Píše jí bývalý

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5598
30.3.17 21:26
@Lumius píše:
ahoj. :* :mavam: tak toho si vážím ;) :mrgreen: :mrgreen:

Nejvíc mě dostávají tupci, co tam cpou děti a podobné exhibice svého velmi úžasného života :mrgreen:

Jo a potom mě dostává, když se ženská každý den vyfotí před zrcadlem a pořád ty samý pitomci ji píšou, jak ji to sluší :mrgreen: :mrgreen: je to fakt hrozná perdel :palec: :mrgreen:
:hug: No já už tady četla o tolika problémech kolem FB, že bych ho zrušila :mrgreen:

Sama ho nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
30.3.17 21:29
@Katy 7 píše: :hug: No já už tady četla o tolika problémech kolem FB, že bych ho zrušila :mrgreen:Sama ho nemám.

Tak to já jo a mám tam samý nahatý holky a UFO a ještě neco, ale to už jsem zapoměl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
30.3.17 21:30
@Saatine píše:
@Lumius Ona 21 let, chodí s ním od 14ti, v 17ti se brali? Dvě děti. On si píše s bývalkou přes FB, tak si přes FB taky někoho našla a je s ním na FB dokonce ve vztahu, přestože má doma manžela :D Ale on bude mít taky máslo na hlavě, to se nebojím :D Druhá rodinka je taky zajímavá.
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…

Tak obě ty rodiny jsou fakt divný 8o :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
30.3.17 21:32

Jenom já jsem normální, v hlavě žádný skraty. Doma na zdi akty svého táty :mrgreen: :mrgreen:

Sto zvířat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
30.3.17 21:38
@Katy 7 píše: :hug: No já už tady četla o tolika problémech kolem FB, že bych ho zrušila :mrgreen:Sama ho nemám.

Ten FB a prachy nás všechny zabijou. Asi uteču do lesa :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
30.3.17 21:41

Byznys holka byznys :mrgreen: :mrgreen: fosilní paliva se taky nezakážou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
31.3.17 06:41

Souhlas…fb je tak akorát zlo :mrgreen: Já mela ale zrušila jsem si ho.Jak se tady zmiňuje: dostávají me ty trapky co si hraji na šťastnou rodinku, tam výlet, tam dovca a v reálu je to jiný :mrgreen: Asi chcou byt zajímavý nebo nevím :roll: Takže raději bez fb, stejně je to jen požírač času. Když se ti něco nelíbí tak to řekni, hold problémy se musí řešit zavčas. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
31.3.17 06:58
@Lumius píše:
Byznys holka byznys :mrgreen: :mrgreen: fosilní paliva se taky nezakážou ;)
:mrgreen: :mrgreen: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
31.3.17 07:16

@allan nic nepřekonávej a normálně se na férovku zeptej at neskončíš jak ten umělec z výměny manželek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
31.3.17 07:23

Já si myslím, že ji svou láskou dusíš, zkus trochu „ubrat“, všeho moc škodí. V další diskusi píšeš, že jí věříš…tak ji věř a nřeš nějakého jejího bývalého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
31.3.17 07:32
@allan píše:
Zdravím,
partnerce, která má též FB, píše na profil bývalý, myslím, že se jí svými příspěvky snaží podlézat. Ona mu to občas komentuje, nevím, jestli si píší.
Mám v sobě čertíka, který ve mě hlodá - žárlivost zaplňuje hlavu, i když vím, že mě má velmi ráda, miluje mě. Já jí též.
Jak toto překonat, stalo se vám to někdy?
E: Jsme spolu dva roky.

Ja si taky pisu s byvalym a co na tom? Ono dost zalezi na tom, jestli mate pekny vztah. Pokud vsechno klape a partnerka je spokojena, tak se niceho obavat nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
31.3.17 09:39

Tak mě by ta její komunikace s ex příjemná taky nebyla, teda pokud nejde například o jejich společné dítě. Představa, že by spolu řešili nějaké důvěrnosti mi příjemná není. Záleželo by na intenzitě a mém vnitřním pocitu ohrožení. S ex je to složitější, že už tam byly vzájemné city, navíc ex může mít ne zcela nevinné záměry. Obnova takového vztahu je emočně jednodušší (odpadá spousta obav a nejistoty). Asi by mě napadly myšlenky typu „Proč?“.
Pochopím tu komunikaci při náhodném setkání, ale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
31.3.17 11:49
@warita píše:
Ja si taky pisu s byvalym a co na tom? Ono dost zalezi na tom, jestli mate pekny vztah. Pokud vsechno klape a partnerka je spokojena, tak se niceho obavat nemusis.

Taky si myslím, že je v naprostém pořádku když si Tvůj partner vypisuje s bejvalkou… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21593
31.3.17 15:02
@crempus píše:
Taky si myslím, že je v naprostém pořádku když si Tvůj partner vypisuje s bejvalkou… :mrgreen:

hmmm? nejak nedavas smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
31.3.17 19:29
@warita píše:
hmmm? nejak nedavas smysl.

Nejsem si tím taky nějak jistý. Jo a nebo ne? Začínám z toho být fakt blbej :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí