PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3157
28.12.14 13:33

@Vrk děkuji ti :) clostíku věřím tak snad mi nezklame :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
28.12.14 14:04

@RomanaBl přeji ti ať ti clostik zabere :kytka: pokud čárka sílí, tak by to mělo být ok, ne?
u nás vánoce super, jen ty rodinné návštěvy končí az na silvestra a s tak silnou ms co mam a bolavim briskem žádná sranda… Jsou to první vánoce ve třech a jestli příští budou ve čtyřech nebo 3 a půl, tak to bude masakr :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
28.12.14 14:13

@kajmi Ahoj děkuji ti :) :hug:
doufám že to je dobré znamení že čárky sílí snad ano :) :andel:
Tak ty svátky taky už bych aby bylo po nich to obžerství návštěvy atd :D je to děs tedy :D a kort když k tomu máš ještě mrchu to ti ale vůbec nezávidím :pocitac:
a jak dlouho se snažíte?? podle metříku koukám skoro 5 měsíců??? Za jak dlouho se podařilo prvňátko? :) určitě už vás bude na příští vánoce minimálně o tu půlku více :) bereš něco na podporu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
28.12.14 15:19

@RomanaBl a doktor ti dovolil brať clostil bez utz? nebojíš sa že sa ti cisty porobia? Začínaš ho brať len prvý krát nie? Akú dávku si dávaš? a nevieš ísť k inému lekárovi na kontrolu? niekto by ho mal zastupovať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.12.14 15:30

Ahoj holky :mavam: :kytka:,
jaké byly Vánoce? 8) u nás celkem poklidné ;) - až na to cestování k jedné babičce a pak k druhým prarodičům, s batoletem a se psem a ještě se nám pokazilo auto - co víc si přát :zed: :lol: dneska jsme po třech dnech konečně doma, uf :palec:
@RomanaBl a nechceš si radši zajít na ultrazvuk k nějakému zastupujícímu gynekologovi? :think: aby se ti neudělaly cysty :think: jinak samozřejmě ti přeju, aby clostil zabral a vyšlo to :palec:
@Vrk nic nevzdávám :roll: - beru to jako takový experiment a sama jsem moc zvědavá, co se mnou tamoxifen udělá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6887
28.12.14 15:34

@kajmi máš hodně silnou ms? :hug: snad ti bude brzo lépe, ať rodinné návštěvy zvládáš v klídečku :palec: budeš brát clostil nebo budete zkoušet jen přirozeně? ;)
taky jsem měla silnou ms, dneska mi skončila (5 dní silného krvácení a samovolně, to jsem nečekala) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
28.12.14 15:45

@nikushka2 no úplně původně mi to dr dala bez utz tak sem si ho pak vydupala a dohodly sme se že až dojde mrcha tak mám zavolat a dohodneme se podle délky cyklu kdy dojdu na první utz no jenže mrška měla dojít až někdy na štědrý den ale došla o několik dní dříve takže to vyšlo tak, že ovulka by měla být někdy okolo silvesta a dr je někde na dovče takže tak a nikam se mi jít nechce jinam cyst se nebojím netrpím na ně :) a když se náhodou udělá tak příští měsíc mi na ní příjde na utz :) beru to tak nějak s nadhledem…akorát sem si nebyla jistá dávkou 1-0-1 tak sem si to upravila a když sem bez utz tak sem si to snížila na jednu tbl denně :).
@Campari1 sice sem nad tou možností přemýšlela ale nebudu to hrotit ten jeden měsíc to vydržím a pak už mě bude kontrolovat :) na cysty netrpím tak se tím uklidňuji, vím že bych byla v klidu víc pod něčí kontrolou ale ono se to jeden měsíc nezblázní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
29.12.14 12:31

Taky se hlásím, MS ještě nedorazila a vlastně ani přesně nevím kdy jí čekat :mrgreen:

V únoru jdu na cytologii a mám se objednat 14 dní po MS, myslíte že jsou výsledky nějak odlišné když to vyšetření nebude po MS? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
29.12.14 15:10

@Zupa môžu byť skreslené. Velmi odlišné nie, ale skreslené určite. Zajdi si na vyvolávačku radšej, nech nie si zbytočne poplašená zo skreslených výsledkov.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
1.1.15 20:04

@nikushka2 právě že mi vyvolávačku dát nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
1.1.15 22:37

@Zupa tak skús alchemiku piť. Ak si si istá, že nie si tehu, tak môžeš kludne piť. A potom také tie babské recepty ako červené vínko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
1.1.15 23:20

@Zupa zkus pit caj pro cukrovkare na snizeni cukru v krvi ;) a hodne lekorice a skorice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
1.1.15 23:21

Holky stastny novy rok at se nam splni vsechny sny!! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.1.15 10:28

Ahoj, je tady některá, které nepomohla LSK a HSK s drillingem ovárií?? Byla jsem na konci srpna a nepomohlo mi to, stále mi nerostou žádné folikuly, jen cysty kvůli kterým už mi dvakrát odložili IUI :-( už jsem zoufalá…je na tom, prosím, někdo podobně? Už přestávám mít sílu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
3.1.15 10:44

@tucnaccek vzdyt cysty jsoi prerostle foliky ne? A davaji ti treba pregnyl na prasknuti vcas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí