PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
12.1.15 22:02

@Vrk chci se zeptat jestli i teď dodržujes nějaké cvičení a jestli na lázně přispívá něco zdrav. Poj.nebo jen jako samostatné, dik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
13.1.15 00:21

@martulax ted ne, v tehotenstvi se nesmi, budu chodit na tehu jogu. Jinak lazne ti napise obvodak a doporuceni dq gynekolog na KOMPLEXNI peci, to slovo je dulezite. Diagnoza primarni sterilita;). A mas je zadarmo, ja byla ve frantiskovych min rok v breznu a skvely!! Kdyztak pisni sz, kdyby neco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
13.1.15 08:58
@Vrk píše:
@martulax ted ne, v tehotenstvi se nesmi, budu chodit na tehu jogu. Jinak lazne ti napise obvodak a doporuceni dq gynekolog na KOMPLEXNI peci, to slovo je dulezite. Diagnoza primarni sterilita;). A mas je zadarmo, ja byla ve frantiskovych min rok v breznu a skvely!! Kdyztak pisni sz, kdyby neco

to jako fakt že může doktor navrhnout lázne jo??? To jsem vubec nevedela :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vrk
8812
13.1.15 09:27

Jasne, musis mu o to rict, gyndari o doporucenj a pak s obvodakem vyplnit zadost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
13.1.15 10:10

@Vrk me už asi nepošlou kdy se nám jednou povedlo…u me asi vedí že to jde, jéé já bych si ty lázne užila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenkkkaaal
14.1.15 16:37

@Cassiopeia ahojky,no…jenze je jich dost, ale moc kvalitni taky byt nemusej, kdyz je to takhle…Myslis nastradany dopredu? kez by to tak bylo…Ted se mi ivf odklada na unor.. Mela jsem taky nekolik biochem tehot. prirozene,(no, ale nebejt tech posranejch tehoten. testu, tak ani bych nevedela, ze jsem v tom, po7-14 dnech se dostavila menses…) Ja nevim jestli ivf me vlastne pomuze…nechci zatim to pdg nebo nevim, jak se to pise :lol:,to by bylo pres 30tis a to je uz moc, kdyz jsem pred prvnim cyklem ivf…a ty mas mrne?
Dekuji za povzbuzeni…

• Citovat
  • Upravit
5946
14.1.15 19:46
@alenkkkaaal píše:
@Cassiopeia ahojky,no…jenze je jich dost, ale moc kvalitni taky byt nemusej, kdyz je to takhle…Myslis nastradany dopredu? kez by to tak bylo…Ted se mi ivf odklada na unor.. Mela jsem taky nekolik biochem tehot. prirozene,(no, ale nebejt tech posranejch tehoten. testu, tak ani bych nevedela, ze jsem v tom, po7-14 dnech se dostavila menses…) Ja nevim jestli ivf me vlastne pomuze…nechci zatim to pdg nebo nevim, jak se to pise :lol:,to by bylo pres 30tis a to je uz moc, kdyz jsem pred prvnim cyklem ivf…a ty mas mrne?
Dekuji za povzbuzeni…

jo, jedno, v podpisu mám metřík i všechny svý IVF… a imuno máš udělaný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alenkkkaaal
15.1.15 12:30

@Cassiopeia jj, imuno taky mame…a nic, ja uz testovat pred menstruaci nebudu, pak jsem nestastna…Vynervovali me akorat doktori s ruznymi vysetreni…atd, kolikrat se to holkam stalo(pozitiv. testy)a pak se to povedlo…Uvidime to ivf, snad naky kvalitni vajucho vyprodukuju a vlozi to tam..Ja se do tveho metriku nedostanu :,(

• Citovat
  • Upravit
1820
15.1.15 19:31
@InExile píše:
to jako fakt že může doktor navrhnout lázne jo??? To jsem vubec nevedela :think:

Mě gynekolog o lázních říkal rok, ale pak to vždycky zakecal :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
15.1.15 19:57
@alenkkkaaal píše:
@Cassiopeia jj, imuno taky mame…a nic, ja uz testovat pred menstruaci nebudu, pak jsem nestastna…Vynervovali me akorat doktori s ruznymi vysetreni…atd, kolikrat se to holkam stalo(pozitiv. testy)a pak se to povedlo…Uvidime to ivf, snad naky kvalitni vajucho vyprodukuju a vlozi to tam..Ja se do tveho metriku nedostanu :,(

Cesta k zobrazování podpisů s metříky -nastavení- nastavení uživatele - nastavení diskuzí - zobrazovat podpisy - ANO… nemáš asi nastavené zobrazování podpisů, takže je nevidíš. Jsou pod každým příspěvkem v diskuzi. Držím palce s IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
16.1.15 09:53
@kajmi píše:
Mě gynekolog o lázních říkal rok, ale pak to vždycky zakecal :nevim:
:cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
16.1.15 19:24

Ahoj. Dnes jsem 24DC, tak jsem byla na folikulmetru a nic :( Největší 10mm a sliznice ještě nízká…
Moje dr. dnes dělala nějaké zákroky a nestíhala, tak jsem byla o patro výš na IVF klinice. Nevím proč, ale neměla jsem z toho moc dobrý pocit :nevim:
Vzala mě jiná dr. a řekla mi, ať se ještě objednám k moji na pondělí, ale nevěřím že by se stal zázrak, tak spíš počítám s tím, že se s ní domluvím kdy mám přijít na vyvolávačku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.1.15 09:02

@kajmi ja som po clostile a pregnile dostala mrchu normálne bez vyvolávačky. Možno nebudeš musieť na nu ísť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
17.1.15 20:38

Holky, muzu se zeptat, nemate nekdo dobre zkusenosti s inofolicem? nebo nosifolem? oboji obsahuje inositol, beru prvni mesic 2 sacky za den.. doktor mi naordinoval 4g denne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
17.1.15 21:13

@bíglice mne inofolik upravil po troch mes. ciklus. A mám kamošku, čo bola n ivf, neúspešne, potom hned nasadila inofolik a tretí mesiac s ním otehotnela prirodzene. Takže odporúčam. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí