Peckový polštář z dm

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6945
13.6.13 15:26

peckový polštář z dm

Ahojky je dobrý peckový polštářek z dm drogerie??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
13.6.13 15:30

Normální peckovej polštářek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.6.13 15:31
@iiiv píše:
Normální peckovej polštářek :nevim:

Chtěla jsem se spíše zeptat jestli opravdu pomůže na bolest kloubu :)??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
13.6.13 15:35

Dneska jsem pro nej do dm sla a uz ho neprodavaji.Maji misto toho levandulovy gelovy polstarek, tak snad nam to pomuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
13.6.13 15:36

@tumpach tak to nevím, já ho používala malému na bříško a bratr při obrně lícního nervu a pomohl jim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
13.6.13 15:41
@pajdik píše:
Dneska jsem pro nej do dm sla a uz ho neprodavaji.Maji misto toho levandulovy gelovy polstarek, tak snad nam to pomuze ;)

mh :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1711
13.6.13 15:47

Maji je vsude mozne. me moc pomaha pri bolestech- bedra v tehotenstvi, pri porodu… detem na bolave brisko, na nahrati prsou pri kojeni ;-) spousta moznosti, doporucuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.6.13 15:53

To si musí každej vyzkoušet sám:-) Případně do ponožky nasypat nějaký zrní, čočku, rejži a nahřát si tohle. Nebo ohřívací lahev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27258
13.6.13 15:53

V DM už ho nemají, ale já ho používám třeba při MS bolestech na křížový bolesti i na podbřišek(mám 2, takže jsem obložená jako bageta) a výborný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.6.13 15:54

Já si do toho peckovýho z DM nasypala navíc levanduli a povedlo sem i ji trochu přitopit, takže parádně smrdí. Takže bacha při ohřívání bylinkových polštářků:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
13.6.13 15:55

Praní

Ahoj, chci se zeptat…ten polštářek se nesmí vyprát, že? Je super, ale už má své nejlepší dny za sebou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.6.13 15:56
@lenkapod píše:
Ahoj, chci se zeptat…ten polštářek se nesmí vyprát, že? Je super, ale už má své nejlepší dny za sebou :(

Já bych ho trochu rozpárala, pecky vysypala, přeprala a dala rozložené sušit třeba do trouby. To by mohlo vydržet, ne? Vysypanou látku normálně vyprat, naplnit, zašít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24292
13.6.13 16:04

@lenkapod já ho vyprala i s peckama, opakovaně a pak ho teda sušila intenzivně na topení, aby pecky proschly. A nesmrdí. Nic mu není. Teď bych ho lupla na slunko a obracela a proklepávala.

Příspěvek upraven 18.11.14 v 12:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
13.6.13 16:43

A nebyl by třeba v rossmannu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
13.6.13 17:02
@hofka píše:
Já si do toho peckovýho z DM nasypala navíc levanduli a povedlo sem i ji trochu přitopit, takže parádně smrdí. Takže bacha při ohřívání bylinkových polštářků:-)

Bacha na ohřívání i peckových, jsem ho dala v MW na vyšší teplotu a čapnul taky. Hlavně teda látka a smrděly i pecky. Zkoušela jsem ho prát a smrdělo to pořád. Už nevím, jestli jsem ho nakonec vyhodila :think: Každopadně v té době byl v Lidlu v akci gelový poštářek tuším za 79,– a je moc super, kam se hrabou pecky, vydrží teplý mnohem dýl. Jen si ho už u MW ostražitě hlídám, protože ten při přehřátí exploduje, to bych celkem nerada ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák