jen zkusila..ráno jsembyla na chirurgii, rtg jsem odmítla, co kdyby náhodou…
@lastova Tak máš aspoň ověřeno že už nemáš pregnyl v těle, takže příští případně pozitivní test už bude opravdu těhu ![]()
@včelička3 taky jsem si to myslela…snad nám to konečn vyjde, určitě dám vědět