Pes equinovarus - vrozená vada nohy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2505
10.9.15 13:12

Ahoj Děvčata ;) chtěla bych Vás požádat o radu :) Vím, že zima jako taková je za „dlouho“ ale už přemýšlím, co mu budu oblékat, aby mu nebyla zimka :) nemohly by jste mi poradit co jste dětem oblékaly v zimě když měli ty dlahy spojené tyčí? třeba i fotodokumentaci ;) děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
10.9.15 22:39

Dneska mne náš malý překvapil, jak krásně se s těma „dlažkama“ přetočil ze zad na bříško :) jsem na něj patřičně hrdá! ♥

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6419
10.9.15 23:43

@Andrea.Tom bobíšek šikovnej :kytka: :kytka: :kytka: jen tak dál a za chvilku bude chodit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2865
11.9.15 07:27

@Andrea.Tom je šikovný neboj oni si poradí Baru v dlahách lezla jak drak, stoupala si v nich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.9.15 08:29

Jsem ráda, že se „vývin“ nepozastaví" ani přes malou překážku :D Děkuji všem za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
11.9.15 14:10

@jart my jsme z Ostravy, ale jezdit budeme do Brna k MUDr. Ondrušovi, malá se narodila minulý pátek a má PES na pravé nožce, zatím cvičíme a tejpujeme a příští týden jedeme do Brna. Jsem ráda, že se bude sádrovat až ve 14 dnech, protože Týnka měla po porodu odřený kotník a malé prasklinky na kůži, které se za ten týden mazání úplně ztratily. Nožku má krásně ohebnou a při masírování ji lze dát do správné polohy, tak snad to dáme brzy do pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
11.9.15 15:57

Jen oprava :D Příspěvek @dagvi byl hezký a povzbuzující :) Po delší době pozdravuji
@macawi co u vás je teď nového?
@Andrea.Tom nic speciálního jsem dceři neoblékala. Praktické jsou věci na rozepnutí dole, ale běžné tepláčky také poslouží. Fusak v kočárku měl na boku zipy, rozepla jsem je, aby se vešly dlahy, zabalila do deky..běžné věci s tím si určitě poradíš :palec:
Jen co asi každý nepraktikuje je zavinování. Já jsem děti zavinovala. I dcerku s dlahama. Byla na to zvyklá, uklidnilo ji to, přestala dlahy tak vnímat. Zkrátka nasadit dlahy, zabalit a nakojit a byl klid :lol: Aspoň na chvíli :D Hezký den přeju a příjemné povídání :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
11.9.15 17:35

@dendulina + macawi moc děkuji za reakce i vám. Je mi jasné, že je s prdelkami málo času. I tak si najdete čas zde podpořit, poradit.
Andrea.Tom a Dagvi jsem moc ráda za další pozitiva. Co se týče oblečků na zimu jako „laik“ jsem předem koupila zateplené overalky na celorozepínací po obou stranách a bez ťapek. Např. je mají v Lindexu pro holčičky i chlapečky. Na spinkání lehké mají nyní v Tescu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
11.9.15 20:49

@Nika1319 @pecmam Také moc děkuji za váš čas a rady ;) už jsem začala shánět " spací pytel" pro malého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
14.9.15 13:24

@Andrea.Tom
ahoj, s tím oblečením je to jednoduché - do cca 6 měsíců jsme měli dlahy celý den - v kočárku byl v klasika beránkovém fusaku(přes zimu), do postýlky nám teta upletla fusak taky, jinak klasika všechno s přebalem a bez ťapek - i zimní kombinézku do sedačky. Jelikož máme dlahy s tyčí, do sedačky jsem pořídila ještě takové spešl náplety made by naše babí - ty ti můžu vyfotit a poslat, vždycky jsem na botku nandala a pak nacvakla tyč, prostě pletená ponožka s dírou navíc:-). No a teď máme dlahy na noční spaní a taky máme jen overálky bez ťapek -některé, co mám po holce jsem prostě odstřihla a hotovo.Ty ponožky se fakt nejlíp osvědčily ty z Tesca a na ruby+ mazání nožek. Jo a teta nám ještě upletla luxusní komplet lacláčů s přebalem a bez ťapek a svetru k tomu - jestli máš někoho kdo plete, můžu Ti poslat link na MMB, kde to prodávám- pro inspiraci- bylo to skvělý do té sedačky když bylo kolem nuly. Na overaly s ťapkama úplně zapomeň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
14.9.15 20:28

@milu79 děkuji moc :) na ty overalky s ťapkami jsem už zapomněla dávno :D ale s overalkami bez ťapek jsme kamarádi ;) :D Bohužel co se týče dlah, máme je na tyčce :) ty tyčky nejdou nijak dát pryč.. dá se s nimi jen posouvat a kdybych je měla dát pryč, je to asi dost složité :nevim: Ale jinak děkuji :) fusaky už dávno vybírám ;) a určitě můžeš poslat návrhy :) moje mamka plete, tak ji aspoň zaúkoluji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.9.15 09:26

Ahoj holky, tak včera jsem byla s Matyáškem na kontrole u Doc. Maříka. Bylo to po docela dlouhý době (3 měsíce). Dostali jsme poukaz na zhotovení těch dlah v Motole - bude je mít jenom večer na spaní. Nohy jsou hezky uvolněný, ale začal trošku vtáčet přednoží, takže proto. Jsem za to ráda, chci aby měl nožičky opravdu v pořádku (ale to tady všechny z nás :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
17.9.15 09:31

Jo a taky říkal, že máme používat odrážedlo (teď od 10 měsíců) a na rhb nám tenkrát říkali, že ani náhodou. Samozřejmě, že dám na doktora a nějaké pořídím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
17.9.15 22:46

Díky všem, kdo přispěli nějakou radou a tipem. FB skupina je fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
19.9.15 14:45

@pecmam tak u nas velke novinky…malej zacal konecne chodit :dance: posledni kapicka byla kdyz jsme koupili sekacku na travu…ta je takova dost nestabilni, rozhodne se o ni neda oprit jako o klasicke choditko, ale poskytla mu psychickou oporu, takze vyrazil do prostoru a po chvilce zjistil, ze sekacku vlastne nepotrebuje :jazyk:
no a od pondelka jsme zase v laznich…rehabka z nej byla uplne unesena jakej udelal pokrok, tak mne to hralo u srdce :srdce: co vy? Kdy jedete do lazni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí