PCO a drilling

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2148
30.10.13 19:28

@wlucinka Ahojky a nemáte ve svém okolí někoho s dvojčaty, že bys ho tam vzala na zkoušku :mrgreen: Oba jste ještě hodně mladí, tak si myslím, že nemusíte pospíchat, do dvojčat chodí většinou holky až kolem 35let, že už jim moc času nezbývá, u tebe bych se snažila to ještě zvážit, dvojčata jsou vždy vyšší riziko, někdy to doktoři ani nechtěj nám mladým dávat, že v klidu můžem stihnout dvě po sobě. Navíc ten kdo se pak o ty prcky bude starat jsi ty, tak bacha na to a opravdu to neni levná záležitost, to množství peněz co pak dáš za plíny a za jídlo, pokud bys musela dokrmovat, je fakt velká :(
Ale nechci tě zrazovat, to je každého věc, já jsem šťastná za to jedno :srdce: který mi dneska potvrdili a už krásně bilo, v pátek musím zajít ke své mu dr. abych se na další kontrolu objednala už k němu :mrgreen: No nevolnosti mám a nejen po ránu, většinou každý jídlo co sním se tam tak zvláštně převaluje, ale vždy na konec tam vydrží :mrgreen: A nálady zatím dobrý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
30.10.13 19:52

@včelička3 Ahoj Miruš, tak moc moc gratuluji, že ultrazvuk dneska dopadl výborně, jsem šťastná za tebe a tak trošku mě to taky přiblížilo k tomu mému snu :)
Takže zatím je to v poho jo? To je fajn, hlavně jak ti není moc špatně a nezvracíš, moje švagrovka zvracela celých 8 měs., no hrůza!
No a s těma dvojčatama to máš pravdu, sestřenka má dvojčata a je to teda záhul, už mají sice 4, tak je to lepší, ale do těch 3 to byl masakr! Teď má chvilku klid, ale jak začnou chodit do školy, tak má zase o zábavu postaráno :potlesk:
Přeju, ať ti těhotenství krásně pokračuje, užívej si ho a teď drž palečky mě :palec: Jsem zvědavá teď na ten clostil, když mi snížil dávku, tak už to snad bude s těma folikama lepší, uvidíme :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
30.10.13 20:29

@Elen25 Ahoj Alenko, to víš, že ti budu držet palečky :hug: Neboj teď už určitě našli zlatou střední cestu a vyjde to :dance:

Já mám opravdu zatím kliku, že jsem víceméně v pohodě, žaludek na vodě trochu je, ale nezvracím a to je hlavní, i když by mi to možná prospělo :mrgreen: protože mám teda větší hlad, nesním toho tolik najednou, ale jim častěji, vím že je to tak zdravější, ale i tak se bojim kolik přitom přiberu, přece jen nejsem žádný tintítko už teď :oops: :mrgreen:

Taky teď před měsícem rodila moje kamarádka, která se na mimčo strašně těšila po půl roce se jim zadařilo, ale celý těhu byly nějaký problémy, nejdřív 5měsíců zvracela a furt ubívala na váze, pak když se jí to sklidnilo, tak jí zjistili cukrovku a dali přísnou dietu, takže zase měla hlad, protože to fakt dodržovala a pak skončila na konec těhu v nemocnici, protože měla brzy kontrakce a nakonec porodila o cca 7týdnů dříve a teď bojujou jak s jídlem, díky tomu jejímu hladovění nemá mlíko a malej prý dost brečí, takže fakt nic co by člověk mohl závidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.11.13 20:50

@jarunka86 ahojky :mavam:
Dlouho ses neozvala…
Copak je u tebe nového? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.11.13 20:53

@včelička3 ahojky :mavam:
Tak za víkend dvojčátka úspěšně rozmluvena!!! Třeba se nám povedou napodruhé…
Co tehulkovani?
Je krásné, že :srdce: bije :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
4.11.13 21:26

@wlucinka Ahojky :)ja cekam na mrchu..jeste nedorazila :nevim: Co u tebe? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
4.11.13 23:09

@jarunka86 u mé taky nic :pocitac: dnes jsem 35DC…
Dělala jsi testik? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
5.11.13 07:27

@wlucinka Ahojky, tak to je dobře, že jste si to doma vyjasnili :mrgreen: Já jdu za týden na kontrolu ke svému gyn.dr. tak jsem zvědavá co mi řekne na přivítanou pěkného, neviděla jsem ho někdy od března :mrgreen: Jinak je mi tak všelijak, včera to bylo dobrý, dneska zase žaludek na vodě, v sobotu jsem si pěkně umyla záchod s koupelnou a o pár hodin později jsem myla záchod znovu protože jsem nestihla doběhnout nebo spíš se trefit :poblion: :roll:
Už chodím do práce tak si těžko zvykám po 14dnech na vstávání navíc teď 2 noci jsem pořádně nespala, včera mě manžel vzbudil ve 4ráno a já už neusnula a dneska od 3.hodiny běhal svou blbostí na záchod a když už šel po třetí, tak jsem ho vyhodila z ložnice, že se chci konečně jednou vyspat :cert: Takže dneska to musím přežít v práci do 3 :zed: pak musim nakrmit kočky, mamča je na dovče a pak padnu doma za vlast, protože jsem ko už teď :( To těhotenství dává člověku pěkně zabrat, ale jinak všechno dobrý :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
5.11.13 16:55

@wlucinka Delala,ale nic tam neni :( jsem 34DC, ale dnes uz to vypadalo, ze se mrska rozjede a nic…tak snad zitra. Co ty, testujes? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
5.11.13 21:12

@včelička3 Tyo, to teda koukám jak máš doma veselo :roll:
Jak to v práci šlo, určitě jsi hodně unavená, viď?
To manžel takhle v noci courá? To bych měla radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
5.11.13 21:18

@jarunka86 já si ani test dělat nemusím, po laparce jsme stejně nemohli nic a tulení bylo až teď někdy před týdnem poprvé, takže si nedělám plané naděje :pocitac:
Dnes jsem volala, jestli už schválili pojišťovnu…a zatím teda nic, čekáme dál!
Ale prý to bývá až tak za 3 týdny a ja nedočkavka volala už po 2 :pankac:
U me to taky vypadá, že by už konečně dorazila a pak - nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
5.11.13 22:03

@wlucinka No z toho cekani mam hruzu…v patek jdeme na prvni konzultaci do CAR, tak se bojim toho cekani, nez se neco zacne dit, nez mi to schvali pojistovna atd. uz mam na cekani averzi :pocitac: A jak budete pokracovat? Hned jak schvali pojistovna tak zacinas stimulovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
6.11.13 07:28

@včelička3 Ahoj těhulko :mavam:, tak co, jak se daří? Četla jsem, že trošku :poblion:, tak přeju, ať se to dá rychle do pohody a je fajn :)
A co jinkak, v dobrý? Teď už tě z centra přehodili zpátky k tvému doktorovi?
Miruš, potřebuju poradit…Před dvěma měsíci, jak jsem dojedla utroš 2-0-2 mi ms došla 2 den po dobrání, minulý měsíc 3 den po dobrání a teď jsem v Pá dojedla a zatím nic, už mi z toho klepne :cert: Za jak dlouho to po vysazení chodilo tobě? Takže dnes jsme 29DC, kdy si myslíš, že má smysl zkusit test???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.11.13 08:29

@Elen25 Ahoj Alenko :hug: no je mi tak nějak všelijak, ale to je asi normální, znám holky co jsou na tom hůř :mrgreen: Jediný co mě trápí vlastně od začátku početí je kašel a s nástupem do práce se mi dost zhoršil, říkala jsem si, že těch 14dní doma mi to nevyléčilo, tak to zkusím za pochodu v práci, ale ten pochod mi to pěkně zhoršil, včera když mě manžel slyšel, tak mě chtěl chnát znova na plicní, tak jsem řekla že zkusím vydržet do mé kontroly u gyn. co mi na to řekne on, je to už pán v důchodu, kdy si byl primářem a je dost uznávaný, chodí k němu hodně těhulí od jiných doktorů, když se jim něco nezdá, tak chtějí jeho konzultaci, má hodně zkušeností, tak třeba si bude vědět rady, doufám v to :)

K tvému dotazu, já brala 1-0-1 a dostávala jsem to vždy 2-3.den po dobrání, což u mě vycházelo cca na 33.DC a vy jste měli sex, i když Vám ho dr. zakázal kvůli hrozícím trojčatům? Pokud jste to nedodrželi, jako že já bych asi neposlušná byla :mrgreen: a zkusili jste to v době ovulace, tak bych ještě zkusila 2 dny vydržet a pak testovala ;) Já jsem testovala přesně 14dní od IUI a slabý proužek jsem tam našla, takže tobě vycházela ovulka na kdy přesně? Máš nějaké těhu příznaky, nevolnost, popichování v podbřišku (to jsem měla já), bolestivá prsa…? Držím palečky, bylo by fajn kdyby Vám to vyšlo takhle rychle :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2148
6.11.13 08:43

@jarunka86 Ahojky, čekání v CARu se neboj, oni ten čas vyplní, různými testy, zkusí nějaký hormony, většinou clostík, pozvou si tě na utz, budou hlídat a ovulku a budeš mít pocit že se něco děje ;) Aspoň většina holčin, zažívala podobné postupy a pocity jako já ;) Na pátek držím palečky :palec:

@wlucinka Ahojky no byla jsem včera pěkně ko, když jsem přišla svalila jsem se na gauč a zvedla jsem se až když mě donutil večer hlad :mrgreen: chlap spal na dnešek v obýváku, tak jsem se konečně vyspala celou noc. Tu jeho předchozí běhavku měl z vlastní blbosti, protože za celý den snědl jen řecký salát a protože v práci nestihl oběd udělal si odpoledne čínskou polívku, takže tato úžasná kombinace způsobila zákonitě průjem :pocitac: A včera si pak odpoledne že už mu je dobře dal smažený hermelín, no po předchozím průjmu a nejedení opravdu to nejlepší jídlo :zed: takže jsem mu rovnou řekla, že dnešní noc bude spát v obýváku, že se chci vyspat :mrgreen: On často trpí na střevní potíže, ale často si za to může tou svou blbostí, jeho skladba jídelníčku je přes týden když chodí do práce katastrofální :pocitac:
Hele ty čekačky se liší taky dle pojišťovny já mám 207 a to mi říkali v CARu že ty jsou pěkně pomalý a trvá jim to i víc jak 4týdny, ale tím tě nechci strašit, jen aby si s tím počítala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí