PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1555
27.2.15 11:08

@x.Luca.x i právě mě klasicky vyskočilo akné a pak jsem špinila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
27.2.15 11:17
@a.milka píše:
@InExile no, mám nižší sliznici a když jsem byla naposledy u mudr. tak řikala, že to jako ms mám brát, ale nevim. Mám PCO a MS nedostávám vůbec až po vyvolání..no uvidíme co bude další měsíc teď po tom metforminu, ale děkuji.. :kytka:

já nevím no nižší sliznice, tu já mela furt taky a po vyvolávačce jsem to dostala normálne žádný špinení bud byla ms nebo ne..nic mezi tím nebylo, ale když to řekla mudra tak asi jo :think:
Jinak přeji s metforminem to nejlepší, me pomohl určite moc plus laparka, do tří mesucu bylo tehu a když to nedopadlo a byla jsem na revizi tak na nej nedám dopustit…takžýe držím palečky fakt jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
27.2.15 11:18

Jinak holky nevím čím to je ale začínaj mi rust vlasy, jak vítew po PCo nejsou uplne kvalitní, nebo aspon docela přořídli :cert: a ted koukám že mi začínají rust ale nevím čím to je…beru už jen Femibion :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
27.2.15 12:29

@InExile já na vyvolávačce právě nebyla začalo to samo :-) no uvidíme jak to bude dál ;-) moc děkuji za palce ;-) je mi líto, že se povedlo a nedopadlo, ale určitě se zase zadaří ;-) důležitý je, že když se to jednou povedlo povede se to zase ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
27.2.15 12:30

@InExile vlasy mi taky prořídly, hodně padají..mě se teď taky zdá, že padají méně…piju Nosifol - 3 balení, tak třeba se nám ty hormony trošku rovnají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
27.2.15 13:11

Holky, když mě píchal doktor vyvolávačku, tak říkal, ať za ms považuji i špinění…takže se to asi tak dá brát :nevim: aspoň já si to vysvětluju tak, že prostě naroste jen maličká sliznice, takže nemá moc co odcházet, ale brala bych to jako úspěch - lepší, než nic :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
27.2.15 13:15

@vejuu17 děkuji :-) no tak aspoň nějaký úspěch :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
28.2.15 20:47

@a.milka je fakt, že po vyvolávačce jsem to měla hrozně slabé až taky takové špinění a naprosto tě chápu, že tě to překvapilo, vzpomínám si, jak kamarádky vždy nadávaly, jak to zase dostaly, jaká je to otrava a já na to pořád čekala a když to konečně přišlo, tak jsem byla strašně šťastná, vlastně i teď, když to vždy přijde samo, tak jsem za to strašně ráda a čím déle to trvá, tak jsem radši :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
4.3.15 15:33

@x.Luca.x přesně tak…člověk se musí radovat v našem případě i z mrchy :-) i když by jsme určitě každá byla ještě raději aby nepřila a bylo mimčo :-) ale určitě i toho se jednou dočkáme…já jsem teď zvědavá zda se nějak projeví užívání toho metforminu :-) dneska zvyšuju dávku na 0-0-2…dávku 0-0-1 jsem zvládala naprosto v pohodě ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
12.3.15 08:31

Caute holky tak nedavno jsem tady psala, ze jsem dostala sama od sebe MS, ze byla sama od sebe ovulka. No a tento mesic cekam a cekam a porad nic, ale chci se zeptat stalo se vam nekdy ze jste mely pozitivni ovulacni test, ale opravdu pozitivni když obe carky byli stejne, k tom u vas bolely prsa ale bt porad nizko? ja to totiž nechapu ja byla presvedcena ze je ovulace podle bolesti, hlenu, ještě i ten pozitivni test a nakonec mi vlastne bazalni teplota ukaze ze ne, jsem z toho na prasky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
13.3.15 19:34

Ahoj holky, právě jsem se dozvěděla, že mám také PCO. Mám nějakou mírnější variantu, jelikož mrcha zatím chodí každý měsíc (33 - 35 dní). Jestli ovuluji ví jen ten nahoře. Začínáme se snažit o miminko a bylo mi řečeno, že to může chvíli trvat, tak jsem to trochu obrečela. Nevím jestli je to také způsobeno PCO, ale mám prý velmi nízkou sliznici :( Tohle vše jsem si tady u Vás už načetla a zkusím ten kontryhel, jen každá to pije trochu jinak. Jaká je nejlepší varianta? A další věc, problém s pletí, máte něco co opravdu pomáhá? Čistím, starám se, chodím na kosmetiku, ale stejně je to špatné :( moc děkuji za odpovědi a všem snažilkám držím pěstíky. Snad se nám to brzo povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
14.3.15 08:55

@olen me chodí ms takypo 33 dnech, me pomohl kontryhel a kapky jeřáb ptačí, krásne fungují na hormony v tele..zkus to..na plet nevím tu mám dobrou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.3.15 10:14

Dekuji, urcite vyzkousim. A jak pijes ten kontryhel? Jen do terminu predpokladane ovulace nebo cely mesic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
14.3.15 11:28

@olen Ahojky,já mám také PCO, ale horší. Ms bez vyvolávačky nechodí :-(. V dubnu mě čeká laparka na průchodnost vejcovodů a drilling vaječníků a pak moje první IUI :-(. S tou pletí to mám stejné…začala jsem brát vitamíny-PM DETOXIKAČNÍ TABLETY a musím říct, že po nich se to zlepšilo, i když to pořád není úplně o. k.. Ale opravdu je to lepší… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
14.3.15 11:30

@pajduška drilling mám taky za sebou i pruchodnost pak se povedlo za tři mesíce…nechces vydržet s tím IUI?? Nedají ti metformin??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí