Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MaťulkaH píše:
@InExile Můžu se zeptat, od které výrobce máš ten jeřáb ptačí? Chtěla bych ho taky zkusit a našla jsem jich víc, tak nevím, který objednatDěkuji
mám od Naděje ![]()
@a.milka nosifol jsou vytamíny…nic víc klidne si neco dej problém by byl kdybys třeba pila gynex a do toho jeřáb ptačí či tak nejak…
@InExile tak já ten nosifol piju primárně kvůli inositolu…gynex jsem taky papala ale bez výsledku. No zkusím se juknout potom jeřábu ![]()
@a.milka píše:
@InExile tak já ten nosifol piju primárně kvůli inositolu…gynex jsem taky papala ale bez výsledku. No zkusím se juknout potom jeřábu
on ten gynex je skoro to samé jen je dražší…zkus to no…ono je to fakt tak rozmanite…že na každou funguje neco jiného…a každá má jiný příznaky co tak pozoruju
@InExile jsme hold unikátní no
uvidím no, teď 2.4. bych měla mít MS (nebo alespoň to m´špinění) tak uvidíme..pak kdyžtak naklušu někam pro jeřáb…ale nedávám si nějaké naděje, protože si myslím, že takhle rychle by ten metformin nemohl zabrat. Říkají do 6 měsíců…
@a.milka nevím já mela tři mesíce..ale fakt netiším co mi zabralo..bylo toakový narychlo..jak jsem začala jeřábovat a kontryhelovat bylo to tam ![]()
@InExile jojo, no tak uvidíme…po skoro 2 letech už něvěřím ničemu
jsem taky četla, že když se to povede tak ten metformin nemáš hned vysazovat, že to může zpsůbit právě potrat ![]()
@a.milka píše:
@InExile jojo, no tak uvidíme…po skoro 2 letech už něvěřím ničemujsem taky četla, že když se to povede tak ten metformin nemáš hned vysazovat, že to může zpsůbit právě potrat
to nevím em ho pak vysadila a podruhe jsem ho brala tejden a vysadila jsem si ho sama..a taky potrat…tak nevím…
@InExile já jsem to právě někde četla, že ho doporučují snad do 12.týdne užívat dál…no každopádně jestli se mi poštěstí tak to budu raději konzultovat s mudr.;-) je mi to líto, že si o fazole přišla
ale tak aspoň jde vidět, že to jde a určitě se další udrží
![]()
Ahoj všem, také mě zjistili PCO. MS si chodila jak chtěla, někdy až tři měsíce nic… DR mi udělal hormonální profil a zjistil vysokou hladinu testosteronu mj. a diagnostikoval to jako PCO. O dítě se sice zatím nesnažíme, takže jsem přistoupila na léčbu HA, ale zajímalo by mě jaké HA vám na to doktor předepsal prosím?
děkuji za odpovědi ![]()
@Angelina.22 me příjde že HA na lečení PCO není uplne štastná jen prohloubí problém ale nelečí, ale tak pokud díte nechcete ![]()
Podle všeho je to jedna cesta jak PCO léčit pokud zatím není v plánu dítě. Je tu některá, která taky kvůli PCO nasadila HA a jaké prosím?
@Angelina.22 píše:
Podle všeho je to jedna cesta jak PCO léčit pokud zatím není v plánu dítě. Je tu některá, která taky kvůli PCO nasadila HA a jaké prosím?
hmmm..Ha PCO nevylečíš…ale pokud díte nechceš tak ti jí proste předepíše. Já už HA do konce života nechci videt. A vetšina zý nás se tady snaží o mimčo a díky PCO to nejde, tak nevím jestli nekdo poradí ![]()
Není to úplně tak jak píšeš… teda pokud můžu důvěřovat svému DR a informacím co jsem posbírala na internetu… jednoho dne se taky budu snažit. teď jsem jen ve fázi udržet tělo „funkční“. tak předem díky za radu těm, které byly v situaci jako já.
@Angelina.22 no holky ti poradej líp…ale krvácení díky Ha není krvácení jako tákové je to oblbovaní tela, díky prave antikáče…pokud díte nechceš proste jí ber a je to…jednou se tady možná sejdem a pkecáme si o tom proč to nejde…samozřejme mužeš bejt vyjímka i nekterým holkám s PCO se zadařilo hned, vetšina si musí pomoct nákýma jinýma doplnkama či laparoskpií a podobne…