PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2148
5.2.14 14:54

@Vrk a kde že to byli ti odborníci co ti dělali IUI při 13mm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.2.14 15:15

@včelička3 @včelička3 :-D v nemocnici Obilni trh Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.2.14 15:17

Hruza, prijde mi, ze skutecne je to vse jen o tom zda narazis na dobreho doktora. A kolikaty dc ti iui delavali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.2.14 15:27

@Vrk v Brně je vyhlášenej Reprofit - znám min. 2 holky co tam dojížděli ze Severních Čech otěhotněly během prvního pokusu, ačkoliv jinde se jim nedařilo ;)

Já mám dlouhý cyklus, takže já byla na kontrole vždy nejdřív 15.dc to jsem měla většinou jen cca 16mm, tak jsem šla za dva dny na kontrolu to jsem se dostala na 18-19mm a pak by byla cca za dva dny IUI 19.-20.DC, ta úspěšná IUI byla podle mě díky nosifolu a to už 18.dc, protože 16.dc na první kontrole jsem měla vajucho hned 21mm takže večer jsem hned píchala pregnyl ;) a za dva dny IUI což byl 18.DC ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.2.14 15:29

@Vrk přes léto se nám totiž nepodařilo trefit se ovulkou do všedního dne, vždy nám to vyšlo na víkend a to u nás IUI nedělaj, takže to jsme pak dostali za úkol sexovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.2.14 15:40

@včelička3 no prave, nekde to takto neprotahuji a sponuji to do toho 14dc…a to je spatne. Ja mam cykly dle meho taky daleko delsim minule mi vysly // na ovu testu 17-18dc. Reprofit je ok, tam mi prave navrhli tu laparku a nejit do dalsoho ivf;). Jinak u pco je normalni, ze to nevychazi treba hned. Je to komplikovane skrz ty hormony:(…ale ja chodim do heliosu. Ma taky dobrou povest a jsem tam spokojena. Reprofit je nejdrazsi tady a cjodi tam mraky lidi. Kdyz jsme sli na konzultaci, tak jsme tam potkali moc lidi a to me desi…bojim se kdo tam bude znamy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.2.14 15:49

@Vrk já měla MS pozdě vždy až kolem 33 i 35.DC a bez hormonů vůbec nic samozřejmě. Hele obě holčiny co se jim v Reprofitu zadařilo měly jiný problém to je pravda a to nízký AMH, což si myslim, že je ještě větší průser, u nás je celkem přirozené, že díky hodně vajíčkům budem mít při dostatku hormonů slušnou nadílku, to ony maj problém, že i při vysokých dávkách hormonů nemusí mít nic, nebo třeba jen 2-4 a z toho žádné neni schopné oplodnění, takže bych řekla že mi s PCO na tom zas tak špatně nejsme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
5.2.14 16:18

@včelička3 no ono to zalezi…muzes mit vajicek ranec, ale kdyz se nechyti jsou ti knicemu..a to zas kapku ovlivnuji hormony, teda kapku dost. Zalezi taky na stupni pco samosebou. Proto holky s pco i casto potraci. Telo to odmita. Uz je jakoby v prechodu hormonalne…ale nejsem lekar. Zase nemit vajicka je taky problem, to je pravda..ono tezko rict co je horsi. Objednala jsem 5×nosifol. Tak uvidime. Inofoluc mi nic nepomohl.;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.2.14 12:56

@Vrk Tak snad Vám udělá stejnou službu jako nám ;) Taky jsem kupovala 5 balení, aby to vyšlo na tři měsíce a ještě mi tam jeden a půl balení zbylo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
22.4.14 16:30

Ahoj holky, tak jsem si vás tu o víkendu četla a jdu se „pochlubit“, že jdu na laparku a driling v pondělí. Takže jsem zvědavá jak to bude a jestli se něco bude dít.
Ale nějak si říkám, že letos a takovýhle přístup by mohl opravdu už vyvrcholit těhotenstvím. Kéž by to tak bylo! Ale věřit se musí, že jo? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
22.4.14 16:37

@kalicka ahojky, muzu se zeptat proc jsi mela ivm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
25.4.14 13:44

@Vrk Ahojky on tu taky někdo je :-) Tak jak válčíte povídej, co nějaké pěkné novinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
25.4.14 15:03

@včelička3 ahojky, stimuluji ted na 2ivf. Tak uvidime ;) a co u tebe?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
27.4.14 12:40
@Vrk píše:
@kalicka ahojky, muzu se zeptat proc jsi mela ivm?

Ahoj Vrk, 2× jsme zkoušeli IVM kvůli riziku hyprestimuláku. Ale už do toho nepujdeme. Ted vyzkousime ten drilling a pak případně opatrně IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
27.4.14 13:21

@kalicka a co je ivm presne? To zraji vajicka mimo telo ne? Ja ted jdu na 2ivf a myslim ze v pohode…uvodime. drzim pesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí