Pěkná kniha - doporučte

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1403
6.1.13 21:50
@Freetibet píše:
Ja jsem si 50 shades of grey vuuuuubec nechtela koupit, pak jsem si to koupila z nudy ze nebylo co cist, kdyz jsem byla v Cechach na vanoce a ted uz ctu druhy dil, bohuzel v cestine jeste nevysel a uz mam na ebook stahly i treti dil. Skoda jen, ze v Cechach to trva tak dlouho, nez to vsechno vydaji, u nas uz jsou vsechny dily jak dlouho :( porad me bavi nejvic cist v cestine :oops:

Jééé se máš dcl závist :-D byla sem do té knižky tak zahlcená že se nemužu dočkat dalšího dílu (jak se jmenuje 3.část?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4378
6.1.13 22:17

@beručka Fifty shades freed :) ja jsem z toho uplne hotova, to se cte fakt samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1403
6.1.13 22:26
@Freetibet píše:
@beručka Fifty shades freed :) ja jsem z toho uplne hotova, to se cte fakt samo
:D ten pocit že ty už víš vše jak dopadlo mě užírá já chci taky! :D eště se zeptám všechny části sou tak rozsáhle stránkově? Čte se to samo to je pravda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11895
6.1.13 22:46
@beručka píše:
Má 3.části (ta 2.část vychazí teprve v lednu) ale už sem ji objednala. (jmenuje se to Padesát odstínu temnoty

Tak to je paráda!!! :dance:
Já jsem si říkala, že takhle to nemůže skončit, že bude asi ještě pokračování… A netušila jsem, že už je. 8) To bych se mohla hecnout a zkusit to v té angličtině. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1469
6.1.13 22:49
@Billi píše:
@beručka v pozitivním nebo negativním smyslu.
Bratrstvo je o upírech (v lehce jiném pojetí), je to o elitních bojovnících a jejich hledání těch pravých. Dá se najít podobnost s 50 odstíny, aspoň v určitých směrech.

Je to lepší, teda mám přelouskaných asi 7 dílů, ale první díly jsou asi vždycky nej :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
6.1.13 23:13

Jodi Picoultová - Nejsem jako vy a Až na konec všech dní. Detektivní příběhy se zajímavými zápletkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
7.1.13 06:22
@Jana Martinková píše:
Jodi Picoultová - Nejsem jako vy a Až na konec všech dní. Detektivní příběhy se zajímavými zápletkami.

Taky můžu tuhle spisovatelku doporučit, přidám další z jejích knižek - Je to i můj život (rodiče si pořídí další dítě, aby zachránilo darováním kostní dřeně svou starší nemocnou sestru…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
7.1.13 09:12

Jo Je to i můj život, to bylo i zfilmované

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kvetinka56
7.1.13 11:33

Všechny romány od Simony Monyové, pak já teď ráda čtu knížky o ženách, co prožily hodně těžký život - napr. Mormonka, Květ pouště, Fatwa - život pod hrozbou smrti, Bílá Masajka (má i 2 pokračování), Byla jsem otrokyní. Otec dostal pod stromeček od nás trilógii Milénium od Stiega Larssona, už se těším, až je přečte, si je půjčím.

• Citovat
  • Upravit
4378
7.1.13 18:25

@beručka @Titty holky a druhy dil je jeste lepsi nez prvni a treti je pry uplne nejlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kukuk
7.1.13 20:09

Prosba

Asi to sem nepatří, ale chtěla bych poprosit, jestli někdo nebydlí v Praze blízko antikvariátu U Vinohradské vodárny. Mají tam totiž dvě knihy, které sháním a Prahu mám daleko. Knihy si při nejhorším objednám, ale poštovné je zbytečně drahé. :oops: Samozřejmě peníze za poštovné a za knihy vám odešlu. Kdyby byl někdo tak hodný, moc by mi to pomohlo. :kytka: Když tak napište na mail kukus14@centrum.cz
Knihy stojí dohromady 110 Kč.

• Citovat
  • Upravit
quassa
9.1.13 09:43

Mě se docela líbí některé knížky od Viewegha (Výchova dívek v Čechách, Biomanželka…) Nebo pokud bys chtěla fantasy/historickou lehčí četbu tak není špatné třeba Hra o trůny (četla jsem jen 1. díl, ale prý je jich 7 nebo kolik) a tetralogie Eragon, Eldest, Brisingr a Inheritance (ten poslední jsem nečetla, ostatní jsou v celku dobré)… ale jinak Stephen King je dobrý :palec: a z té romantické l. jsem fakt asi četla jen tu Lanczovou, ale to uz je nějaký ten pátek zpátky :D :D :D

• Citovat
  • Upravit
Marcellus
20.2.13 11:51

Tak Padesát odstínů můžu vřele doporučit. První díl - šedé - jsem přečetla jedním dechem a ten druhý -temnoty - rovněž, a je ještě lepší. Hrozně se těším na třetí díl - freed.
Jo a koho zaujala série 50 odstínů, tak b podobných duchu se odvíjí i od Sylvie Day trilogie Crossfire (Obnažená, Spoutaná - už vyšli)
Sérii Bratrvo černé dýky taky vřele doporučuji, přečetla jsem všech 10 dílů. Je to fantasy o upírech, s nádechem erotiky a akce, nejlepší jsou na tom ty propracované životní osudy bratrů - třetí knihu o Zadistovi :srdce: mam nejradši. Ale i série padlích andělů od téže autorky (J. R.Ward) je pěkná.
http://www.databazeknih.cz/…ca-bird-9995
Dále jsem si oblíbila historické romány od Laurens
http://www.databazeknih.cz/…/cynster-121
No je toho hodně, co bych mohla vypisovat, ale myslím že pro začátek to stačí.

• Citovat
  • Upravit
291
27.2.13 16:12

Nazdárek :mavam:
Koukám že vás pohltila kniha 50 odstínů šedi, temnoty takkdyby jste chtěli tady je odkaz na skupinu kde si o tom píšeme a tak: https://www.emimino.cz/…ankovani/29/

Jinak já můžu moooc dooručit spisovatelku Simonu Monyovou…má veselé, smutné i napínavé knihy které člověka úplně pohltí a nedovolí jentak knihu odložit :) Tady je www at si kdyžtak můžete přečíst: http://www.monyova.cz/ a zjistit jestli by knížky bavily :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
9.3.13 09:09

Ahoj, pokud můžu, přidávám tip na dobrou knihu 8)..pokud máte rádi Lenku Lanczovou, našla jsem knihu pro nás, ženy :-) Je tady : http://www.lanczova.cz/obsah-knihy.php?… a je opravdu skvělá, nemohu se odtrhnout! Konečně myslí Lenka i na nás ženy, ne jen na holčičky :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí