Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kajmi na hubnutí se taky chystám, ale někam se vytratila vůle ![]()
Do května bych ale alespon tech 5 kilčo shodit chtěla ![]()
@Zupa tak to já mam stejně, jsem ráda, že mám vůbec ms a ze to aspoň tak nějak funguje.
Ahoj holky ![]()
tak si představte, že jsem dostala MS bez hormonů na vyvolání po 31 dnech!!! Je to moje první přirozená MS od mých 14let
V prosinci jsem brala akorát Clostík a jak jsem psala, tak 10.DC byl folík jen 11mm a je možný, že opravdu dorostl a ovulace proběhla kolem 28.12. a díky tomu mám teď MS. Je to pro mě vážně úspěch ![]()
@Zupa Četla jsem Tvůj příspěvek, že se Ti taky dostavila MS přirozeně
Moc Ti držím pěsti, aby se začla dostavovat aji ovulace ![]()
Já tento cyklus zkusím jen ovulační testy, ale na Clostík ani na UTZ se nechystám. K dr. si zajdu až v březnu, chci nechat tělo trošku pročistit po těch Agolutinech a Clostících…
Ty teď budeš brát něco na podporu ovulace? ![]()
@MaťulkaH zatím nic neberu, je to teprve druhá přirozená MS takže se víc dozvím koncem ledna co a jak až půjdu na kontrolu. A jak píšeš třeba se ovulace ukáže sama ![]()
@Zupa píše:
@MaťulkaH zatím nic neberu, je to teprve druhá přirozená MS takže se víc dozvím koncem ledna co a jak až půjdu na kontrolu. A jak píšeš třeba se ovulace ukáže sama
supééér…to je radosti co..
me chodila pak po 33 dnech 31 dnu je super a od 14-ti let…to je teda síla..ted jen aby chodila pravidelne a uvidíš že to bude coby dup
@InExile Jojo, to je radosti
No fakt od 14 let, hned v 15 jsem začla brát HA, protože bych MS měla tak 3× do roka a to ještě možná… Pak jsem ji v 19 vysadila, půl roku se nic nedělo, dr. mi zjistila PCOS a opět následoval Agolutin a HA. A teď jsem se jí konečně dočkala přirozeně
Jupí
![]()
@MaťulkaH píše:
@InExile Jojo, to je radostiNo fakt od 14 let, hned v 15 jsem začla brát HA, protože bych MS měla tak 3× do roka a to ještě možná… Pak jsem ji v 19 vysadila, půl roku se nic nedělo, dr. mi zjistila PCOS a opět následoval Agolutin a HA. A teď jsem se jí konečně dočkala přirozeně
Jupí
![]()
![]()
príííma…a bereš metformin nebo jak to že přišla??
@InExile Metformin beru už od konce srpna. V prosinci jsem brala Clostík, 10.DC (19.12.) jsem měla folík 11mm a je možný, že nakonec dorostl a kolem 28.12. možná proběhla ovulace a díky tomu teď přišla MS. Jiná možnost mě nenapadá ![]()
@MaťulkaH aha to máš krásný…já brala metformin 3 měsíce a bylo to
tak třeba tenhle cyklu…nooo kdo vííííí. držím moc palce
@alenkkkaaal píše:
Tak holky, zase se hlasim po delsi dobe…Rozhodli jsme se nakonec pro ivf, zitra jdu na kontrolu a pro leky…Na genetice a ani na imuno mi nenasli nic, ani tomu mymu…nastesti…mame podepsane papiry, schvaleno a akorat cekam na menses…Holky, snad nejaky vajcosky vyprodukuju, hlavne kvalitni…Abych nebyla prekvapena, ze mam Sice PCO a ono prd…Ale kdyz uz se nam to povedlo 3× prirozene po clostilu (sice na h…,brzy rychle konec, nez se neco videlo na utz)tak snad neco vyprodukuju, po tech injekci…ja vim, hlavne, aby bylo aspon jedno kvalitni…zacina se to tahnou uz na rok a pulHolky, kdo mel 1IVF, jakej jste meli protokol? Ten dlouhej? kolik dni aplikace trva 7-10dni?
pa holky a jde ted tady nekdo taky na ivf nebo iui?
ahoj, po dlouhé době jen prolítávám, tak poznámečka - většinou u PCO je reakce dost bouřlivá a folíků je jak naseto
protože se neovuluje, tak jsou vajíčka našetřený… záznamy už asi nevyhrabu, ale u nás byl pak problém, že se ani jedno neoplodnilo
takže v dalším cyklu ICSI… držím palce ![]()
@MaťulkaH píše:
@InExile Jojo, to je radostiNo fakt od 14 let, hned v 15 jsem začla brát HA, protože bych MS měla tak 3× do roka a to ještě možná… Pak jsem ji v 19 vysadila, půl roku se nic nedělo, dr. mi zjistila PCOS a opět následoval Agolutin a HA. A teď jsem se jí konečně dočkala přirozeně
Jupí
![]()
![]()
Já brala HA od 14let protože to dr. viděl jako jedinou léčbu nepravidelné MS a brala jsem ji v kuse až do 22 kdy jsme se rozhodli pro dítě ![]()