Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dekujem…uz mame pres den klid..
a nasazovani boticek nam zatim nevadi ![]()
Dobrý den já mám docela zkušenost. Pokud se operace nedařila (u mě) doporučil byh doktora Poula ve fakultní nemocnici v Brně (dětské oddělení) zatím jsem u 90 stupňů ale věřím že se dostanu i dál.
My jsem meli botky na 23 hodin od 10 dubna do 2.11 ted už mame jen na nočni spinkaní. A doktor rikal že botky bude mit asi tak do tri let že je možna recidiva tak jsem zvedava. Na kontrolu jdeme 25.6 tak jsem zvedava
Nam take bylo receno do 3let, ale bude zalezet na malym jak to bude snaset a zda si nebude boty casem sundava.Pak by to mohl myt na skousku vysazeny tak uvidime jak to bude dal.my jdem 10.6 na kontrolu.
Nezoufejte
nám nejdříve řekli do 6ti let, pak do tří a nakonec je nemáme myslím už od roka a půl
ale mi teda nebyli ani na operaci, jen sádry. Chodíme k Doc. Poulovi v Brně ![]()
Holky nemají vaše dětičky nožičky do o? Jako ty chodidla myslím..Maty je stáčí a když jde tak má prstíky uplně sevřené…:-/
@Anabell Sam má, pravou ani ne, ale levou, která byla horší tak jo, hlavně palec mu zatáčí dovnitř…primář, říkal, že teď to neva, kdyby mu bylo 5,tak už by to vadilo, ale teď je čas, aby se to srovnalo samo
Aha no já jsem to taky ukazovala doktoru a on mi řekl že at to ted neřeším že později by byla když tak operace, ale mě přijde že to má hodně..víc než předtím
když leží nožka je krásná, ale jak stojí nebo jde má je špičky zatočené dovnitř a prsty hrozně do zatáčky…Zkusím to pak vyfotit a dát to sem a ukážu je??A řekneš jestli je to ono co myslím. Jsem z toho špatná on ten sičák ty boty nechce prostě
já mu je dám když usne za 2 hodky ho jdu zkontrolovat a boty obě sundané a to je pořád dokola ![]()
Jestli se ti to podaří vyfotit, tak sem šupni fotku, taky to zkusím, ale nevím jestli mi Samula neuteče
A hlavu vzhůru, určitě to bude dobrý
A co zkusit jinej typ těch botiček, třeba by to pomohlo, že by si je nesundával, když by měl na nohách něco trochu jinýho ![]()
Já myslím Katy ty dlažky…Zeptám se doktroa na kontrole jestli nám nemůže napsat nějaké jiné. Jj taky to zkus vyfotit.:-)
Já vím, že dlažky
a jaký máte? na zavazování nebo na suchý zipy? my máme ty zavazovací a když si je rozvazoval, zak jsem mu přes ně ohrnula ponožku a byl klid, ale taky se z nich dokže vykopat, větinouteda jen jednu nohu, ale v poslední době to moc často není.
Máme ty samé jak vy asi…je tam jeden pásek na utažení a pak zavazování.
Většinou si taky sundá jen jednu že to z toho uplně vatáhne a pak má sedřenou nohu..Ale taky se stane že si sundá obě :-/
Tak to máte ty samý co my… to je teda lumpík…ještě mě napadá, že by ses mohla zkusit zeptat na protetice kam si chodíš pro dlažky, třeba by něco vymysleli. U nás začali vymýlet něco na obalení toho železa, smáli se, že to máme obalený a když jsem jim řekla, že se s tím Sam mlátil do hlavy a na ortopedii to mají obalený skoro všichni koho potkáme, tak prý na to něco vymyslí, že je to nenapadlo…tak jsem zvědavá až tam půjdem přítě jestli něco vykoumají