PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
550
29.4.14 13:40
@Vrk píše:
@kalicka a co je ivm presne? To zraji vajicka mimo telo ne? Ja ted jdu na 2ivf a myslim ze v pohode…uvodime. drzim pesti

jojo… stimulace hormonama jen 3 dny a pak OPU a čekačka na embryjka. Je to ale tekové nějaké… takže chci teď zkusit IVF. I dok. je pro, tak nám nic nebrání. Včera jsem byla na hydrošce a kromě toho, že jsem teda prochrněla celý den mi naštěstí nic není, co se bolestí týče. Jen zjistili, že nemám jeden vejcovod prostupný vůbec a druhý jen pro velkým tlakem… takže sice udělali drilling, ale podle mě to je stejně na prd, když ty vejce i kdyby vyskočily nemaj kudy cestovat a dok. říkal, že to může způsobovat i mimoděložní těhotenství. Nějak to tedy nechápu. Takže čekám s mojí otázkou na další návštěvu u dok. Ta je plánovaná na 16.05.
Nemáte nějaká nějakou podobnou zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
29.4.14 13:43

@kalicka muzu se zeptat co to je hydrolaparoskopie? A jaky je rozdil v teto a v te normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
29.4.14 13:45

@Vrk Tak to držím palečky, aby to vyšlo :palec: U nás vše v pořádku, zítra jsem naposledy v práci a od 1.5. jdu na mateřskou :dance: Prcek měl minulý týden odhad váhy 2100g tak mám radost jak pěkně roste a asi to nebude žádný tintítko, pokud si počká až do konce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
29.4.14 14:00

@včelička3 juuu ty se mas. Tak to je krasny, jen tak dal!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
30.4.14 12:49

@Vrk děkuji :) a jak probíhá druhá stimulka, bez problémů? Kdy máš OPU a pak ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.5.14 15:58

Ahoj holky, mám dotaz a zároven bych chtela poradit co si o tom myslíte..možná máte podobnou zkušenost.
bude to rok co se s přítelem snažíme o miminko, mám super gynekoložku která se mi začala hned venovat. Mám diagnozu PCO dnes je tomu mesíc co jsem podstoupila driling a průchodnost. Po dvou týdnech po zákroku jsem byla na kontrole s dr. mi zjiztila že mám na levém vaječníku dozrálé vajíčko.. obe jsem byly štastné že jsme mi vajčeníky probudili. Dr. mi řekla že o dalším víkendu by se to mohlo konecne povést že bych mohla otěhotnet…tak jsme se tedy s přítelem snažili…na další kontrole což bylo tohle úterý mi vzali krev aby se zjistilo jestli se snažení povedlo nebo ne v to úterý jsem mela hcg 4,4 což jsem brala jako negativní a nedávala jsem tomu další šance ale pro jistotu jsem měla dnes což je pátek přijít znovu na krev že se hladina možná zvýší…včera večer jsem začala krvácet..myslela jsem si že přišla první menstruace po operaci s velkými bolestmi jako při silné MS..už jsem ten dnešní odber chtela vzdát ale řekla jsem si že pro jistou tam zajdu…tak tedy po dnešním odberu jsem mela hcg 9,7 což znamená že to narostlo…ale co ted? silne krvácím, bolí me v podbříšku nekdy fest jde to až do křečí…
Myslíte si že bych mohla mít mimoděložní? nebo že jsem spondálne potratila? nebo že těhotná nejsem jen mám z nejakého neznámého důvodu vzýšenou hladinu hcg?
víc se mám dovedet v pondelí ale jsem takové povahy že když neco nevím s jistou strašne me to stresuje…prosím poradte dekuji. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.5.14 16:34

@zlifik ty jo bala bych se mimodelozniho. Radeji jed do nemocnice honem. Hcg roste a pomalu plus krvaceni…to jsou priznaky mimodelozniho tehu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
2.5.14 17:15

@zlifik Ahojky docela se divim, že tvoje doktorka hned dělá testy na hcg a ani nečeká jestli bude zpoždění, z toho co píšeš usuzuju, že si neměla žádné hormony navíc ani pregnyl? Pregnyl totiž obsahuje hcg, takže po něm bývají testy falešně pozitivní :( Ale souhlasím s @Vrk jela bych asi na pohotovost, na utz sice nic neuvidí na to je moc brzy, ale alespoň by ti mohli dát něco na bolest. To HCG roste moc pomalu, navíc takhle nízké jsem snad u nikoho zatím neviděla, většinou se jedná u skutečného těhotenství o 100 a víc ;) Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
2.5.14 17:41

Dekuji holky, bylo mi řečeno že mám přijít na pohotovost pokud se mi budou bolesti zhoršovat, ale zatím to vypadá že čím se blíží večer tím bolesti ustávají..zas nechci panikařit.. :roll:
abych vám řekla pravdu dost jste me vystresovali, opravdu se ted bojím že by to mohlo byt to mimodeložní..
Hormony jsem nebrala i kdyz dr. mi chce nejaké dát do budoucna pokud by to nešlo..
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
2.5.14 20:21

@zlifik no strach je oduvodneli…muzes vykrvacet do bricha. Neni to moc sranda. Nechapilu, ze je tva dr.tak v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
5.5.14 14:21

Ahoj Holky dnes jsem byla na kontrole a pořád sice krvácím ale už méne…dnes jsem mela HCG 0,2 jinak děloha čistá a vše v pořádku jen malá sliznice asi 3mm. tak ze dr. tuto kapitolu uzavřela se slovy že u me probehl ranný potrat. Tak snad příšte se zaštěstí…každopádne jsem ráda že to mimoděložní není…ale děkuji za rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.5.14 14:26

@zlifik Na jednu stranu je dobře když doktoři dělaj ty testy fakt až po několika denním zpoždění, tydle testy dopředu, ti stejně nic neulehčí a když se to pak takhle zvrtne, tak je z toho člověk akorát smutnej, kdyby ti ty testy nedělala, myslela bys, že máš menzes a tolik by ses nestresovala :nevim: Snad se příště zadaří :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
30.6.14 23:10

@včelička3 gratuluji k holcicce!!! :kytka: toto uteklo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1898
1.7.14 16:25

Ahoj holky tak jsem tu zas :) chci se pochlubit nebo spis sverit s další léčbou. tak jsem na začátku cyklu dostala clostilbegyt…dva prasky denne od patého do devátého dne…včera jsem byla na meření po 16ctém dnu a mela jsem dve vajíčka jedno 20mm a druhé 25mm tak me píchli injekci…od včerejška se snažíme..doufám že to stačí snažení 2pohl. skyty denne :lol: i kdyz dnes ráno me bylo hrozne hrozne me bolel podbříšek a bylo me na zvracení ale ted odpoledne to ustalo tak čekám až přítel příjde večer z odpolední a mužeme se zase snažit…myslíte že to má nejakou účinnost po té smršti hormonu? díky za každou zprávu.. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
1.7.14 19:54

@zlifik urcite ma!! Drzim pesti a treba budou i dvojcatka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí