Pěkná kniha - doporučte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1403
6.1.13 20:59

Padesát odstínu šedi! Ted sem to dočetla je to stránka asi o 600 stranach..a je velmi velmi zajimavá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
6.1.13 21:01

Kathryn Stockett - Cernobily svet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
6.1.13 21:02

V poslední době mě nic nezaujalo, kouknu na vaše typy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
6.1.13 21:09

@beručka tak tuhle knihu mám momentálně půjčenou. Ještě jsem ji nezačala číst, ale i tak je po mě dlouhý pořadník na půjčování :lol:. Tak musím s tím čtením začít. Jsem na to docela zvědavá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.1.13 21:11
@beručka píše:
Padesát odstínu šedi! Ted sem to dočetla je to stránka asi o 600 stranach..a je velmi velmi zajimavá :oops:

:pankac: :pankac: :pankac:
Pokud se ti to líbilo, tak ještě doporučuju Bratrstvo černé dýky, taky moc zajímavé :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1403
6.1.13 21:12
@eviku-miluna píše:
@beručka tak tuhle knihu mám momentálně půjčenou. Ještě jsem ji nezačala číst, ale i tak je po mě dlouhý pořadník na půjčování :lol:. Tak musím s tím čtením začít. Jsem na to docela zvědavá :mrgreen:

Začla bych jí už číst je totiž dosti fascinujíci..ikdyž tam jde hodně o erotiku ( která mě občas rozpálila že sem odhazovala knihu a hopsla na muže :mrgreen: ) tak i je tam ten román..no mam už objednanou 2 část je to na 3 části…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.1.13 21:13
@Billi píše: :pankac: :pankac: :pankac:
Pokud se ti to líbilo, tak ještě doporučuju Bratrstvo černé dýky, taky moc zajímavé :mrgreen:

Kdybymi bylo bylo aspon naznačeno jaky je obsah (tak si to možná i pučim) strašně ráda čtu a popravdě 50 odstínu mě uplně odrovnali..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
6.1.13 21:19

@beručka v pozitivním nebo negativním smyslu.
Bratrstvo je o upírech (v lehce jiném pojetí), je to o elitních bojovnících a jejich hledání těch pravých. Dá se najít podobnost s 50 odstíny, aspoň v určitých směrech.

• Citovat
  • Upravit
11885
6.1.13 21:25
@beručka píše:
Začla bych jí už číst je totiž dosti fascinujíci..ikdyž tam jde hodně o erotiku ( která mě občas rozpálila že sem odhazovala knihu a hopsla na muže :mrgreen: ) tak i je tam ten román..no mam už objednanou 2 část je to na 3 části…

Počkej, Padesát odstínů šedi má pokračování? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.1.13 21:26
@Billi píše:
Bratrstvo je o upírech (v lehce jiném pojetí), je to o elitních bojovnících a jejich hledání těch pravých. Dá se najít podobnost s 50 odstíny, aspoň v určitých směrech.

Děkuji za vysbětleni..juknu na netu eště a uvidím! :-) ale v každém připadě se nemužu dočkat na 50 odstínu temnoty (2.část)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.1.13 21:26
@Billi píše:

Děkuji za vysbětleni..juknu na netu eště a uvidím! :-) ale v každém připadě se nemužu dočkat na 50 odstínu temnoty (2.část)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.1.13 21:28
@Titty píše:
Počkej, Padesát odstínů šedi má pokračování? 8o

Má 3.části (ta 2.část vychazí teprve v lednu) ale už sem ji objednala. (jmenuje se to Padesát odstínu temnoty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.1.13 21:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
6.1.13 21:38

@every.lee četla jsem a moc se mi líbila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
6.1.13 21:39

Ja jsem si 50 shades of grey vuuuuubec nechtela koupit, pak jsem si to koupila z nudy ze nebylo co cist, kdyz jsem byla v Cechach na vanoce a ted uz ctu druhy dil, bohuzel v cestine jeste nevysel a uz mam na ebook stahly i treti dil. Skoda jen, ze v Cechach to trva tak dlouho, nez to vsechno vydaji, u nas uz jsou vsechny dily jak dlouho :( porad me bavi nejvic cist v cestine :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí