Permanentní obočí 2022 pudrove

Anonymní
7.6.22 22:05

Permanentní obočí 2022 pudrove

Ahoj, nemate někdo zkušenost? Pred 14 dny jsem byla na permanentním oboci tzv pudrove dneska jsem se koukala do zrcadla a teda nejde vůbec poznat ze jsem někde byla…🤔jakmile se slouply stroupky barva jak kdyby byla pryc stalo to 5 tisic tak jsem čekala ze to půjde vidět, takhle mam pocit ze jsem vyhodila zbytecne penize…Měli jste to někdo taky tak případně pomohla Vam korekce :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5985
7.6.22 23:23

Na korekci určitě běž, u normální kosmetičky by měla být v ceně.
Jinak já nemám pudrové, ale vláskované a jedno obočí se mi slouplo více a bylo o dooost světlejší, korekce pomohla a už je to Ok :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.6.22 07:37

@Markéta188 takze se nemusím bát že se korekci nic nevyřeší a ze jsem zvytecne vyhodila penize 🤔my tady musíme za korekci zaplatit 1500,–

• Citovat
  • Upravit
5985
8.6.22 08:07
@Anonymní píše:
@Markéta188 takze se nemusím bát že se korekci nic nevyřeší a ze jsem zvytecne vyhodila penize 🤔my tady musíme za korekci zaplatit 1500,–

No takhle, známé to téměř nechytlo vůbec ani po korekci. Já podepisovala papír, že jsem informovaná, že barva nemusí chytnout a ty peníze vyhodím do luftu. Je to riziko. Nechytne to asi 8% žen.
Já měla korekci zdarma, takže to je na prd, že u vás se za to platí. Každý seriózní podnik ji má zdarma nebo za minimální peníz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
82
19.9.22 15:27

Možná by stálo za to udělat si tedy kombinaci microbladingu a pudrového obočí. Já měla nejdřív mikroblading a ted mám právě kombinaci. Korekce byla v ceně, ale chtěla jsem to i potom jenom malinko ztmavit, i když už to bylo super a to jsem pak ještě doplácela teda litr…a ted čekám až se obočí vyloupe. Zatím je to tlusté a tmavé, tak to je pak vždycky takové to nekonečné čekání na stroupky a vyloupnutí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová