PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Vrk
8812
15.11.13 07:43

@včelička3 meli jsme 4. Zatim jsem byla 2×na ket. Takze mame jeste 2. Takze po novem roce zase ket.:) imunologii mi delali hned po prvni konzultaci a ted jsem si ji nechala zopakovat. Tak jsem zvedava na vysledky, ale vim, ze holky berou treba prednison aby embryjko nevypozovalo telo samo. Tak se na to zeptam. A ty jsi mela pred nosifolem sliznici jakou cca. Urcite ho zkusim brat, treba taky pomuze. Nemas nahodou zkusenost s metforminem? Je to pry taky pomocnik u pco, ale je to na cukrovku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.11.13 08:10

@Vrk U nás v CARu vím od holek, že ho dávaj automaticky při odběru vajíček, aby až dojde na ET už v sobě něco měli, určitě bych si ho být tebou nechala napsat, když jsem to konzultovala s doktorkou s imunologii, tak mi řekla, že tím člověk nic neskazí ;) Někdy se bere klidně i několik měsíců předem, ale to většinou když najdou problém. S tím lékem co píšeš nemám osobní zkušenost, ani jsem o něm zatím neslyšela.
Jinak já měla sliznici když jsem začínala 1mm, byla to tragédie, bývalá dr. to řešila hormony neofulinem a agulitinem, tím mě sice donutila menstruovat, ale sliznice byla nulová a ovulace žádná :zed: Pak jsem to u ní po půl roce vzdala a šla jinam, tam mi nasadili agnucaston a od půlky cyklu utrogestan a kyselinu listovou jako jediný potravinový doplněk. A sliznice mi postupně vyrostla na 6mm, když mě začali dopovat clostíkem pak teprve sliznice dorostla do cca 7-8mm a po nosifolu jsem jí měla 10-11m což si doktor u mě hodně chválil, i vajíčkům to pomohlo růst, předtím byl problém aby dorostly do 18mm což je málo, ale po nosifolu mělo 21mm, já si stojím za tím, že díky němu jsem těhu ;) Někdo sice může říct, že je to rozdíl 3mm, ale ty dělají v tomto případě hodně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
15.11.13 08:19

@včelička3 to teda jo, kazdy mm dobry.ja se vzdy za kazdy modlim. Urcite se na to zeptam na ten prednisol. Mame konzultaci pred vanocemi. A vis ze clostil sliznici snizuje? Ja po nem mela cystu. a prave mi mozna tu nizkou sliznici navodil, ale cert vi. Vsak ona se vzpamatuje doufam ;). Musim se na vse poptat a nadopovat se nosifolem a doufam, ze uz to priste vyjde. Vy se mate!! Miminkou temer prirozene. To bych brala nejvic. Musim se taky jeste optat i na jine varianty nez ivf, ale teda cert vi kde je problem. Ja znam holku co otehotnela i s 3mm sliznici prirozene. Takze ta sliznice hraje roli, ale asi jako se vsim jak u koho…no ted jsem hlavne zvedava zda mi vubec prijde ted ms bez utrogestanu, kez by.:) to uz by byl uspech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
15.11.13 08:50

@Vrk Tak to jsem netušila, že clostík snižuje sliznici, nebo jsem to na sobě teda nezaznamenala, na štěstí :) Na každého asi platí něco jiného, otázka je jakou roli v tom třeba hrála ta kyselina listová a vitamín E, třeba to taky pomohlo v tom začátku, kdo ví. :nevim:
Taky jsem šťastná, že nám to takhle vyšlo i když jsem v to vůbec nedoufala a v hlavě jen počítala jak nám vyjde IVF a jestli mi vystačí nosifol, protože jsem tenkrát objednala 5 krabiček (snědla jsem 3,5) a na konec k IVF vůbec nedošlo, ta smlouva mi leží pořád v obýváku nahoře na skříni a nechám si jí pro malýho, aby jednou viděl, co vše jsem byla ochotná podstoupit jen abych ho měla ;) Teď jen doufám, že se brzy zbavím toho kašle a že to na mimču nenechá žádné následky :zed:
Já bez utrouše teda MS nemám, tak uvidíš jak na tom budeš ty ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
15.11.13 10:14

@jarunka86 @včelička3. No,mluvíte mi z duše holky!!! Purpura, cukroví a i atmosféra…už mám dva dárky!!! :srdce: já jsem na to hrozná :mrgreen:
Na auktu si určitě nakoupis, Miru…ale je teda potřeba vědět, co bys tak chtěla! Já s ním třeba mám skvělé zkušenosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
18.11.13 09:52

@wlucinka Tak purpura není zrovna to pravé ořechové, ale ty vánoční vůně a vanilka, ty mám ráda pěkně do aroma lampičky, kdysi jsem ráda používala kominíčky, než nám propálil úplně nový koberec a manžel měl málem infarkt, tak to mám od té doby zakázané :roll: a palím to jen v práci, tam je mi to fuk :mrgreen:
No na Aukru jsem kdysi taky nakupovala, nebo spíš sbírala, byla jsem posedlá mincema a tam se jich dala dost koupit ;)

Hele holky co kupujete mamce k Vánocům? Já prostě nevim :nevim: každý rok jí dělám balíček do koupele, protože se rachtá každej večer ve vaně, tak soli, oleje, pěny to užije, ale to kupuju každej rok s nějakým svetříkem, ale letos chci něco jiného a nic mě nenapadá, parfém si koupit netroufnu, máme úplně jiný vkus a krém nebo tak něco taky ne, má dost citlivou pokožku a když se i sama někdy netrefí tak má oči nateklý a červený, to nebudu riskovat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
19.11.13 11:15

@včelička3 to by me zajímalo, co jsi dělala, že jsi propalila koberec :think:
Moje mamina je dost strelena, letos dostane fleshku a pyžamo…bude na Vánoce s náma, takže ještě spoustu jiných ‚blbostí‘ aby rozbalovala dlouho :dance:
Co má tvoje maminka ráda? Nebo, co potřebuje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
19.11.13 11:40

@wlucinka Já nedělala nic, jen zapálila takového velkého kominíčka na talířku a ten blbec když dohořel do poloviny, tak vyflusnul kus žhavýho pryč a i když jsem tím směrem hned letěla vzala žhavý do ruky a popálila se samozřejmě, už to bylo prt platný :zed:
Moje mamka právě nic nepotřebuje má všechno a když něco chce hned si to koupí :roll: Fleshku dostala vloni, ani neříkala kam se chystaj na dovču, že bych jí koupila průvodce nebo nějakou knížku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
19.11.13 22:09

@včelička3 Ahoj. Ja mamince kupuju balicek v Grand Moravia-sada syru a italskeho vina a poukaz do pivnich lazni ;) poukaz mam teda pro dva aby nemusela sama :) takze co nejake masaze? Nebo koupele kdyz se rada cachta. Da ae to ted pekne nakoupit na slvomatech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.11.13 17:17

@whelp grand moravia - super nápad! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.11.13 19:43

@včelička3 a co takhle třebas nový foťák? Když jezdí na dovču?
Je to těžký, protože tvoji maminku neznáme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
20.11.13 19:51

@včelička3 Ahoj Miruš, tak se hlásím :mavam: :mavam: :mavam:
Jak se máš těhulko, dobrý, žádné :poblion:
Já byla dneska u doktora a dobrý :pankac:, mám 1 krásný folikul, sliznici 7mm, tak jsme vyfasovali pregnyl a v Pa a So nám začíná :hug:, tak uvidíme, jestli z toho něco bude…kéž by se to podařilo :potlesk:
Minulý měsíc jsme měli zákaz, byly tam ty tři folikuly, tak jsme to radši nepokoušeli, tak jsem úplně natěšena…
A co ty, chodíš do práce? Jak se cítíš jako těhule :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
20.11.13 20:19

@Elen25 a beres na podporu neco? Budu drzet pesti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
21.11.13 07:16

@Vrk Ahoj,děkuji moc ;)Jj, beru metformin, utrogestan+ clostylbegyt a včera mě doktor pochválil a dostala jsem pregnyl, tak uvidíme… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
21.11.13 07:47

Díky holky za nápady, zkusím z toho něco vybrat, uvidím co nám tady okolí nabízí z těch relaxačních věciček. Asi by fakt byla dobrá nějaká koupel, protože na thajskou masáž chodí snad každý týden, a to podle toho co vím se ani tak často nemá, už jsem jí to říkala, ale to je jak když mluvíš do dubu. Foťák by taky nebyl k zahození, ale jeden má a je s ním spokojená, když si její přítel koupil nový a chtěl ať ho používá, tak mu řekla, že to má na ní moc funkcí :mrgreen: Musím jí taky ukrást něco ze skříně, trochu se nám spravila a ráda bych jí koupila nějakou halenku, i když minule když jsem vlezla do jednoho krámu, kde jsem často pro ní něco vybrala, tak se mi tam nic nelíbilo :nevim:

Pryč jsou ty časy, kdy mě nakupování dárků bavilo :roll: teď je to pro mě ta nejmíň příjemná věc na Vánocích, to už i raději uklidim a upeču :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí