PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1280
16.2.15 12:42

@Petra1986 zkušenosti s b t nemám, ale u pco pokud ti blbne cyklus, tak to asi nebude spolehlivě. Spíš bych ověřila dle ultrazvuku, zda a kdy probíhá ovulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 12:48

@Petra1986 já jsem ovulaci taky neměla, cykly hrozně dlouhé 3 měsíce normál a už jsem byla tak zatekla, ty bolesti asi dělaly ty cysty, úplně mě to střílelo až do třísel, ale. teď je to mnohem lepší!
Jak dlouho se snažíš otěhotnět a co už s tebou doktoři řešili? byla jsi i na laparku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.2.15 12:57

@martulax já vím, že ta HA to jen odsouvá a nic neřeší…už jsem jí nikdy nechtěla brát, ale svýmu gynek. fakt věřim, je nejlepší u nás ve městě…řekl, že vzhledem k tomu jak ted ty vaječníky vypadaj, že by volil tuhle možnost, to na čas uspat a až se bude blížit čas, kdy budu chtít pomalu se snažit o dítě, tak pak by to řešil dál, něčím, na vyvolání ovulace apod…že nevidí důvod, proč bych měla do sebe cpát jiný hormony, podle fáze cyklu apod, že HA je v tuhle chvíli jednodušší a šetrnější varianta…konečný rozhodnutí nechal na mě, ale vzhledem k tomu, jak mě to trápí, to že tu MS nemám, tak sem si ten recept vyzvedla a dala na jeho rady…tak já nevim :nevim: komu by člověk pak měl věřit, než svýmu doktorovi :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:08

@vejuu17 skoro kazdy gynekolog tohle doporučí, já jsem to taky tak řešila, teď jsem se rozhodla jít jinou cestou a jsem ráda, že tělo tak nějak funguje, jen se snažím 3.tím rokem a nic a už mě nutí do Ivf.tak záleží na tobě, pokud jsi jinak vpoho, já třeba měla problém se zilama, tak už jsem do toho nešla. rozhodnout se musíš sama, ale je třeba s tím něco dělat, ať se to pco moc nerozhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:09

@vejuu17 ne nerozhodně ale nerozjede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.2.15 13:12

@martulax právě, že mi doktor řekl, že tím, že dáme HA s tím něco dělat budeme…samozřejmě ne ve smyslu, že to vyléčíme, ale uspíme, než budu chtít dítě…každopádně děkuju moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
16.2.15 13:13

Ahoj holky, chtela bych vas povzbudit. Po necelem pulroce marneho snazi jsme si pro odbornou pomoc. Teprve tehdy mi bylo sdeleno PCO. Po nasazeni clostilbegytu a 2.pokusu iui jsem nasla na testu toto :dance:

Moc vam vsem drzim palce. Uz to bude temer rok, co jsme se zacali snazit o miminko a konecne uspech.

Příspěvek upraven 16.02.15 v 13:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:16

@Majaha super,to mě vždy nakopne, když se někomu zadari, že to prostě jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:17

@vejuu17 a jakou antico ti nasadil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
16.2.15 13:19

@martulax jj, neztracejte nadeji. A to jsme to po iui ani nepodporili domacim sexem :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:19

@vejuu17 po nasazení by měly být cykly zase pravidelně a příznaky pco se úspi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.2.15 13:20

@Majaha gratulujiiii :) :kytka:

@martulax nějakou novou, Leverette, říkal, že by měla bejt v tomhle případě vhodná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
16.2.15 13:21

@vejuu17 moc dekuji… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:23

@Majaha já jsem byla na 2 iui, ale se špatným spermio, tak letos asi zkusím to iui ještě před Ivf, prostě se to už konečně povede. :lol:
Ono stačí 1 šikovná sp a správne načasování, tak hlavně že se zadarilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
16.2.15 13:24

@Majaha taky gratuluji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie