PCOS - syndrom polycystických vaječníků

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2325
10.1.15 19:03

@kajmi na hubnutí se taky chystám, ale někam se vytratila vůle :mrgreen:
Do května bych ale alespon tech 5 kilčo shodit chtěla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
10.1.15 19:53

@Zupa tak to já mam stejně, jsem ráda, že mám vůbec ms a ze to aspoň tak nějak funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
11.1.15 11:15

Ahoj holky :mavam:
tak si představte, že jsem dostala MS bez hormonů na vyvolání po 31 dnech!!! Je to moje první přirozená MS od mých 14let :mrgreen: V prosinci jsem brala akorát Clostík a jak jsem psala, tak 10.DC byl folík jen 11mm a je možný, že opravdu dorostl a ovulace proběhla kolem 28.12. a díky tomu mám teď MS. Je to pro mě vážně úspěch :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.1.15 11:20

@MaťulkaH Tak super :potlesk: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
11.1.15 11:28

@Zupa Četla jsem Tvůj příspěvek, že se Ti taky dostavila MS přirozeně :-) Moc Ti držím pěsti, aby se začla dostavovat aji ovulace ;-)
Já tento cyklus zkusím jen ovulační testy, ale na Clostík ani na UTZ se nechystám. K dr. si zajdu až v březnu, chci nechat tělo trošku pročistit po těch Agolutinech a Clostících…
Ty teď budeš brát něco na podporu ovulace? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2325
11.1.15 11:38

@MaťulkaH zatím nic neberu, je to teprve druhá přirozená MS takže se víc dozvím koncem ledna co a jak až půjdu na kontrolu. A jak píšeš třeba se ovulace ukáže sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.1.15 14:24
@Zupa píše:
@MaťulkaH zatím nic neberu, je to teprve druhá přirozená MS takže se víc dozvím koncem ledna co a jak až půjdu na kontrolu. A jak píšeš třeba se ovulace ukáže sama :mrgreen:

supééér…to je radosti co.. :lol: :lol: :lol: me chodila pak po 33 dnech 31 dnu je super a od 14-ti let…to je teda síla..ted jen aby chodila pravidelne a uvidíš že to bude coby dup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
11.1.15 16:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
11.1.15 19:41

@InExile Jojo, to je radosti :mrgreen: No fakt od 14 let, hned v 15 jsem začla brát HA, protože bych MS měla tak 3× do roka a to ještě možná… Pak jsem ji v 19 vysadila, půl roku se nic nedělo, dr. mi zjistila PCOS a opět následoval Agolutin a HA. A teď jsem se jí konečně dočkala přirozeně :-) Jupí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.1.15 19:59
@MaťulkaH píše:
@InExile Jojo, to je radosti :mrgreen: No fakt od 14 let, hned v 15 jsem začla brát HA, protože bych MS měla tak 3× do roka a to ještě možná… Pak jsem ji v 19 vysadila, půl roku se nic nedělo, dr. mi zjistila PCOS a opět následoval Agolutin a HA. A teď jsem se jí konečně dočkala přirozeně :-) Jupí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

príííma…a bereš metformin nebo jak to že přišla??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
11.1.15 20:34

@InExile Metformin beru už od konce srpna. V prosinci jsem brala Clostík, 10.DC (19.12.) jsem měla folík 11mm a je možný, že nakonec dorostl a kolem 28.12. možná proběhla ovulace a díky tomu teď přišla MS. Jiná možnost mě nenapadá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8237
11.1.15 20:36

@MaťulkaH aha to máš krásný…já brala metformin 3 měsíce a bylo to :lol: tak třeba tenhle cyklu…nooo kdo vííííí. držím moc palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1904
11.1.15 20:56

@InExile Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5946
11.1.15 21:44
@alenkkkaaal píše:
Tak holky, zase se hlasim po delsi dobe…Rozhodli jsme se nakonec pro ivf, zitra jdu na kontrolu a pro leky…Na genetice a ani na imuno mi nenasli nic, ani tomu mymu…nastesti…mame podepsane papiry, schvaleno a akorat cekam na menses…Holky, snad nejaky vajcosky vyprodukuju, hlavne kvalitni…Abych nebyla prekvapena, ze mam Sice PCO a ono prd…Ale kdyz uz se nam to povedlo 3× prirozene po clostilu (sice na h…,brzy rychle konec, nez se neco videlo na utz)tak snad neco vyprodukuju, po tech injekci…ja vim, hlavne, aby bylo aspon jedno kvalitni…zacina se to tahnou uz na rok a pul :,( Holky, kdo mel 1IVF, jakej jste meli protokol? Ten dlouhej? kolik dni aplikace trva 7-10dni?
pa holky a jde ted tady nekdo taky na ivf nebo iui? :mavam:

ahoj, po dlouhé době jen prolítávám, tak poznámečka - většinou u PCO je reakce dost bouřlivá a folíků je jak naseto :) protože se neovuluje, tak jsou vajíčka našetřený… záznamy už asi nevyhrabu, ale u nás byl pak problém, že se ani jedno neoplodnilo :( takže v dalším cyklu ICSI… držím palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1820
12.1.15 19:56
@MaťulkaH píše:
@InExile Jojo, to je radosti :mrgreen: No fakt od 14 let, hned v 15 jsem začla brát HA, protože bych MS měla tak 3× do roka a to ještě možná… Pak jsem ji v 19 vysadila, půl roku se nic nedělo, dr. mi zjistila PCOS a opět následoval Agolutin a HA. A teď jsem se jí konečně dočkala přirozeně :-) Jupí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Já brala HA od 14let protože to dr. viděl jako jedinou léčbu nepravidelné MS a brala jsem ji v kuse až do 22 kdy jsme se rozhodli pro dítě :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí