Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Vcelicko, moc gratuluji!!!
Nam take tenkrat 2.IUI vyslo, ze by to bylo stastne cislo? ![]()
Doufam, ze jsi prolomila tu barieru a ted uz se budou tehotenstvi jen valit ![]()
@terkamo děkuji
Taky doufám, že Vás tady těhu bacilama nakazím ![]()
@včelička3. Tak šup šup k obvodacce! Ať máš tu neschopenku…nic neriskuj
míry když nemůžeš brát léky a můžeš jen přírodní!!!
@včelička3 Moc gratuluju
super zprava. Tusila jsi to? Nebo to bylo prekvapko? ![]()
@wlucinka Ahoj
nevolala, zavolam si zitra. Dnes jsem byla na te kontrole, tak jsem vyfasovala stos papiru, kontakt na to centrum a doporucenku
Pri utz mi pan doktor oznamil, ze ovulace probehla bud dnes nebo vcera, tak at mazu domu a sup na to
To je moje prvni oficialne potvrzena ovulace za posledni 2 roky
Zitra zavolam do centra, snad nebudu muset dlouho cekat na prvni navstevu. Predpokladam, ze by ted lidi mohli setrit na vanoce ![]()
@jarunka86 fakt???!!! A podle čeho soudil…žluté tělísko může být to cysticke, ne? Možná podle čípku…určitě to vyjde, šup na to!!! ![]()
Prý toho bývá na podzim hodně…tak snad ta lhůta nebude tak dlouhá ![]()
@wlucinka Neee,podle teliska ne
mela jsem volnou tekutinu kolem vajecniku a ostatni folikuly male, jen 14mm. Takze ovu proste byla. Ja mivam v polovine cyklu foliky i 26mm
Jo a nikde zadna cysta…tak ze by ta laparka prece jen k necemu byla?
Jinak cipek jsem zkoumala vcera i dnes a asi to tak bude
je mekkej a ma skvirku
uz mame splneno
dnes a predevcirem. Jeste zkusime zitra a treba to vyjde ![]()
@jarunka86
věřím, ze laparka pomohla…teď využijte každou možnost snažení! Ty jsi byla na laparce v srpnu, ne?
Co v září, mělas OVU?
Ja chodim do Gennetu v Praze a tam je cekaci listina dlouha 200 lidi
A prave mi sestricka rikala, ze na podzim lidi pribyva, protoze se vraci z dovolenych a dostavuje se zase ta depka, ze dite furt nikde… Naopak v lete tam maji okurkovou sezonu. Ale v kazdem centru to muze byt jine ![]()
@wlucinka No ja nevim, jestli byla v zari OVU, ja uz to nesleduju. Ale mela jsem stejne bolesti, jako mam kazdej mesic, takze spis cysta nez OVU. Tenhle mesic me nic nebolelo
Jinak laparo v srpnu. dnes jsem volala do centra a jdeme 8.11.
![]()
@jarunka86
objednali te brzo! To jsem ráda ![]()
Tak teď už to bude odsejpat…
Pěkný víkend ![]()
@wlucinka Jojo,ja jsem tak nejak pocitala se 14dny, nakonec je to trochu vic, ale i tak je to brzo
jen me teda netesi, ze budu mit zrovna MS a budou mi delat UTZ, jim pry MS nevadi…no ale nikdo se me neptal, jestli to nevadi mne ![]()
@terkamo Tak ve Varech nastesti cekacka neni moc dlouha..necele tri tydny. A v jake jsi ted fazi?
@wlucinka Tak už mám od pátku neschopenku, musela jsem si na ní vysedět pěknou frontu
ale na 14dní mám teď leháro ![]()
@jarunka86 Těžko říct jestli jsem to tušila, vzhledem k tomu že nám první inseminace nevyšla a tenkrát jsem si říkala, že to fakt vyšlo a pak z toho byla zklamaná, tak jsem teď v IUI moc nevěřila a pořád v hlavě počítala jak nám vyjde IVF, protože kdyby se nezadařilo, tak jsem volala do CARu ať objednají na další cyklus léky a vyřídí papíry na pojišťovně, abychom v listopadu mohli jít na IVF, takže po pravdě to bylo dosti nečekané, nevěřila jsem vlastním očím, když se na testu objevila slabá čárka ![]()