PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1506
16.2.15 13:45

@vejuu17 ja som s pco otehu cca pol roka po vysadeni antiky. Brala som duphaston na upavu cyklu, aby mi menzes chodil ako ma. Potom druhý krat to uz neslo, takze sme boli po cca tri a pol roku na umelom.
A kedy planujes deticky ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
16.2.15 14:07

@nikushka2 já až tak za 2-3 roky nejdříve…3,5 roku je dost dlouho teda 8o ale hlavně, že se nakonec zadařilo :) asi to budu teď řešit tou antikoncepcí no :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
19.2.15 09:40

Ahojte holky tak ja upsesne hlasim 1DC. Je to u me docela hooodne velky uspech MS mi prisla uplne sama bez jakykoliv leku. Do této doby jsem MS bez leku nemela. A ted najednou prisla mrska sama. Mam PCO az natolik ze mi MS uplne vynechala tak snad to bude dobře a cyklus nabehne když se stalo tohle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
21.2.15 09:57

@Petra1986 ahoj, gratuluju!!! Cetla jsem, ze te rozbolely prsa a ted jsi 1DC :) tak snad u me se to take hne…uz 10 dni mam bolava prsa a o dost se mi zvetsily…test negativni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1506
21.2.15 11:35

@vejuu17 ja by som to tiez antikou riesila. Ale necakad zas do neviem kedy, lebo s pco ti chvilu potrva kym otehotnies, malo pripadov je, ze by sa hned zadarilo. Aby si nelutovala, ze si cakala dlho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
21.2.15 11:40

@Petra1986 Ahoj, tak to gratuluji, to je super! :kytka:
Vím jaká to je radost, mě se to stalo minulý měsíc a taky jsem hned slavila :mrgreen: Akorát teď to vypadá, že zase bude stávkovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
22.2.15 10:43

Dobre ranko,

Holky mam strasnou radost, musim se nekomu pochlubit a vy to pochopite :mrgreen: dnes rano jsem to dostala!!! Bez jakychkoliv leku, hormonu atd… Presne po 181 dnech!!! Juchuuuu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
22.2.15 21:08

Ahoj holky, přidávám se k vám neboť i já patřím k těm, co mají PCO. O mimi se snažíme skoro 2 roky, ale zatím bez úspěchu. V červenci jsem vysadila hormony a nasadila přírodní „léky“ - kontryhelový čaj a Nosifol, pak jsem užívala Gynex a teď ještě Fertility Blend (vitamíny), až na kontryhel je to finančně dost náročné, ale musím říct, že Nosifol mi fakt pomáhá, od toho léta MS přichází sama (předtím od 12 let přicházela pouze po hormonech, HA nebo vyvolávačce), mám i nízkou sliznici a na tu mi pomáhá ten kontryhel. Zajímá mě, zda někomu pomohla hormonální jóga nebo nějaké cvičení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
23.2.15 08:21

@MateaFitz Ahojky :) Tak koukam, ze nakonec jsi taky dopadla jako ja :D takze mooooc gratuluju a doufam, ze nam to vydrzi i další cykly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3325
23.2.15 08:22

@MaťulkaH Dekuji :) No budu drzet palecky at mrcha nestavkuje jedine v pripade ze bude zadelano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
23.2.15 12:41

Děkuju, kéž by :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
23.2.15 19:43

@Petra1986 asi erupce na slunci ;) fakt nahoda vid?…je mi strasne spatne, mam krece, ale jsem stastna jak mala holka :mrgreen: doufam, ze pristi mesic taky vyjde…zajimalo by mne, co to vlastne spustilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1555
24.2.15 16:57

Ahojky holky,

tak dnes mi byl předepsán Glucophage (metformi) máte některá pozitivní zkušenosti? :-) vůbec nedostávám MS. Takže nemyslím tím jenom ten hlavní důvod proč jste ho zobali (mimčo), ale i třeba úspěch jako je MS? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
25.2.15 09:13

Ahojky holky, můžu se přidat? Taky mám PCO, vím to od září 2014. Doktorka mi poradila Nosifol, pila jsem ho 2× denně skoro 4 měsíce a vůbec nic. V lednu jsem byla na akutní operaci cysty a koncem září jsme byli poprvé v CAR. 13.března jdeme pro výsledky a domluvit se co dál…Takže tak ve zkratce :-D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
25.2.15 09:24

Opravuju se, koncem ledna jsme byli poprvé v CAR :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie