Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@x.Luca.x i právě mě klasicky vyskočilo akné a pak jsem špinila…
@a.milka píše:
@InExile no, mám nižší sliznici a když jsem byla naposledy u mudr. tak řikala, že to jako ms mám brát, ale nevim. Mám PCO a MS nedostávám vůbec až po vyvolání..no uvidíme co bude další měsíc teď po tom metforminu, ale děkuji..
já nevím no nižší sliznice, tu já mela furt taky a po vyvolávačce jsem to dostala normálne žádný špinení bud byla ms nebo ne..nic mezi tím nebylo, ale když to řekla mudra tak asi jo ![]()
Jinak přeji s metforminem to nejlepší, me pomohl určite moc plus laparka, do tří mesucu bylo tehu a když to nedopadlo a byla jsem na revizi tak na nej nedám dopustit…takžýe držím palečky fakt jo
Jinak holky nevím čím to je ale začínaj mi rust vlasy, jak vítew po PCo nejsou uplne kvalitní, nebo aspon docela přořídli
a ted koukám že mi začínají rust ale nevím čím to je…beru už jen Femibion ![]()
@InExile já na vyvolávačce právě nebyla začalo to samo
no uvidíme jak to bude dál
moc děkuji za palce
je mi líto, že se povedlo a nedopadlo, ale určitě se zase zadaří
důležitý je, že když se to jednou povedlo povede se to zase ![]()
@InExile vlasy mi taky prořídly, hodně padají..mě se teď taky zdá, že padají méně…piju Nosifol - 3 balení, tak třeba se nám ty hormony trošku rovnají..
Holky, když mě píchal doktor vyvolávačku, tak říkal, ať za ms považuji i špinění…takže se to asi tak dá brát
aspoň já si to vysvětluju tak, že prostě naroste jen maličká sliznice, takže nemá moc co odcházet, ale brala bych to jako úspěch - lepší, než nic ![]()
@a.milka je fakt, že po vyvolávačce jsem to měla hrozně slabé až taky takové špinění a naprosto tě chápu, že tě to překvapilo, vzpomínám si, jak kamarádky vždy nadávaly, jak to zase dostaly, jaká je to otrava a já na to pořád čekala a když to konečně přišlo, tak jsem byla strašně šťastná, vlastně i teď, když to vždy přijde samo, tak jsem za to strašně ráda a čím déle to trvá, tak jsem radši ![]()
@x.Luca.x přesně tak…člověk se musí radovat v našem případě i z mrchy
i když by jsme určitě každá byla ještě raději aby nepřila a bylo mimčo
ale určitě i toho se jednou dočkáme…já jsem teď zvědavá zda se nějak projeví užívání toho metforminu
dneska zvyšuju dávku na 0-0-2…dávku 0-0-1 jsem zvládala naprosto v pohodě ![]()
Caute holky tak nedavno jsem tady psala, ze jsem dostala sama od sebe MS, ze byla sama od sebe ovulka. No a tento mesic cekam a cekam a porad nic, ale chci se zeptat stalo se vam nekdy ze jste mely pozitivni ovulacni test, ale opravdu pozitivni když obe carky byli stejne, k tom u vas bolely prsa ale bt porad nizko? ja to totiž nechapu ja byla presvedcena ze je ovulace podle bolesti, hlenu, ještě i ten pozitivni test a nakonec mi vlastne bazalni teplota ukaze ze ne, jsem z toho na prasky ![]()
Ahoj holky, právě jsem se dozvěděla, že mám také PCO. Mám nějakou mírnější variantu, jelikož mrcha zatím chodí každý měsíc (33 - 35 dní). Jestli ovuluji ví jen ten nahoře. Začínáme se snažit o miminko a bylo mi řečeno, že to může chvíli trvat, tak jsem to trochu obrečela. Nevím jestli je to také způsobeno PCO, ale mám prý velmi nízkou sliznici
Tohle vše jsem si tady u Vás už načetla a zkusím ten kontryhel, jen každá to pije trochu jinak. Jaká je nejlepší varianta? A další věc, problém s pletí, máte něco co opravdu pomáhá? Čistím, starám se, chodím na kosmetiku, ale stejně je to špatné
moc děkuji za odpovědi a všem snažilkám držím pěstíky. Snad se nám to brzo povede.
@olen me chodí ms takypo 33 dnech, me pomohl kontryhel a kapky jeřáb ptačí, krásne fungují na hormony v tele..zkus to..na plet nevím tu mám dobrou ![]()
Dekuji, urcite vyzkousim. A jak pijes ten kontryhel? Jen do terminu predpokladane ovulace nebo cely mesic?
@olen Ahojky,já mám také PCO, ale horší. Ms bez vyvolávačky nechodí
. V dubnu mě čeká laparka na průchodnost vejcovodů a drilling vaječníků a pak moje první IUI
. S tou pletí to mám stejné…začala jsem brát vitamíny-PM DETOXIKAČNÍ TABLETY a musím říct, že po nich se to zlepšilo, i když to pořád není úplně o. k.. Ale opravdu je to lepší… ![]()
@pajduška drilling mám taky za sebou i pruchodnost pak se povedlo za tři mesíce…nechces vydržet s tím IUI?? Nedají ti metformin??