Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Schody, výpady, dřepy, běh, DVD od H. Kynychové - Pevný zadek.
Bob Harper -Legs workout (asi 10 min)takovy bonus… Vypady na vsechny strany, pritahovani nohy ve stoje v podrepu, chair pose, zanozovani…
A mě by ještě zajímalo jak před tím zpevňováním ten zadek odtučnit???
![]()
Běhat - odtučníš i zpevníš při jednom, nebo v posilce (aspoň tý naší) mají stroje na sobě nakreslenýho panáčka a zvýraznění, který svaly na nich zrovna posiluješ, tak vyber ty se zvýrazněným zadkem
Dřepy dobrý, ale fakt si odrovnáš i zdravý kolena.
@Lily Evans píše:
Běhat - odtučníš i zpevníš při jednom, nebo v posilce (aspoň tý naší) mají stroje na sobě nakreslenýho panáčka a zvýraznění, který svaly na nich zrovna posiluješ, tak vyber ty se zvýrazněným zadkemDřepy dobrý, ale fakt si odrovnáš i zdravý kolena.
Já asi běham špatně, akorát mi po tom rostou stehna a vzhledem k tomu, že mám drobná lýtka to není hezký. Zadek a stehna jsou peklo ![]()
@beeerush já co jsem zase začala běhat, tak mám nohy v lepším stavu než kdy dřív - i zadek. Ještě u toho teda makám v posilovně a lezu na stěně, ale vzhledem k tomu, že u lezení používám hlavně ruce, tak to přikládám běhu… asi to má každej jinak ![]()
@Lily Evans píše:
@beeerush já co jsem zase začala běhat, tak mám nohy v lepším stavu než kdy dřív - i zadek. Ještě u toho teda makám v posilovně a lezu na stěně, ale vzhledem k tomu, že u lezení používám hlavně ruce, tak to přikládám běhu… asi to má každej jinak
Mě teda z lezení bolí nohy. Já dělám krom běhu a posilovny všechno možný, břicho už se začíná tvarovat, ale zadek jde nejhůř, asi to chce nežrat ![]()