PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
6.11.13 21:26

@včelička3 Dekuju za podporu, ale u me treba zrovna clostik nehrozi, brala jsem ho uz 6 mesicu, takze mam utrum. Ovulaci nemam…tak nevim, co by sledovali :D Hrozim se toho, ze mi budou cpat pul roky nejaky hormony, to je totiz presne to, co nechci :cert: Chci zavest miminko do briska :D Vcera uz bylo pozde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 21:47

@včelička3 jéj…tak to se nedivím, že jsi nespala! :zed: když oni ty chutě dělaj svý, no! Třeba budeš mít chuť taky na takový dobroty, jako manžel :think: :dance:
Zatím tě žádný extra neprepadaj?
No, když to tak vezmu tak já vlastně stejně nepotřebuji, aby ta pojišťovna byla už teď…stejně mě čekají dva měsíce HA, takže času dost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 21:58

@jarunka86. Jako to čekání je PEKLO :pocitac: nemyslím si ale, že to tak musí být u každého…! My jsme tam byli poprvé v září a IVF nás čeká nejdřív v lednu :,(
Taky mě to čekání ubijí :zed: krásne jsi to vystihla - včera bylo pozdě! :potlesk:
Já se nejvíc bojím toho, že když se konečně dockam a začnem s IVF tak že budu strašně hotová z toho když se to nepovede… :,( já tomu totiž hodně věřím, ze to vyjde hned! Musím tomu věřit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
6.11.13 22:09

@wlucinka A proc to tak dlouho trva? :pocitac: Obavy mam uplne stejne jako ty, taky pocitam s tim, ze IVF proste musi vyjit a nechci si ani predstavit zklamani, kdyby to tak nebylo. To proste vyjde :cert: verim tomu a snad to tak bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 22:20

@jarunka86 u mě to trvá kvůli té pitomé endomrše :pocitac: dostala jsem tu HA na dva měsíce právě kvůli ní…HA zabraňuje tomu, aby se rozlejzala po břiše a pomůže i na PCO. HA pomáhá i na to, aby se tam miminku líbilo, aby to tam mělo připravené…takže je asi dobře, že to trvá, alespoň vím že nic nepodceni a šance, aby to vyšlo napoprvé se tím i zvýší :srdce:
Nehazej flintu do žita, třebas to u tebe nebude potřeba a za měsíc budeš hlásit // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
6.11.13 22:26

@wlucinka Tak endomrchu i PCO mam taky :D takze si pockam :nevim: ach jo, zivot je fakt nefer. Pockam si do patku, pak budu snad vedet vic…IUI ale zkouset nechci, prijde mi to zbytecne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 22:51

@jarunka86 mým dvěma kamaradkam IUI vyšlo napoprvé :potlesk: takže já bych do toho šla, ale mě to dr. nedoporučil…
Jsem zvědavá, jak to bude v pátek a co ti řeknou :think: snad se to bude řešit co nejdřív!
Taky si říkam, jak je to nespravedlivý a co jsem komu udělala, že zrovna já…zas ale na druhou stranu - alespoň ta možnost je! Někdo ani takové ‚štěstí‘ nemá, jako my, aby mohl mít vlastní mimí… :srdce:
Co mrcha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
6.11.13 22:54

@wlucinka Jsem rada, ze alespon nejakou moznost mam, ale i tak.. obcas uz mam takovy blby myslenky, jako ze asi dite mit nemam a tak. Proste za tu dobu uz jsem fakt zpitomela :D Mrcha prisla dneska..takze se na tu patecni navstevu uplne netesim :/ ale co, vsechno je jednou poprve :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 23:02

@jarunka86 dneska??? :potlesk: Jupi! Já teď začala špinit, tak snad už zítra konečně…
Tyo, to nevím jestli ti budou dělat UTZ, když to budeš mít :think: mě ho na 1. Konzultaci dr. dělal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
6.11.13 23:06

@wlucinka No,kdyz jsem se objednavala, tak jsem pani rikala, ze nejspis budu mit menstruaci (mela prijit uz 2. ale zatoulala se) a ona mi rekla, ze to nevadi, ze UTZ bude i tak :cert: takze na to se fakt netesim. I holky mi tu psaly, ze ho delaji i pres menzes. Jsou asi zvykli :?: :think: ty se na mrchu tesis?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 23:13

@jarunka86 ne, ale až dorazi vím, že mám přesně 63 dnů HA a pak se pustíme hned fo IVF, pokud se nic nepo.. takže se už nemůžu dočkat, až budu blíž k miminku :srdce:
UTZ přes MS 8o fuj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 23:15

@jarunka86 máš ve zprávě z laparky, kolik máš AMH?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
6.11.13 23:17

@wlucinka Tak to jo, to chapu :) to bych se snad taky i tesila :D No dam v patek vedet, jak to probihalo…fuj :cert: Treba se smilujou a pozvou si me na UTZ jindy :D Jdu uz chrnet, tak dobrou noc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.11.13 23:18

@jarunka86 budu držet pěstí! Dobrou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
6.11.13 23:21

AMH tam nemam, ale mela jsem na vysledcich horm. profilu…jenomze to si nepamatuju :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí