Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@včelička3 Dekuju za podporu, ale u me treba zrovna clostik nehrozi, brala jsem ho uz 6 mesicu, takze mam utrum. Ovulaci nemam…tak nevim, co by sledovali
Hrozim se toho, ze mi budou cpat pul roky nejaky hormony, to je totiz presne to, co nechci
Chci zavest miminko do briska
Vcera uz bylo pozde ![]()
@včelička3 jéj…tak to se nedivím, že jsi nespala!
když oni ty chutě dělaj svý, no! Třeba budeš mít chuť taky na takový dobroty, jako manžel
![]()
Zatím tě žádný extra neprepadaj?
No, když to tak vezmu tak já vlastně stejně nepotřebuji, aby ta pojišťovna byla už teď…stejně mě čekají dva měsíce HA, takže času dost ![]()
@jarunka86. Jako to čekání je PEKLO
nemyslím si ale, že to tak musí být u každého…! My jsme tam byli poprvé v září a IVF nás čeká nejdřív v lednu ![]()
Taky mě to čekání ubijí
krásne jsi to vystihla - včera bylo pozdě! ![]()
Já se nejvíc bojím toho, že když se konečně dockam a začnem s IVF tak že budu strašně hotová z toho když se to nepovede…
já tomu totiž hodně věřím, ze to vyjde hned! Musím tomu věřit ![]()
@wlucinka A proc to tak dlouho trva?
Obavy mam uplne stejne jako ty, taky pocitam s tim, ze IVF proste musi vyjit a nechci si ani predstavit zklamani, kdyby to tak nebylo. To proste vyjde
verim tomu a snad to tak bude ![]()
@jarunka86 u mě to trvá kvůli té pitomé endomrše
dostala jsem tu HA na dva měsíce právě kvůli ní…HA zabraňuje tomu, aby se rozlejzala po břiše a pomůže i na PCO. HA pomáhá i na to, aby se tam miminku líbilo, aby to tam mělo připravené…takže je asi dobře, že to trvá, alespoň vím že nic nepodceni a šance, aby to vyšlo napoprvé se tím i zvýší ![]()
Nehazej flintu do žita, třebas to u tebe nebude potřeba a za měsíc budeš hlásit // ![]()
@wlucinka Tak endomrchu i PCO mam taky
takze si pockam
ach jo, zivot je fakt nefer. Pockam si do patku, pak budu snad vedet vic…IUI ale zkouset nechci, prijde mi to zbytecne.
@jarunka86 mým dvěma kamaradkam IUI vyšlo napoprvé
takže já bych do toho šla, ale mě to dr. nedoporučil…
Jsem zvědavá, jak to bude v pátek a co ti řeknou
snad se to bude řešit co nejdřív!
Taky si říkam, jak je to nespravedlivý a co jsem komu udělala, že zrovna já…zas ale na druhou stranu - alespoň ta možnost je! Někdo ani takové ‚štěstí‘ nemá, jako my, aby mohl mít vlastní mimí… ![]()
Co mrcha?
@wlucinka Jsem rada, ze alespon nejakou moznost mam, ale i tak.. obcas uz mam takovy blby myslenky, jako ze asi dite mit nemam a tak. Proste za tu dobu uz jsem fakt zpitomela
Mrcha prisla dneska..takze se na tu patecni navstevu uplne netesim :/ ale co, vsechno je jednou poprve ![]()
@jarunka86 dneska???
Jupi! Já teď začala špinit, tak snad už zítra konečně…
Tyo, to nevím jestli ti budou dělat UTZ, když to budeš mít
mě ho na 1. Konzultaci dr. dělal ![]()
@wlucinka No,kdyz jsem se objednavala, tak jsem pani rikala, ze nejspis budu mit menstruaci (mela prijit uz 2. ale zatoulala se) a ona mi rekla, ze to nevadi, ze UTZ bude i tak
takze na to se fakt netesim. I holky mi tu psaly, ze ho delaji i pres menzes. Jsou asi zvykli
ty se na mrchu tesis?? ![]()
@jarunka86 ne, ale až dorazi vím, že mám přesně 63 dnů HA a pak se pustíme hned fo IVF, pokud se nic nepo.. takže se už nemůžu dočkat, až budu blíž k miminku ![]()
UTZ přes MS
fuj!
@wlucinka Tak to jo, to chapu
to bych se snad taky i tesila
No dam v patek vedet, jak to probihalo…fuj
Treba se smilujou a pozvou si me na UTZ jindy
Jdu uz chrnet, tak dobrou noc ![]()
AMH tam nemam, ale mela jsem na vysledcich horm. profilu…jenomze to si nepamatuju ![]()