Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:
ahoj.![]()
tak toho si vážím
![]()
![]()
![]()
Nejvíc mě dostávají tupci, co tam cpou děti a podobné exhibice svého velmi úžasného života
Jo a potom mě dostává, když se ženská každý den vyfotí před zrcadlem a pořád ty samý pitomci ji píšou, jak ji to sluší![]()
je to fakt hrozná perdel
![]()
Sama ho nemám.
@Katy 7 píše:No já už tady četla o tolika problémech kolem FB, že bych ho zrušila
Sama ho nemám.
Tak to já jo a mám tam samý nahatý holky a UFO a ještě neco, ale to už jsem zapoměl
![]()
@Saatine píše:
@Lumius Ona 21 let, chodí s ním od 14ti, v 17ti se brali? Dvě děti. On si píše s bývalkou přes FB, tak si přes FB taky někoho našla a je s ním na FB dokonce ve vztahu, přestože má doma manželaAle on bude mít taky máslo na hlavě, to se nebojím
Druhá rodinka je taky zajímavá.
http://ona.idnes.cz/…ahy-sex.aspx?…
Tak obě ty rodiny jsou fakt divný
![]()
Jenom já jsem normální, v hlavě žádný skraty. Doma na zdi akty svého táty
![]()
Sto zvířat ![]()
@Katy 7 píše:No já už tady četla o tolika problémech kolem FB, že bych ho zrušila
Sama ho nemám.
Ten FB a prachy nás všechny zabijou. Asi uteču do lesa
![]()
Sama ho nemám.
Byznys holka byznys
fosilní paliva se taky nezakážou ![]()
Souhlas…fb je tak akorát zlo
Já mela ale zrušila jsem si ho.Jak se tady zmiňuje: dostávají me ty trapky co si hraji na šťastnou rodinku, tam výlet, tam dovca a v reálu je to jiný
Asi chcou byt zajímavý nebo nevím
Takže raději bez fb, stejně je to jen požírač času. Když se ti něco nelíbí tak to řekni, hold problémy se musí řešit zavčas. ![]()
@allan nic nepřekonávej a normálně se na férovku zeptej at neskončíš jak ten umělec z výměny manželek ![]()
Já si myslím, že ji svou láskou dusíš, zkus trochu „ubrat“, všeho moc škodí. V další diskusi píšeš, že jí věříš…tak ji věř a nřeš nějakého jejího bývalého.
@allan píše:
Zdravím,
partnerce, která má též FB, píše na profil bývalý, myslím, že se jí svými příspěvky snaží podlézat. Ona mu to občas komentuje, nevím, jestli si píší.
Mám v sobě čertíka, který ve mě hlodá - žárlivost zaplňuje hlavu, i když vím, že mě má velmi ráda, miluje mě. Já jí též.
Jak toto překonat, stalo se vám to někdy?
E: Jsme spolu dva roky.
Ja si taky pisu s byvalym a co na tom? Ono dost zalezi na tom, jestli mate pekny vztah. Pokud vsechno klape a partnerka je spokojena, tak se niceho obavat nemusis.
Tak mě by ta její komunikace s ex příjemná taky nebyla, teda pokud nejde například o jejich společné dítě. Představa, že by spolu řešili nějaké důvěrnosti mi příjemná není. Záleželo by na intenzitě a mém vnitřním pocitu ohrožení. S ex je to složitější, že už tam byly vzájemné city, navíc ex může mít ne zcela nevinné záměry. Obnova takového vztahu je emočně jednodušší (odpadá spousta obav a nejistoty). Asi by mě napadly myšlenky typu „Proč?“.
Pochopím tu komunikaci při náhodném setkání, ale…
@warita píše:
Ja si taky pisu s byvalym a co na tom? Ono dost zalezi na tom, jestli mate pekny vztah. Pokud vsechno klape a partnerka je spokojena, tak se niceho obavat nemusis.
Taky si myslím, že je v naprostém pořádku když si Tvůj partner vypisuje s bejvalkou… ![]()
@crempus píše:
Taky si myslím, že je v naprostém pořádku když si Tvůj partner vypisuje s bejvalkou…
hmmm? nejak nedavas smysl.
@warita píše:
hmmm? nejak nedavas smysl.
Nejsem si tím taky nějak jistý. Jo a nebo ne? Začínám z toho být fakt blbej
![]()