PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1820
5.1.15 18:08

Jinak vás holky zdravím v novém roce :mavam:
Jak to u vás vypadá?
Já tento cyklus nebrala ani ty kapky, protože jsem to nějak špatně odhadla, mezi svátky mi došly a pak už jsem je nezačala brát, když jsem tam měla několik dní výpadek… Ale k dr. na utz se asi objednám, ať vím, jak na tom jsem. Pak si dáváme na 3-4 měsíce pauzu, protože chlap dělá sezonní práce a nechtěla bych, aby se narodilo když bude na ÚP a já musela zase na 4letý rodičák… Vím, že bychom měli být rádi, že se to vůbec povede, ale musíme být i trochu zodpovědní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
5.1.15 19:18

@alenkkkaaal ja som bola na ivf. Mala som dlhý protokol. 15-24 Dc som brala duphaston, 25Dc som si začala pichať dipherelin, potom prišla mrcha, medzi 2. a 4. Dc krv, potom kontroly krvy a utz cca každé 2-3 dni, podla výsledkov z krvy a utz mi pridali inekcie gonal a luveris. Tuším 15ty den som bola na odbere vajíčok. Folikulov som mala 13, v nich 5 vajíčok, 4 sa podarilo oplodniť, potom predlžená kultivácia, ostali nám 2 (2 sa prestali deliť). Tie 2 mi potom po 6tich dnoch od odoberania vajíčok vložili. A tie dve ma teraz kopkajú pod srdiečkom.
Takže treba veriť. Ja mam pco, endometriozu, slabo priechodné vajcovody, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenkkkaaal
5.1.15 19:36

@nikushka2 fakt? Ty jsi zlato? A kolikaty tyden jsi v tom?!Tak to je parada :hug:

• Citovat
  • Upravit
1506
5.1.15 20:34

@alenkkkaaal som v 25tt. A do krorého car chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenkkkaaal
6.1.15 08:36

@nikushka2 chodim do ISCARE, chytla jsem i fajn lekarku…Tak jsem na dnesek zvedava, kdy zacnem…
Dam vedet, pa pa

• Citovat
  • Upravit
1506
6.1.15 09:20

@alenkkkaaal zvedavá som aj ja. Budem čakať čo ti povedia. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.1.15 09:24

@tucnaccek tak jsem absolvovala srovna ni kostrce dle mojzisky a panve dle dornovy metody nez se nam povedlo…ma to urcite souvislost se zahnizdenim a spravnym prokrvovanim panevniho dna. Hlavne jde o bedra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
6.1.15 09:24

@martulax a jak se dari? Stale pokracujes s metforminem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
7.1.15 19:15

@Vrk pokračuju s metforforminem, ten mě tak nějak drží, ale k žádným výsledkům to zatím nevede,21 jdu na obilnak, tam jsem dlouho nebyla, teď vkládám naděje do toho cvičení. Je trochu deprimující, ze v mém okolí přibývá těhotných, tak je to trochu náročné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
8.1.15 17:28

@martulax to tě úplně chápu, taky mám přehlcený facebook miminek od kamarádek, radši už tam ani nechodím :roll:

Jinak k Metforminu musím říct že mě pořád překvapuje. Dostavila se po druhé Ms po 44 dnech v čož jsem ani nedoufala :mrgreen: doufám že se brzy dočkám i té ovulace :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
8.1.15 19:49

@Zupa ms mi po metforminu chodí od léta po 30 až 35 dnech, ale chci jít na ultrazvuk, jestli mám i ovu, uvidím, co mi řeknou na obilnaku.
Ještě bych potřebovala odstranit stres z práce, což asi jen tak nepůjde.
Co všechno ještě děláš na podporu otehotneni, už nevím co vyzkoušet, teď plánují tu dornovu m, tak se to snad pohne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
9.1.15 05:16
@martulax píše:
@Vrk pokračuju s metforforminem, ten mě tak nějak drží, ale k žádným výsledkům to zatím nevede,21 jdu na obilnak, tam jsem dlouho nebyla, teď vkládám naděje do toho cvičení. Je trochu deprimující, ze v mém okolí přibývá těhotných, tak je to trochu náročné.

Uplne te chapu, ja co jsem po revizi, tak kdyz vidim ty fotky mimnek tak je mi ouzko a nedej buh ze tam nekdo da ze ceka miminko to me tak dloubne u srdce :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
9.1.15 05:21

Jink desi dobu nsem tu nebya jen jsem obcas nakoukla, dostala jsem ms po revizi 35 den takze dokonce i v sesti nedelku, coz si myslim zeje fajn. Telo zafungovalo dobre i bez metfoiminu ted jsem zacala brat az vcera upsss..nak se mi nechtelo, kiupila jsem si femibion taky jerab ptaci a pak budu pit kontryhel zase jako pred tim kdy se podarilo. Dle dr bych ted mela mit dalsi tri mesice chraneny sex, pocitam ze to vydrzim jeste dalsi cyklus a pak se dej vule bozi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
9.1.15 14:35

@martulax tak ovulaci nemám to vím jistě, ale snad je to jen otázka času :nevim:
Ted beru jen ten metformin a vitamín E. V šuplíku mám v zásobě ještě Gynex, různé čaje :poblion: a taky se snažím zdravě jíst, což jsem přes Vánoce porušila :oops: :mrgreen:

Letos budou mít oba moji sourozenci svatbu, a přítel kulatiny, takže doufám že toho rozptýlení bude dost a nebudu se soustředit na otěhotnění, dle doktora je to ještě běh na dlouhou trat tak se snažím radovat i z té MS :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
9.1.15 22:28

@Zupa však samovolny příchod ms je taky duvod k radosti :palec: Rozptyleni máš teda pěkný, nad to pomůže. Já se teď upla na hubnutí, protože mě tento rok taky ceka par společenských akcí a navíc nechci skončit se 118kg jako při minulém těhotenství :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí