Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
lemaz píše:
A fakt v tom uděláš 2cm steaky úplně propečený?
uPLNĚ PROPEČENÝ STEAK SE NEDĚLÁ ![]()
pikola píše:lemaz píše:uPLNĚ PROPEČENÝ STEAK SE NEDĚLÁ
A fakt v tom uděláš 2cm steaky úplně propečený?
pro mě v restauraci ano, protože syrový maso nesním.
Přítel je maniak na hovězí flákoty
je z toho unešenej pže na pánvi to nemá smysl, v tomto udělás vysokánskej steak naprsto dokonale a hlavně z nej nevyteče ani kapka štavy je to neuvěřitelně mekky a to je to tam jenom chvilinku, proste je to rozzhaveny a jak to scvaknes tak se to proste propece, samozrejme jak chces, to je potreba casem umet odhadnout, ale fakt jako zirala jsem na to a kdyby sme to nemeli doma tak tomu neverim, nehlede na to luxusni plotynky a ty vyndas a hodis treba do mycky, pripikani nehrozi. tousty jsou taky super ty zas miluju ja a vafle taky jdou.Jako doporucuju vsem co maji radi steaky, a navic jako zadnej olej nic!! Parada a jak z grilu, navic to neni drahy!myslim kolem 2000tis ![]()
Dice píše:
navic to neni drahy!myslim kolem 2000tis
Za dva melouny jo? ![]()
Pudlo, promiň, že jsem se blbě vyjádřila, samozřejmě se ta smetana vyvaří a tím zhoustne. Tedy odpaří se z ní voda
. Ale jinak je to mňam
.
Sakra, až pojedu nakoupit, tak si musím koupit maso, takové jste mi udělaly chutě ![]()
Když nemáš výpek tak stačí dát na pánev bujon ,hovězí,trochu vody ,jak to bude vřit tak bud ten zelený pepř ve skleničce ,nebo nadrtíš vícebarevný pepř.povaříš a zahustíš zásmažkou .Nemusíš solit,bujon je slaný dost
pikola píše:Dice píše:Za dva melouny jo?
navic to neni drahy!myslim kolem 2000tis
Tento mam ja a je uplne skvely ![]()