Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky. Chtěla bych doporučit nějakou pěknou knihu, nebo dobrého autora. Přihlásila jsem se do knihovny (kupovat si pořád nové knížky je pro mě nedostupné), a nevím co si půjčovat. Dříve jsem četla horory, sci-fi, lékařské prostředí…Robin Cook, Ira Levin, Stephan King apod. Poslední dobou bych ale chtěla nějakou vtipnou nebo zamilovanou knihu. Zkusila jsem D. Steelovou, ale není to nic pro mě. Mám ráda Lenku Lanczovou ale připadám si na ní stará ![]()
Erich Segal: Gentlemani z Harvardu. Moje zamilovaná.
Dřív jsem četla psycholigický trilery, co mám dceru, tak na to nějak nemám, tak jsem začala číst Segala…
Příspěvek upraven 06.01.13 v 19:56
Tak zkus „parizskou manzelku“ -je to od prvni manzelky ernesta hemingwaye-beletrizovany zivotopis- moc krasne se to cetlo ![]()
Třeba něco od Joanne Harrisové. Pět dílků pomeranče, Čokoláda (podle ní byl i natočený film)
@Janik101
Jsem na tom úplně stejně. Poslední dobou mi ty knížky taky nedělají moc dobře. Chudák manžel se snažil a na vánoce mi koupil samé horory a já se nutím je číst :- ![]()
Nelíbí se to sice každému, ale zkus Twilight ságu (Stmívání, Nový měsíc, Zatmění, Rozbřesk)…podle mě to není pouze pro teenagery, jak je všeobecně známo a právě dospělí lidé si z toho dokážou víc vzít. Jinak moc pěkná kniha je také: Dějiny lásky - Nicole Kraussová.
Jude Deveraux-historické romány
Beatrice Small-romány
Betty McDonalds-Vejce a já
Napadl mě ještě Muž, který maloval mandlovníky od Johannes Mario Simmel..kvalitní literatura s fajn příběhem ![]()
@Jedlička12
twilight ságu jsem dostala k ježíšku loni, a moc se mi líbila, pak jsem naopak byla zklamaná z filmu :-/
jinak díky za tip
Moje zamilovaná je Pravidla moštárny
chvilkama je to sice pro silný nátury, ale částečně z lékařskýho prostředí to je, zamilovaný taky trochu
nebo co spisovatelka Brabara Woodová, od ní by se ti knížky mohly líbit ![]()
@admenL píše:
@Jedlička12
twilight ságu jsem dostala k ježíšku loni, a moc se mi líbila, pak jsem naopak byla zklamaná z filmu :-/
jinak díky za tip
Jojo, některé věci ve filmech mě také celkem zklamaly, ale ten poslední se mi líbil
..jinak není zač, kdyby mě ještě něco napadlo, tak napíšu..
Kateřina Petrusová - Nebezpečná láska
Jak nečtu české autory, tak tohle je dost dobrý.
Arthur Golden - Gejsa… i presto ze si videla film protoze kniha je pecka a je to uplne o necem jinem nez film ![]()
Ahoj,
hezké ženské čtení je Monika Monyová nebo Táňa
Keleová-Vasilková, četla jsem vše, takže zkus nějakou knížku a uvidíš jestli to je ono.
A pak jsem objevila slováka Dominika Dán - inspirováno reálnými kriminálními případy, je to trochu drsné, ale velmi napínavé a strhující.
Další příjemné lehké čtení je od Katie Fforde.
A poslední King - Zhubni, nebyl špatný.
Ale u nás v knihovně, když zajdu za knihovnicí a řeknu o jaký žánr bych měla zájem tak mě vždy zásobí. Ještě, že tam jezdím s kočárem a mám to jak odvést.
U nás mají i speciální oddělení s romány pro ženy. Tak se tam zkus porozhlédnout.
Legátová - Jozova Hanule
Herbert Ernest Bates - Poupata odkvétají v máji
Douglas Adams - Stopařův průvodce po galaxii