Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Peg Pérego Book Classico?
Přidejte zkušenost s Peg Pérego Book C...@mazla nejde složit protože je konstrukce moc úzká a fakt vadí ty čudlíky za které pak drží sporťák… @EtaOva píšu SZ.
Kdy asi se dostanou do prodeje nove modely? Nebo se daji nekde najit nadchazejici vzory? Diky @anja.ka
@mazla Videla jsem zatim jen par fotek na Instagramu. Zkus zadat neco jako Peg Perego Collection 2017 nebo Preview 2017 ![]()
Ahoj,
tak dneska nam dorazil kocarek z nove kolekce v barve Lux grey. Vypada krasne
Nevite prosim, jestli tento typ latky jen nejak upraven/impregnovan?
Pripomina mi latku Denim…
@anja.ka Jůů ten je krásný
ano je to denimovina stejně jako ostatní Pop Up a impregnován je každý kočárek který vidíte na ulici i Peg-pérego ![]()
@Pavla087 Dekuji za info! Uz se tesim, az s nim vyjedeme do ulic ![]()
@anja.ka jako musím říct, že krásně jezdí a taky ho u nás mám stále jako jediná a je fakt, že mi to dělá radost protože se stále za náma na ulici otáčí ostatní maminky
![]()
@anja.ka A víš jak jsem se těšila na první jízdu? Jako malá na Vánoce
A po pravdě se mi ani nechce přecházet z hluboké korbičky o sporťáčku. Ta korba (taky mám Pop Up) je prostě dokonalá.
@Pavla087 To verim. Taky se uz moc tesim
A prosim te, je ta korba uplne pevne na podvozku? Nam totiz prijde, ze i kdyz jsme otocili takove ty sede patky a zacvakli ji, tak se porad jeste trosku koliba dopredu ![]()
@anja.ka V jakem jste prosim kupovala obchode? Uz se da tedy objednat i z nove kolekce? Dekuji
@mazla Kupovali jsme v detske-kocarky.cz Puvodne jsme meli ale objednanou barvu Ascot, jenze ta uz nebyla. Tak nam pani nabidla, ze kdyz chvili pockame, ze muzeme mit tuto - Lux grey - z nove kolekce… Koukala jsem, ze jinak je uz maji skladem take na baby star ![]()