PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
18.3.15 19:32

@InExile tak to věřím, no každopádně dám vědět jak jsem dopadla :lol: Ze mě budou mít radost, já už řekla že druhý den přijdu :lol: :lol:

@pajduška pak dej taky vědět jak to zvládáš  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.15 12:15

@x.Luca.x děkuji za info, vyzkouším :)
@InExile hormony jsou sviňušky fakt :( je šílený co jsou ženy všechno schopny obětovat a vytrpět aby měly mimuško. Jsme hodl ti silnější jedinci :) máš pravdu že na každého působí vše jinak, právě proto teď hlavně zjišťuji ať vím co mě třeba může čekat a přípravky hold budu muset vyzkoušet a zjistit co my sedne nejvíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
21.3.15 18:09

Holky nevíte za jak dlouho má dorazit MS po vyvolávačce? Dostala jsem jí v úterý brzo ráno a pořád nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
21.3.15 19:16

@Zupa do 14 dni. Mne vacsinou dosla tak na 5. - 8. den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
21.3.15 19:32

@nikushka2 tak to mám ještě čas, díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
21.3.15 20:05
@Zupa píše:
Holky nevíte za jak dlouho má dorazit MS po vyvolávačce? Dostala jsem jí v úterý brzo ráno a pořád nic :think:

me říkali do desetí dnu…a většinou fakt přišla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
21.3.15 21:34

@InExile @Zupa ale uz sa mi raz stalo, ze ako som mala zblbnuty ciklus, asi by som dostala mrchu akurat aj sama, len mi doktor pichol vyvolavacku, hned na druhy den mi zacala nieco ako mrcha a v ten den aj skoncila (podla mna prave koli vyvolavacke a potom o nejakych 10 dbi dosla znovu, a to taka, ze som myslela ze skapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
22.3.15 10:08
@nikushka2 píše:
@InExile @Zupa ale uz sa mi raz stalo, ze ako som mala zblbnuty ciklus, asi by som dostala mrchu akurat aj sama, len mi doktor pichol vyvolavacku, hned na druhy den mi zacala nieco ako mrcha a v ten den aj skoncila (podla mna prave koli vyvolavacke a potom o nejakych 10 dbi dosla znovu, a to taka, ze som myslela ze skapem.

aha tak to se mi nikdy nestalo teda… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
22.3.15 10:22

Ahojky holky, chtěla bych se vás zeptat, jestli některá s PCO nevíte, jak trochu zhubnout. Já jím zdravě téměř žádné sladké, pohybu mám v práci dost a stejně jsem zase kilo přibrala, jsem z toho už nesvá. Jestli to tak půjde dál, tak fakt nevím…:-( Děkujiii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
22.3.15 11:06

@pajduška ty jo to nevím me pomohlo to nejedení sladkýho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.3.15 12:06

@Petra1986 ahoj, jak jsi na tom?…já mam takovou radost! Tento měsíc jsem to dostala přesně po 28 dnech, moje druhá normální menstruace :) nepřestanu vychvalovat Gynex…jsem zvědavá, co mi řekne doktorka na kontrole…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.3.15 15:07

Ahoj holky, chtěla bych si nechat zkontrolovat průchodnost vejcovodů, máte prosím některá zkušenost s vyšetřením tou kontrastní látkou a UTZ? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.3.15 16:29

Já jsem právě měla po vyvolávačkách Ms vždycky do dvou dnů, ale to už je taky skoro 8let :lol:

@x.Luca.x Chystám se 7.4. tak pak můžu napsat zkušenost, ale jsou tu holky co už to mají za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.3.15 17:24

@Zupa jéé, to by bylo super, ta průchodnost se dá právě zjistit více způsoby, ale nechce se mi hned na laparku. Asi se zeptám blbě, ale nevíš, jestli tou kontrastní látkou se jen zjistí, zda jsou průchozí a nebo tím, jak ta látka prochází, že to může i pomoci „vyčistit“ ty vejcovody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
22.3.15 17:32

@x.Luca.x mě to budou právě dělat současně s laparkou, kontrastní látkou se zjistí jenom jestli jsou průchozí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí