Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Vrk v pátek což byl 12dc jsem mela dve vajíčka 22mm a 21mm a dr řekl že je to jsou ješte malé tak jsem tam byla 14dc a to jsem mela 25mm a 26mm tak že me to píchl pregnyl. ale moje doktorka říkala stačí od 18 - 22mm tak nevím každý to říká jinak…ted jsem byla u primáře protože moje doktorka má dovolenou… no nevím jestli je dobře že jsem ovu nejak nepocitovala…doufám že jsem ji mela ![]()
@zlifik ty jo super ze hned 2. Dle meho taky staci tech 18-22mm. Tak to podle me lehce poznas i tim jestly z toho nebudou cysty. A beres ted neco nebo jen ten pregnyl byl?
@Vrk doufám že cysty nebudou…ani nevím jak bych poznala jestli mám cystu nebo ne. beru pořád ten nosifol, siofor a prednison…a sama jsem si naordinovala vitamím E
tak ze prášků mám jak stařenka nad smrtí
ale jsem proto schopná podstoupit vše…jen kdybych na to pořád tak nemyslela ![]()
Chci se zeptat, který lékař Vám nasadil metformin? Jestli gynekolog, nebo jiná specializace…mám PCOS, první dítě po stimulaci clostíkem a duphaston(6měsíců a otěhotněla jsem dva měsíce po skončení)…teď chceme další a podstupuju už třetí měsíc to samé, bez výsledku. Blbě mi je, přibírám hrozně, tak hledám další cesty. Přijde mi, že moje gynekoložka to tlačí pouze na uzrání vajíčka, ale neřeší celkový stav, který je výchozí horší, než na při prvním. Nechodím ani na kontrolní ultrazvuky, takže vlastně nevím nic:-(
@kytkalenka napsal mi ho gynekolog v caru…tak si ho vyptejte. Jiste je to dobra cesta
To jsem si myslela…normální gynekoložka mě ještě dá jeden 3 měsíční cyklus clostíku a pak mi dá papír do genetu…ale sama to řešit nebude:-(
@kytkalenka ale ne kde komu to predepise i normalni gynekolog. Rekni si o to. Neni to zadny nadstandart
@zlifik co? To je lek na snizeni imunity!!! Hrozny svinstvo na jatra.
proc jo beres zbytecne. Ti doktori maji dost
@zlifik delala ti doktorka odbery na imunologii a bunecnou imunitu? Pokud ne nechapu z jakeho duvodu to beres…a jak dlouho uz? Jsou to kortikoidy
myslim
@Vrk nene vubec nic zadne odbery…beru to asi 4Mesice
co presne znenaji kortikoidy??
@zlifik najdi si to i tady na e mimi…uvidis. ja to nikdy nebrala, ale vim ze to je hnus. Berese to treba pri transplantacich nebo ivf