Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@RomanaBl přeji ti ať ti clostik zabere
pokud čárka sílí, tak by to mělo být ok, ne?
u nás vánoce super, jen ty rodinné návštěvy končí az na silvestra a s tak silnou ms co mam a bolavim briskem žádná sranda… Jsou to první vánoce ve třech a jestli příští budou ve čtyřech nebo 3 a půl, tak to bude masakr ![]()
@kajmi Ahoj děkuji ti
![]()
doufám že to je dobré znamení že čárky sílí snad ano
![]()
Tak ty svátky taky už bych aby bylo po nich to obžerství návštěvy atd
je to děs tedy
a kort když k tomu máš ještě mrchu to ti ale vůbec nezávidím ![]()
a jak dlouho se snažíte?? podle metříku koukám skoro 5 měsíců??? Za jak dlouho se podařilo prvňátko?
určitě už vás bude na příští vánoce minimálně o tu půlku více
bereš něco na podporu? ![]()
@RomanaBl a doktor ti dovolil brať clostil bez utz? nebojíš sa že sa ti cisty porobia? Začínaš ho brať len prvý krát nie? Akú dávku si dávaš? a nevieš ísť k inému lekárovi na kontrolu? niekto by ho mal zastupovať.
Ahoj holky
,
jaké byly Vánoce?
u nás celkem poklidné
- až na to cestování k jedné babičce a pak k druhým prarodičům, s batoletem a se psem a ještě se nám pokazilo auto - co víc si přát
dneska jsme po třech dnech konečně doma, uf ![]()
@RomanaBl a nechceš si radši zajít na ultrazvuk k nějakému zastupujícímu gynekologovi?
aby se ti neudělaly cysty
jinak samozřejmě ti přeju, aby clostil zabral a vyšlo to ![]()
@Vrk nic nevzdávám
- beru to jako takový experiment a sama jsem moc zvědavá, co se mnou tamoxifen udělá ![]()
@kajmi máš hodně silnou ms?
snad ti bude brzo lépe, ať rodinné návštěvy zvládáš v klídečku
budeš brát clostil nebo budete zkoušet jen přirozeně? ![]()
taky jsem měla silnou ms, dneska mi skončila (5 dní silného krvácení a samovolně, to jsem nečekala) ![]()
@nikushka2 no úplně původně mi to dr dala bez utz tak sem si ho pak vydupala a dohodly sme se že až dojde mrcha tak mám zavolat a dohodneme se podle délky cyklu kdy dojdu na první utz no jenže mrška měla dojít až někdy na štědrý den ale došla o několik dní dříve takže to vyšlo tak, že ovulka by měla být někdy okolo silvesta a dr je někde na dovče takže tak a nikam se mi jít nechce jinam cyst se nebojím netrpím na ně
a když se náhodou udělá tak příští měsíc mi na ní příjde na utz
beru to tak nějak s nadhledem…akorát sem si nebyla jistá dávkou 1-0-1 tak sem si to upravila a když sem bez utz tak sem si to snížila na jednu tbl denně
.
@Campari1 sice sem nad tou možností přemýšlela ale nebudu to hrotit ten jeden měsíc to vydržím a pak už mě bude kontrolovat
na cysty netrpím tak se tím uklidňuji, vím že bych byla v klidu víc pod něčí kontrolou ale ono se to jeden měsíc nezblázní ![]()
Taky se hlásím, MS ještě nedorazila a vlastně ani přesně nevím kdy jí čekat ![]()
V únoru jdu na cytologii a mám se objednat 14 dní po MS, myslíte že jsou výsledky nějak odlišné když to vyšetření nebude po MS? ![]()
@Zupa môžu byť skreslené. Velmi odlišné nie, ale skreslené určite. Zajdi si na vyvolávačku radšej, nech nie si zbytočne poplašená zo skreslených výsledkov.
@Zupa tak skús alchemiku piť. Ak si si istá, že nie si tehu, tak môžeš kludne piť. A potom také tie babské recepty ako červené vínko.
@Zupa zkus pit caj pro cukrovkare na snizeni cukru v krvi
a hodne lekorice a skorice.
Ahoj, je tady některá, které nepomohla LSK a HSK s drillingem ovárií?? Byla jsem na konci srpna a nepomohlo mi to, stále mi nerostou žádné folikuly, jen cysty kvůli kterým už mi dvakrát odložili IUI
už jsem zoufalá…je na tom, prosím, někdo podobně? Už přestávám mít sílu…
@tucnaccek vzdyt cysty jsoi prerostle foliky ne? A davaji ti treba pregnyl na prasknuti vcas?