PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
827
26.10.14 15:39

Ahoj holky, ted jsem Vas docetla.Jsem po laparce a drilinku vajecniku a mam i PCO. A zjistili mi i endometriozu.Je tu nekdo na tom stejne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.4.17 22:55

Zdravím, byla jste tady některá na drilling vaječníků v caru ve Zlíně? Nabídli vám to sami? Mám pcos a dočetla jsem se o tomto zákroku, mám za sebou dva cykly s clostylbegydem a neúspěšně, teď budu stimulovat s femarou.. Platí to pojišťovna? Mám revírní a ta třeba nehradí IUI..:( Děkuji za informace… :(

• Citovat
  • Upravit
89
12.7.17 08:17

Ja byla na drillingu v dubnu a od te doby mam taky celkem pěknou ms (musím zaklepat), sice cyklus cca 40 dnů, ale krásná šestidenní ms, žádné špinění desetidenní v cyklu 69 dnu atd… žádné návaly před ms, žádná zhoršená plet… jen se moc bojím, že se to zase časem rozjede… je tu někdo, komu to už drží hezky několik let třeba? Bohužel drilling mi asi k otěhotnění nepomuže, nebot mam ještě nepruchodne vejcovody, takže mě ivf stejně asi nemine :(, ale i tak je to aspin dobrý pocit, že vam něco trochu funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
17.6.19 02:20

Prosím vás který den cyklu se Driling vaječníku provádí? Doktor mi to chce dělat prvních 14 dní cyklu. Jak jste to měli vy? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí