Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahojky je dobrý peckový polštářek z dm drogerie??
@iiiv píše:
Normální peckovej polštářek
Chtěla jsem se spíše zeptat jestli opravdu pomůže na bolest kloubu
??
Dneska jsem pro nej do dm sla a uz ho neprodavaji.Maji misto toho levandulovy gelovy polstarek, tak snad nam to pomuze ![]()
@tumpach tak to nevím, já ho používala malému na bříško a bratr při obrně lícního nervu a pomohl jim.
@pajdik píše:
Dneska jsem pro nej do dm sla a uz ho neprodavaji.Maji misto toho levandulovy gelovy polstarek, tak snad nam to pomuze
mh ![]()
Maji je vsude mozne. me moc pomaha pri bolestech- bedra v tehotenstvi, pri porodu… detem na bolave brisko, na nahrati prsou pri kojeni
spousta moznosti, doporucuji.
To si musí každej vyzkoušet sám:-) Případně do ponožky nasypat nějaký zrní, čočku, rejži a nahřát si tohle. Nebo ohřívací lahev.
V DM už ho nemají, ale já ho používám třeba při MS bolestech na křížový bolesti i na podbřišek(mám 2, takže jsem obložená jako bageta) a výborný
Já si do toho peckovýho z DM nasypala navíc levanduli a povedlo sem i ji trochu přitopit, takže parádně smrdí. Takže bacha při ohřívání bylinkových polštářků:-)
Ahoj, chci se zeptat…ten polštářek se nesmí vyprát, že? Je super, ale už má své nejlepší dny za sebou ![]()
@lenkapod píše:
Ahoj, chci se zeptat…ten polštářek se nesmí vyprát, že? Je super, ale už má své nejlepší dny za sebou
Já bych ho trochu rozpárala, pecky vysypala, přeprala a dala rozložené sušit třeba do trouby. To by mohlo vydržet, ne? Vysypanou látku normálně vyprat, naplnit, zašít.
@lenkapod já ho vyprala i s peckama, opakovaně a pak ho teda sušila intenzivně na topení, aby pecky proschly. A nesmrdí. Nic mu není. Teď bych ho lupla na slunko a obracela a proklepávala.
Příspěvek upraven 18.11.14 v 12:03
@hofka píše:
Já si do toho peckovýho z DM nasypala navíc levanduli a povedlo sem i ji trochu přitopit, takže parádně smrdí. Takže bacha při ohřívání bylinkových polštářků:-)
Bacha na ohřívání i peckových, jsem ho dala v MW na vyšší teplotu a čapnul taky. Hlavně teda látka a smrděly i pecky. Zkoušela jsem ho prát a smrdělo to pořád. Už nevím, jestli jsem ho nakonec vyhodila
Každopadně v té době byl v Lidlu v akci gelový poštářek tuším za 79,– a je moc super, kam se hrabou pecky, vydrží teplý mnohem dýl. Jen si ho už u MW ostražitě hlídám, protože ten při přehřátí exploduje, to bych celkem nerada ![]()