Pevný zadek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17595
28.3.18 20:07

Schody, výpady, dřepy, běh, DVD od H. Kynychové - Pevný zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2236
28.3.18 20:12

Dřepy a výpady se zátěží, schody brát po 2 :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1295
28.3.18 20:15

Bob Harper -Legs workout (asi 10 min)takovy bonus… Vypady na vsechny strany, pritahovani nohy ve stoje v podrepu, chair pose, zanozovani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.3.18 08:23

A mě by ještě zajímalo jak před tím zpevňováním ten zadek odtučnit??? :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.3.18 10:32

Běhat - odtučníš i zpevníš při jednom, nebo v posilce (aspoň tý naší) mají stroje na sobě nakreslenýho panáčka a zvýraznění, který svaly na nich zrovna posiluješ, tak vyber ty se zvýrazněným zadkem :D Dřepy dobrý, ale fakt si odrovnáš i zdravý kolena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.3.18 10:35
@Lily Evans píše:
Běhat - odtučníš i zpevníš při jednom, nebo v posilce (aspoň tý naší) mají stroje na sobě nakreslenýho panáčka a zvýraznění, který svaly na nich zrovna posiluješ, tak vyber ty se zvýrazněným zadkem :D Dřepy dobrý, ale fakt si odrovnáš i zdravý kolena.

Já asi běham špatně, akorát mi po tom rostou stehna a vzhledem k tomu, že mám drobná lýtka to není hezký. Zadek a stehna jsou peklo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
29.3.18 12:22

@beeerush já co jsem zase začala běhat, tak mám nohy v lepším stavu než kdy dřív - i zadek. Ještě u toho teda makám v posilovně a lezu na stěně, ale vzhledem k tomu, že u lezení používám hlavně ruce, tak to přikládám běhu… asi to má každej jinak :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
29.3.18 12:40
@Lily Evans píše:
@beeerush já co jsem zase začala běhat, tak mám nohy v lepším stavu než kdy dřív - i zadek. Ještě u toho teda makám v posilovně a lezu na stěně, ale vzhledem k tomu, že u lezení používám hlavně ruce, tak to přikládám běhu… asi to má každej jinak :-)

Mě teda z lezení bolí nohy. Já dělám krom běhu a posilovny všechno možný, břicho už se začíná tvarovat, ale zadek jde nejhůř, asi to chce nežrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková